Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor inmeten van horizontale jaloezieën:

Inmeten van horizontale jaloezieën

Ik heb 11 jaloezieën nodig van diverse afmetingen en wil deze graag in laten meten om te kunnen kijken op welke manier de ramen nog open kunnen en dergelijke. Na bestelling wil ik ze wel zelf monteren.
Onze klant uit Geldermalsen (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor inmeten van horizontale jaloezieën uit heel Nederland:

Binnenwand met stalen deur en raamkozijn plaatsen

Ik heb een bovenwoning gekocht en ben inmiddels in het bezit van de sleutel. Ik wil in een tussenmuur graag een metalen deur van 2790 x 1000 mm laten plaatsen met daarnaast een metalen raamkozijn van 1410 mm hoog en 2000 mm reed. Ik wil in de deur 3 horizontale roedes en in het kozijn 1 horizontale en 1 verticale roede. Ik wil er helder glas in. Deze maten zijn globale maten, ze kunnen nog bij inmeten op locatie wijzigen. Het is geen dragende muurconstructie. Ik heb een tekening bijgevoegd. Ik ontvang graag uw offerte.

Raamdecoratie inmeten en monteren

Ik wil voor 4 kozijnen graag horizontale jaloezieën laten inmeten. Ik wil die bestellen bij Gamma en na levering door de vakman laten monteren. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave. Ik werk in de Zorg en ben daardoor niet altijd telefonisch bereikbaar. Ik reageer altijd op uw sms- of voicemail-bericht.

Horizontale jaloezieën laten inmeten en monteren

Ik wil graag iemand langs hebben voor het meten van de ramen voor de horizontale jaloezieën en ontvang graag een vrijblijvende offerte. Deze raamdecoratie wil ik bij GAMMA bestellen en door jullie laten monteren.

Horizontale jaloezieën monteren

Zeven horizontale jaloezieën monteren. Het betreft 2 raamkozijnen met beide 1 jaloezie van 2 meter, 1 van 1 meter, 1 dubbele (totaal 4 meter) en 1 dubbel van 1 meter en van 2 meter. Inmeten is niet nodig en ik kan ze zelf iets inkorten.

Inmeten en plaatsen raamdecoratie

Graag zou ik een prijsindicatie willen voor het inmeten en monteren van maatwerk raamdecoratie, horizontale jaloezieën 50 mm. Het betreft 9 a 10 ramen met diverse afmetingen. Het maatwerk moet nog worden georderd, levertijd circa 4 weken.

Horizontale jaloezieën inmeten en monteren

Wij hebben in ons woonkamer twee dezelfde ramen en een deur die ingemeten moeten worden. Ik neem aan dat als er 1 raam hetzelfde is als de andere dat er niet twee keer ingemeten hoeft te worden. Dus het gaat dan om 1 raam en 1 deur. Wel mogen de twee ramen en de deur gemonteerd worden. Wat is van het inmeten en het ophangen de kosten?

Raamdecoratie inmeten en ophangen

Ik wil graag het inmeten, maken en ophangen van een rolgordijn (slaapkamer) en 2 horizontale jaloezie (badkamer) realiseren. Het rolgordijn moet Soft shades - 'Raffia' (verduisterend), ongeveer 230 cm breedte, 165cm hoogte zijn. En bij de jaloezieën: Loft - 'Schroef', eerste ongeveer 147 cm breedte, 150 cm hoogte: tweede ongeveer 133 cm breedte, 150 cm hoogte.

Jaloezieën inmeten en monteren

Graag inmeten van horizontale jaloezieën. Na ontvangen maten en bestellen van de jaloezieën ook laten plaatsen.

Horizontale jaloezieën inmeten

Graag wil ik vijf horizontale jaloezieën laten inmeten. Wat gaat dat kosten?

Verwijderen en vervangen van schutting met poortdeur

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het vervangen van een bestaande schutting, inclusief een afsluitbare poortdeur. Het gaat om de schutting aan de achterzijde van de tuin met een poort die toegang geeft naar een openbaar pad achter de tuin. We willen houten palen en houten schuttingdelen met horizontale planken. Het mogen eenvoudige schuttingdelen zijn van Gamma met een rechte bovenzijde. We laten de schutting hier graag even inmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Partners

Partners van Casius