Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor in huis klussen:

In huis klussen

Graag wil ik spoedig mogelijk een deurbeslag van een slaapkamer deur vervangen met een deurbeslag met een slot. Wellicht dat ook de hendel van de douche-cabine gemaakt moet worden.
Onze klant uit Huissen (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor in huis klussen uit heel Nederland:

Diverse aanpassingen in huis met stadsverwarming

Betreft een installatie met stadsverwarming. Graag wil ik een prijsindicatie voor de volgende klussen. Indien mogelijk prijs per klus: - Lekkage verhelpen radiator in convectorput (lek lijkt na de thermostaatkraan te zitten) - Plaatsen radiator (+/-10 x 100 x 30cm) aan een aansluitpunt (leidingen zijn nu afgedopt) - Aansluiting van de handdoekradiator verplaatsen van bovenaan de radiator naar onderaan - Goed bereikbare kachelbuizen op zolder +/-80 cm meer onder het schuine dak verplaatsen (zitten nu 10 cm boven de vloer en 80c m van de shuine dakrand af)

Meubel/kast voor TV maken

Ik ben op zoek naar een timmerman om wat te klussen in mijn huis in Hoofddorp: 1- Tv meubel maken in de woonkamer 2- kast voor wasmachine en droger op de zolder 3- kast voor de centrale verwarming op de zolder 4- advies voor het omwisselen van de deurscharnieren in de slaapkamer. Eind januari betrek ik het huis. Indien mogelijk ergens voor deze tijd de klussen verrichten.

Aantal klussen in het huis uitvoeren

Ik wil graag een aantal klussen uitvoeren. - 1tje daarvan is de radiator bekleding. 2 jaar geleden heb ik al een houten frame gekocht en het zelf gedaan, alleen is de bovenplank niet heel stabiel geworden. Die zou ik graag willen verbeteren. - Een bestaande bartafel wil ik graag verlagen, dus de poten aan 1 kant moeten gezaagd worden en aan de andere kant nieuwe poten aan bevestigd worden, ben nog opzoek naar nieuwe poten. - Eventueel jaloezieën ophangen, is optioneel afhankelijk van de prijs. - Optioneel plinten tegen de muur omhoog laten leggen in bepaalde delen in het huis (geen materiaal nog voor, kan gewoon wit hout). - De buizen onder de CV ketel die boven de keuken hangt zou ik graag weggewerkt willen hebben. Geen idee hoe? Maar de ruimte daar is beperkt dus ruimtebesparend is hier sterk gewenst.

Aantal klussen uitvoeren

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren: Belangrijkste daarvan is de radiator bekleding. 2 jaar geleden heb ik al een houten frame gekocht en het zelf gedaan, alleen is de bovenplank niet heel stabiel geworden. Die zou ik graag willen verbeteren. Of misschien is het mogelijk/beter een nieuwe platte radiator en die bekleden. Graag advies van de vakman. Optioneel (afhankelijk van de kosten): - Een bestaande bartafel wil ik graag verlagen, dus de poten aan 1 kant moeten gezaagd worden en aan de andere kant nieuwe poten aan bevestigd worden, ben nog opzoek naar nieuwe poten. - Eventueel jaloezieën ophangen. - Plinten tegen de muur omhoog laten leggen in bepaalde delen in het huis (geen materiaal nog voor, kan gewoon wit hout). - De buizen onder de CV ketel die boven de keuken hangt zou ik graag weggewerkt willen hebben. Geen idee hoe? Maar de ruimte daar is beperkt dus ruimtebesparend is hier sterk gewenst.

Klussen in huis rondom verhuizing

Oud huis :Woonkamer 6x4 Kamer 1 3x3 Kamer 2 4,5x2 Kamer 3 4,5 x3 Gang 3,5x 1,5 en 3x 1,5 Keuken 4,5x2,5 Nieuwe huis :Woonkamer 20m2 Slaapkmamer achter 11,30m2 Slaapkamer voor 8,60m2 Keuken 7,80m2 Badkamer 3,65 vierkante meter - Laminaat demonteren oud huis en weer monteren nieuwe huis. - 10 lampen ophangen - Wasmachine aansluiten - Gasfornuis aansluiten - 4 schilderijen ophangen - 1 driedeurs kast 2 tweedeurskast demonteren oud huis en monteren nieuwe huis - Nieuwe huis: kamers behangen, DE rest verven

Schuurtje vervangen, huis schoonmaken en andere klussen

Wij verhuren ons huis in Aerdenhout en er komen midden januari nieuwe huurders in. We hebben op hele korte termijn iemand nodig die het huis kan schoonmaken, de controle van Sentinel voor het alarm begeleiden, en controle van lampen en automatische poort. Die zou op 15 januari klaar moeten zijn. Verder moet er een houten tuinschuurtje vervangen worden (ongeveer 5 x 4 meter) maar dat kan ook na het inhuizen gebeuren.

Toiletten renoveren en zolder aftimmeren

We hebben in ons huis verschillende klussen waar we vakmensen voor zoeken. In ons huis hebben we 2 toiletten (boven, beneden) die aan renovatie toe zijn. Beide hebben een staande wc-pot die we willen vervangen door een hangende. Ook zullen de vloeren en wanden aangepakt (betegeld) moeten worden. En we hebben een zolder die afgetimmerd dient te worden. Graag een prijsindicatie per klus. Is het mogelijk om korting te krijgen als we meerdere klussen samen laten uitvoeren? Bij voorbaat dank! - Toilet boven: 0,94 x 1,20 meter - Toilet beneden: 0,90 x 1,13 meter - Het aftimmeren van een schuine wand op zolder. Dit is al deels gedaan, maar door het verwijderen van een kast is het niet-afgetimmerde deel ook zichtbaar. Dit willen we graag op dezelfde manier afgetimmerd hebben. Breedte is 4 meter. 4. Het maken van een knieschotkast met schuifdeuren bij de schuine wand. Gaat om de volledige lengte van 4 meter, met een hoogte van zo'n 65 cm. Kan tegen een balk geplaatst worden.

Schilderen en andere klussen in huis

Een appartement schilderen. Een afzuigkap maken en in de badkamer elektra mooi wegwerken.

Klussen in huis laten doen

Ik wil graag een aantal klussen in huis laten doen. Ik wil de gordijnrails van 3,75 meter in de woonkamer laten plaatsen, twee rolgordijnen laten ophangen en het Isra punt verleggen naar meterkast. Het gaat om het afleggen van een meter of 2.

Montage- en timmerwerk in huis

Ik wil een aantal klussen uitvoeren en heb daar hulp bij nodig. De klussen in huis bestaan uit: - plaatsen van een tussenwand - plaatsen van een wandplank - ophangen van een lamp aan het plafond - meedenken over een goede stellage voor de combimagnetron - monteren van een keukenkast (deze is losgeraakt). Als ik voor eigen materiaal moet zorgen is dat geen probleem alleen moet de vakman mij daarin wel adviseren.

Partners

Partners van Casius