Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor een airco leveren en installeren voor de woonkamer:

Een airco leveren en installeren voor de woonkamer

Ik zoek een installateur die een airco kan leveren en installeren. De airco moet de woonkamer kunnen koelen in de zomer. De woonkamer is ongeveer 50 m2 groot.
Onze klant uit Huissen (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een airco leveren en installeren voor de woonkamer uit heel Nederland:

Een split airco leveren en installeren

Split airco leveren en installeren. slaapkamer en woonkamer moeten voorzien worden van airco

Lucht-lucht-warmtepomp leveren en installeren

Ik zoek een specialist die mijn woning (meerdere ruimtes) kan voorzien van een lucht-lucht-warmtepomp/airco met verschillende binnen- en één buiten-unit. De woning is +-191m3. Woonkamer is 10x7 m en 3 slaapkamers 1ste verdieping 3x4 m koelen Met de mogelijkheid om te bij verwarmen in de winter Huis heeft vloer verwarming onder Buiten unit kan gewoon op een bestande beton plaat bevestigd.

Split unit op zolderkamer plaatsen

Ik wil op zolder een airco hebben. Wij zijn in het bezit van een dakterras grenzend aan onze kamer. Hier kan de unit staan. Het gaat om een kamer van 5x5x2,5 meter. Het is een houten muurtje waar er doorheen gaat. De airco ga ik zelf aanschaffen, als u kan aangeven of u het 'aansluitingsmateriaal' kan leveren of dat ik dat zelf moet kopen is dat fijn.

Een split airco leveren en installeren

ik wil graag de airco van praxis QLIMA SC-5248 laten installeren op mijn bungalow. De airco is nog niet aanwezig. Ik heb het vermoeden dat er al een muurdoorvoer is.

Airconditioning installeren en leveren

Ik overweeg om een airco te laten leveren en installeren. Ik heb een appartement in Helmond-Noord op de 7e verdieping. Ik heb een "L" vormige kamer of eigenlijk zijn het twee kamers met een open verbinding naar elkaar toe.De ene is 8.00 x 4.85 en de andere 2,70 x 5.20 en zijn 2.50 m hoog , 131 m3 dus.Jullie weten dan wel welke capaciteit ik moet nemen. De buitenunit moet op balkon komen. Ik zorg dat er elektriciteit met randaarde bij de beide units aanwezig is na jullie contact .

Airconditioning leveren en installeren

Ik ben op zoek naar een installateur. Het gaat om een airco split op slaapkamer installeren, waarbij de lucht blazer op zoldertje staat (dus niet aan de muur hangt). Inhoud 70m3 - airco moet ook kunnen verwarmen.

Leveren en plaatsen zonnepanelen

Wij zitten er aan te denken om binnenkort zonnepanelen aan te schaffen. Ruimte op het dak is 4,70 hoog en 5,50 breed tussen de ontluchtingskappen. Ons jaarlijks verbruik is 3500 kWh, maar binnenkort hebben we airco's, dus stroomverbruik zal wel toe gaan nemen. Zelf heb ik pas een nieuwe groepenkast geplaatst en een extra kabel naar zolder gelegd voor de droger, dus deze kabel wil ik aansluiten op een PV-verdeler, daar kunnen de zonnepanelen op. Ik heb een elektro achtergrond, dus ik zorg ervoor dat dit voor die tijd aanwezig is. Wat zou je ons kunnen adviseren en wat zal het gaan kosten? Hoor graag van je.

Spiegelwand op maat leveren en plaatsen

Ik wil een spiegelwand plaatsen tegen een bestaande muur in de slaapkamer. Afmeting is B x H 3090 x 2380 mm. We willen zwart spiegelglas. Op de wand zit een wandairco waarvan een sparing in het glas voor moet komen, zodat hij op de spiegel komt te zitten. De wandairco zou eraf moeten, de sparing hoeft dan alleen voor de buizen van de airco en daarna de airco weer tegen de wand, alsof het lijkt dat de airco op de spiegel zit. Op de vloer komt hij op de bestaande plint te staan. De spiegel moet in de lift, waarschijnlijk is het daarom nodig om het in twee delen te doen. Bij opdracht graag inmeten in het werk

Airco installeren op zolder

Ik wil een airco split unit installeren op zolder. Graag ben ik ook opzoek naar een partij die het ook kan leveren. Graag all inclusief leveren en instaleren en alles gespecificeerd.

Drie airco's leveren en plaatsen

Wij zouden graag een offerte willen hebben voor 3 airco’s in ons huis. Gaat om het leveren en plaatsen. Ik wil graag over de mogelijkheden geïnformeerd worden.