Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Huissen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Huissen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Huissen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Huissen of directe omgeving.

221 klanten uit Huissen bevelen een bij Casius in Huissen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Huissen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, paardenzwembad aanleggen., vervangen glazen serre dak, toilet aanlegen eerste verdieping, werkkamer laminaat leggen, stucwerk, keuken ingang 7 cm verplaatsen, dragende muur, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, behangen behangklare muur, dakraam plaatsen, laminaat vloer leggen behangen en schilderen, boeidelen en dakgootrand vervangen, composiet vlonders op het balkon aanleggen, renovatie douche en plaatsen inductiekookplaat, palen en schuttingdelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Huissen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Huissen:

Een airco leveren en installeren voor de woonkamer

Ik zoek een installateur die een airco kan leveren en installeren. De airco moet de woonkamer kunnen koelen in de zomer. De woonkamer is ongeveer 50 m2 groot.

Behangklus woonkamer

Het gaat om het behangen van een woonkamer. Ongeveer 24 m2. Ik zorg voor het behang en lijm.

Luxaflex ophangen voor slaapkamer ramen

Ik wil het oude luxaflex geheel verwijderen en de nieuwe ophangen. Wij komen dan bij Gamma de nieuwe bestellen. Deze is 140 bij 100 cm. Het gaat om totaal 4 ramen.

Inmeten en plaatsen elektrisch zonnescherm

Het betreft het inmeten en plaatsen van een elektrisch zonnescherm van waarschijnlijk 450 cm breed. Het betreft een nieuwbouwwoning, elektra is reeds voorbereid.

In huis klussen

Graag wil ik spoedig mogelijk een deurbeslag van een slaapkamer deur vervangen met een deurbeslag met een slot. Wellicht dat ook de hendel van de douche-cabine gemaakt moet worden.

Schuifhordeur laten plaatsen

We willen een schuifhordeur laten plaatsen.

Spanplafond in de badkamer en toilet monteren

We willen na onze verbouwing van de badkamer en ons toilet in beide ruimtes een spanplafond laten maken. Het toilet heeft een oppervlakte van 0.9 x 1.20 meter. De badkamer heet een afmeting van 2.38 x 2.20 meter, vlak plafond en daarna een schuine dakwand van zo`n 1.98 (b) x .0.9 meter (h) waarbij wel rekening gehouden dient te worden met een koof die in de hoek van de badkamer verwerkt zit van zo`n 80 x 23 cm. We willen graag 4 spotjes op de vlakke wand geplaatst hebben in de badkamer en 2 spots op het toilet. We laten graag aan jullie kennis over welke kwaliteit het beste past, uiteraard rekeninghoudend met de prijs.

Afdekkap buiten voor mechanische ventilatie terugplaatsen

Ik heb een gat vanuit de badkamer naar buiten voor mechanische ventilatie. Buiten is de afdekkap eraf gewaaid. Ik wil graag nieuwe kap plus bevestiging op eerste verdieping.

Roljaloezieën opmeten en laten plaatsen

Wij zouden graag voor onze woonkamer zowel voor als achter roljaloezieën willen laten plaatsen. Er is een groot voorraam en achter twee kleinere ramen en openslaande deuren. Graag zouden wij het willen laten inmeten en bevestigen door jullie laten doen. Hoop u zo voldoende geïnformeerd te hebben.

Harmonicadoek in een pergola monteren

Ik wil een harmonicadoek in een bestaande pergola laten plaatsen. De afmetingen zijn 3 x 3.50 meter.

Spanplafond met verlichting in kapsalon

Per 1 juli gaat onze kapsalon verhuizen naar een ander pand in dezelfde straat. Daar willen wij na de verbouwing een spanplafond laten plaatsen met geïntegreerde verlichting. Wij willen daar een goed lichtplan voor hebben. Het pand is 13 meter diep, aan de voorzijde 3,5 meter breed en achterin 4,5 meter breed. De totale maat is ongeveer 65 m². Graag ontvangen wij een prijsopgave.

Ramen wassen van de dakkapel

Voor en achter de dakkapel de ramen wassen. Kozijn afnemen. Rijtjeswoning.

