Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor monteren van een zonnescherm:

Monteren van een zonnescherm

Ik zou graag een offerte willen voor het monteren van een zonnescherm. Gaat om een scherm van 5.25 meter breed.
Onze klant uit Gendringen (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor monteren van een zonnescherm uit heel Nederland:

Montage elektrisch knik arm zonnescherm

Ik heb een elektrisch knikarm zonnescherm van 3 meter bij 2,50 meter die moet gemonteerd worden en een stopcontact monteren voor bediening. De gevel is van steen.

Zonnescherm plaatsen

Ik wil een zonnescherm buiten aan de muur monteren van 295 cm breed. Het scherm graag aan de achtermuur bevestigen.

Optima terrasscherm monteren

Ik zoek een zonweringspecialist die een zonnescherm aan de achterzijde van mijn woning kan ophangen. Het scherm moet 500 cm breed zijn en een uitval hebben van 300 cm.

Zonnescherm verwijderen en later weer monteren

In verband met schilderswerkzaamheden wil ik de zonnescherm (knikarmscherm) laten verwijderen en deze na de schilderswerkzaamheden laten terugplaatsen. De breedte van het zonnescherm is circa 4,50 meter.

Elektrisch zonnescherm monteren

Plaatsen van een elektrisch zonnescherm.

Zonnescherm monteren op 6e etage flat

Mijn moeder woont op 6 hoog en wil een nieuw zonnescherm laten monteren. Het scherm wil zij bij Praxis kopen. Kunnen jullie het dan ophangen? Zij woont in Leiderdorp. Als dit niet mogelijk is, kunt u dan laten weten waar we dan naar toe moeten om het te monteren? Het moet in hout opgehangen worden.

Zonnescherm monteren

Ik wil graag een zonnescherm monteren op de begane grond. Een scherm van 395 cm x 250 cm. De gevel is van steen.

Zonnescherm demonteren, vervoeren en monteren

Ik wil graag een zonnescherm van 5.50 meter eraf laten halen, laten vervoeren binnen een straal van 30 km en weer erop laten zetten. Wat gaat dit mij kosten?

Nieuw zonnescherm monteren op 6e etage

Ik wil een nieuw zonnescherm laten monteren op m'n balkon op de zesde verdieping.

Zonnescherm monteren

Ik wil een zonnescherm kopen, laten monteren en installeren. Ik heb de voorkeur voor een uitvalscherm van ongeveer 3,9 meter breed. Geel doek. Inclusief afdekkap ter bescherming van het doek in gesloten toestand. Het gaat om een zonnescherm tegen de gevel op de 4e verdieping, boven het balkon. Bij voorkeur een elektrisch vallend arm systeem. Standaard systeem, geen valarm of glijarm. Wat kost zo'n uitvalscherm ongeveer inclusief inmeten en montage? Op welke termijn zou het inmeten en monteren kunnen plaatsvinden? Wat betref opties: Ik twijfel over de noodzaak van wind vaste veren en / of een besturing met een zon/wind automaat. Om te voorkomen dat de zonwering kapot gaat bij storm. En voor het comfort. Wat adviseert u op basis van uw ervaring? En wat zijn de meerkosten van wind vaste veren en / of besturing met zon/wind automaat?

Partners

Partners van Casius