Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor dakraam vervangen:

Dakraam vervangen

Ons oude dakraam is kapot gegaan. Nu hebben we een nieuw dakraam besteld. Dit dakraam staat al opgeslagen in onze schuur. Helaas kan het dakraam niet via de trap omhoog, omdat het niet door ons trappengat past. Het nieuwe dakraam moet via de buitenkant, door het oude dakraam, naar zolder worden gebracht. (Velux code GGL UK08).
Onze klant uit Ermelo (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakraam vervangen uit heel Nederland:

Zolder dakraam vervangen

Wij willen het zolder raam vervangen. De afmeting is 55 x 78 cm. Graag al het materiaal opnemen in de offerte.

Vervangen dakraam en nieuwe goten

Vervangen van een dakraam Velux GGL U08 inclusief goten zetten.

Systeem plafond vervangen voor vast plafond in aanbouw

Ik wil een schuin plafond (35 m2) met ingebouwd dakraam in aanbouw laten vervangen voor een vast plafond met gyproc.

Dakraam vervangen

Ik wil een dakraam vervangen van ongeveer 3 m2. Het is een standaard Velux dakraam. Ik ontvang graag een offerte inclusief en exclusief het raam.

Dakdoorvoer maken met afvoerpan en gevelnokvorstpan vervangen

Bij de zolderverdieping een dakdoorvoer maken en plaatsen afvoer voor airco. Komt bij groot dakraam en dus goed bereikbaar. Het gaat dus om een gat maken en waterdicht afsluiten aan de kant van het dak. Ook de afwerking van de binnenkant. Daarnaast is de zijflap van een gevel-nokpan afgebroken, die zal vervangen moeten worden. (Antraciet RBB sneldekpan op het dak).

Houten kozijnen vervangen door kunststof variant

Op de 1e etage van ons woning hebben wij een dubbele raam, bestaande uit twee kozijnen uit de jaren 70. Een kozijn is verticaal (bestaande uit 2 delen: een vast en een dat open kan). Tweede kozijn is velux dakraam dat op het eerste raamkozijn bevestigd is. Omdat de kozijn al heel oud zijn en van hout zijn de aan vervanging toe. Ik wil graag een kunststof variant

Dakraam vervangen

Ik wil mijn dakraam laten vervangen door een nieuw dakraam van 60 bij 80 cm. Ik ben erg benieuwd naar wat de kosten hiervan zijn.

Kleine dakkapel vervangen door een Velux dakraam

Dakkapel van +/- 1 meter breed verwijderen en een groot Velux dakraam plaatsen.

Vervangen dakkapel en dakraam

Ik wil de dakkapel en dakraam aan de achterzijde vervangen. De dakkapel (Prefabdakkapel) worden door mij na inmeten aangeleverd, het gaat dus om het inmeten en plaatsen. Ik bied een vergoeding ivm vervallen marge op de dakkapel. Daarnaast een vervanging van een 4-pans dakraam. Kan eventueel als 1 opdracht in combinatie met vervanging erker & kozijnen (opdracht 483506 op Casius.nl). Zie bijlage voor een schets.

Velux dakraam vervangen

Het dakraam op eerste verdieping moet vervangen worden want het raam is lek. Ik weet nog niet welke afmetingen het moet hebben. Ik ontvang graag een offerte.

Partners

Partners van Casius