Houten dakrand met keralit of Trespa bekleden

De houten dakrand met Keralit of Trespa bekleden. Ongeveer 35 strekkende meter, wellicht meer als de garage meegenomen wordt. Het gaat primair om de windveren, die lopen van de bovenkant eerste verdieping tot ongeveer 8 hoog (nokhoogte) en de rand boven de slaapkamerramen op de eerste verdieping. De huidige betimmering laten zitten en het Keralit of Trespa daarop zetten.

Planken balkon weghalen en afvoeren

Het betreft het verwijderen van de ondergrond van mijn balkon. Ik heb een balkon met hard houten planken die moeten verwijderd worden en weg gebracht worden. Het balkon is ongeveer 3 x 4 meter en een lang smal stuk van ongeveer 8 meter.

Raamrolhor pas maken en monteren

Graag offerte voor het op maat maken en monteren van twee raamrolhorren. Ik heb twee Bruynzeel rolhorren Plus bij Praxis aangeschaft en deze hebben een vaste breedte van 123 cm en een verstelbare hoogte tot max. 150 cm. De ramen hebben dezelfde maat en zijn inclusief post 148 cm hoog en 104,5 cm breed. Bij Praxis zijn deze week de horren per stuk incl. 20 % korting €67,19. Graag duidelijkheid wie de aanschaf doet.

Zonnescherm plaatsen en regenpijp verplaatsen

Wij hebben een gemotoriseerd zonnescherm gekregen van 560 cm breed en willen deze aan de achterzijde van ons huis plaatsen. Nu is het probleem dat de regenpijp in de weg zit. Deze zou eigenlijk een meter verplaatst moeten worden. Graag willen wij een aannemer die voor ons het hele plaatje voor een redelijke prijs rond kan maken. Dus het ophangen en (op elektrisch netwerk) aansluiten van het zonnescherm en een goede oplossing voor het probleem met de PVC regenpijp.

Dakkapel reinigen en raam wassen

Dakkapel reiniging en raambewassing

Rolgordijnen in cassette monteren

Het betreft 3 rolgordijnen in een cassette die opgehangen dienen te worden. Deze dienen alle drie ingekort te worden.

Monteren pergola en harmonicadoeken

Wij gaan de pergola inclusief harmonicadoek van Nesling kopen, maat 2,90 bij 4,00 meter. Wij zijn op zoek naar iemand die deze wil monteren bij ons in de tuin. Wij wonen in Huissen.

Scheidingswand maken

In huidige inpandige garage scheidingswand aanbrengen en isolatie aanbrengen voor toekomstig gebruik als showroom. Wandje ongeveer 3 meter breed en 2 meter hoog. Denk een houten wandje.

Gipswand en plafond aanbrengen

Ik heb onder mijn appartement een kelder aangetroffen die nu al 1.60 diep is. Die ga ik uitgraven en daarna wil ik de kelder inrichten als leefgedeelte. Er moet een vaste trap komen naar beneden, gipswanden van totale lengte 28 meter en 2 meter hoog. En een plafond van 33 m2 gipsplaten met ophanging. Ik wil een indicatie wat het kost om een gipswand rondom te zetten met een lengte van 28 meter en hoogte van 2 meter. En het plaatsen van een plafond van gipsplaten ong 33 m2. Het plafond moet buizen en leidingen afdekken die aan de bovenzijde aan het beton hangen. Puur en alleen het plaatsen wil ik graag weten. De afwerking enz draag ik zelf zorg voor.

Het leggen van tapijt met een juten rug ...

Het leggen van tapijt met een juten rug op ondertapijt tegels. Het gaat hierbij om 2 kamers, 2x overloop en een trapbordes, totaal circa 29m2. Verder het leggen van voor trappen geschikt tapijt op een trap met 11 rechte gesloten treden.

Het huidige toilet vervangen door een ...

Het huidige toilet vervangen door een zwevend toilet met betegeling.

Er moet een gat geboord worden in de ...

Er moet een gat geboord worden in de vloer van het toilet voor het verleggen van de afvoer.

Het oude toilet verwijderen (duoblok) en ...

Het oude toilet verwijderen (duoblok) en nieuw met inbouwreservoir plaatsen en tegelen tot 120 cm hoogte en vloer uiteraard.