Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor in huis klussen:

In huis klussen

Graag wil ik spoedig mogelijk een deurbeslag van een slaapkamer deur vervangen met een deurbeslag met een slot. Wellicht dat ook de hendel van de douche-cabine gemaakt moet worden.
Onze klant uit Huissen (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor in huis klussen uit heel Nederland:

Klussen in huis

3 kasten in elkaar zetten, 2 tweepersoonsbedden, 1 eenpersoonsbed

Klussen in huis

Ik wil 2 rolgordijnen laten inkorten en ophangen.

Klussen in huis: behangen

We hebben al behang gekocht bij de Gamma. Oude behang is van de wanden gehaald (nu kaal), gaatjes zijn gevuld en vlak geschuurd, muren zijn voorgelijmd met verdunde behanglijm. Klus bestaat uit behang aanbrengen: woonkamer met 3 muren: 8,25 x 2,50 2,75 x 2,50 1,60 x 2,50 Slaapkamer klein: 1 x 2,50 3 x 2,50 2,10 x 2,50 1,50 x 2,50 Slaapkamer groot: 5,40 x 2,50 2,60 x 2,50 1,00 x 2,50 1,00 x 2,50 1,00 x 2,50 Klus moet bij voorkeur voor de verhuizing naar deze aanleunwoning op vrijdag 13 april gedaan zijn.

Klussen in huis

Balkon: 2 meter lang 1 meter breed. Oude vloer planken uit nieuwe planken zetten 1e slaap kamer: raam stuk hout deel stuk. Nieuwe inzetten. Nieuwe bedrading voor lamp 2e slaap kamer raam deur gaat niet meer goed dicht Nieuwe bedrading voor lamp 3e slaap kamer nieuwe raam. Klink nodig Gang en woonkamer lamp functioneert niet

Diverse elektra klussen in huis

Het betreft het doormeten van de huidige bedrading. Eventueel vervanging van de meterkast, is nu nog een stoppen kast Extra groep voor de tuin i.v.m. vijver en kassen alle stopcontacten vervangen en geaarde stopcontact + elektra controleren/vervangen badkamer

Klussen in huis

Ik heb een aantal klussen die ik graag zou willen laten uitvoeren: Het plaatsen van wielen onder twee kasten, het omzetten van de koel/vrieskast deuren van rechts naar linksdraaiend en het inkorten van 6 pootjes van de eenpersoons boxspring.

Interne renovatie van een woonhuis

Begin februari zijn wij in ons nieuwe huis in Katwijk gaan wonen en we willen graag een aantal renovatie/verbouw klussen laten uitvoeren om het huis naar onze stijl en zin te maken. Globaal gaat het om: - behang, stuc- en verfwerk (hele huis, 140 m2, 2/3 slaapkamers, tuinkamer, woon-eetkamer) - vervangen vloerbedekking bovenste verdieping door marmoleum of laminaat - aanleg/verplaatsen stopcontacten - begane grond: verwijderen en vervangen huidige keukenblad, gootsteen, kastjes met nieuwe inrichting - inclusief loodgieterswerk en elektra voor wasmachine en droger - slaapkamer, verwijderen huidige inbouwkast en bouwen nieuwe kast (waarschijnlijk Ikea) - tuin: vervangen toegangsdeur en dakje in externe berging; verwijderen/vervangen buiten elektra De uitvoering van het werk heeft geen bijzondere spoed, wel zouden we graag op (redelijk) korte termijn horen of er interesse is en bezoek voor offerte.

Zolderverdieping verbouwen tot kamers

In mei kunnen we ons nieuwe huis betreden. Er zijn enkele klussen die gedaan moeten worden maar ons hoofdproject is de zolder ombouwen tot 2 slaapkamers. In de bijlage ziet u de documenten. Graag een complete offerte inclusief materialen en manuren.

Enkele klussen in huis

Ik wil een lamp laten ophangen en een garagedeur laten uitdeuken. Ook wil ik de keukenkastjes opnieuw laten plaatsen omdat sommige kastjes schuin of fout zitten.

Klussen en onderhoud in huis

Wij zoeken een ervaren en allround klusjesman voor de volgende klussen: Het vastzetten van de kapstok (dit heeft meeste spoed), spack-reparatie aan een wand, naden kitten van een douchebak en een toiletbril leveren en monteren. Graag een opgave van uurtarief en eventuele voorrijkosten.