Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Ermelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Ermelo heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Ermelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Ermelo of directe omgeving.

216 klanten uit Ermelo bevelen een bij Casius in Ermelo aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Ermelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis, renovatie slaapkamer na waterschade, renoveren van berging, binnenmuren verven en laminaat leggen, boiler vervangen, muren verven, houten vloeren schuren en lakken en kattenluik plaatsen, complete renovatie badkamer, diverse losse klussen, installatie gehele badkamer, slaapkamers thermisch isoleren, isolatie/tegelwerk, plaatsen meerpalen voor woonboot, het renoveren van de badkamer, inmeten en montage van rolluiken, een nieuwe balustrade rondom een balkon realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Ermelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Ermelo:

Steenstrips laten plaatsen

Ik wil graag steenstrips aangebracht hebben op: - 2 muurtjes van 3.50 x 2.50 centimeter; - 1 muurtje van 3.40 x 2.40 met een buitenhoek erin (hoekje om); - Bovenkant muur keuken strook van 3.00 x 1.00 centimeter; Het gaat om door mij aangeleverde steenstrips, lijm en voegsel. Dus alleen arbeid. Het moet een industriële look worden.(wildverband) Misschien heeft u ook daar een voorbeeldfoto van?

Binnendeur afhangen

Ik zoek een deurenspecialist die 1 binnendeur kan afhangen en plaatsen. De deur moet nog gekocht worden.

Dakraam vervangen

Ons oude dakraam is kapot gegaan. Nu hebben we een nieuw dakraam besteld. Dit dakraam staat al opgeslagen in onze schuur. Helaas kan het dakraam niet via de trap omhoog, omdat het niet door ons trappengat past. Het nieuwe dakraam moet via de buitenkant, door het oude dakraam, naar zolder worden gebracht. (Velux code GGL UK08).

TV-beugel monteren

Ik wil graag een tv beugel laten ophangen en de tv er op monteren. Dit is een beugel voor kantelen en draaien van de tv. Graag een reactie via de mail.

Rolgordijnen opmeten en plaatsen

Opmeten en plaatsen van rolgordijnen (7 gordijnen) in heel het vakantie huis. Gemiddeld 1,5 breed en 2 hoog. Aanschaf gordijnen in onderling overleg met vakman.

PVC vloer leggen en wand bekleden met PVC tegels

Ik zoek een vakman die voor mij 40 m² verlijmbare PVC vloer kan plaatsen. Verder wil ik 11 m² verlijmbare PVC tegels tegen een glad gestuukte wand laten lijmen. Voor de tegels moet een speciale constructielijm met een hoge aanvangshechting gebruikt worden die ik eventueel zelf kan verzorgen. Verder zullen alle benodigde materialen bij de Gamma gekocht worden. Ik ontvang graag uw offerte.

Reinigen van nicotine aanslag

Ik heb een appartement bekeken om te kopen, alleen er is 20 jaar zwaar gerookt. Alles is vervuild en het ruikt zwaar naar de rook. Het appartement is 50 vierkante meter. Is dit te reinigen? En zo ja, is de geur dan compleet weg? En wat zijn de kosten daarvan?

Inmeten en ophangen van gordijnen en monteren van de rails

Woonkamer rail ong 3,65 slaapkamer rail ong 3. 65 kleine bocht Keuken/Eetkamer

Spanplafond met spots in de badkamer monteren

Na de renovatie van de badkamer, wil ik het liefst een spanplafond in de badkamer. De ruimte is 1.93 m2 x 2.73 m2. Inclusief ongeveer 4-6 inbouwspots. Ik verneem hiervoor graag een gerichte prijs.

Terraszonweringen monteren

Zodra de zonweringen zijn geleverd door Praxis Harderwijk, wil ik deze graag laten monteren door een vakman. Het betreft 2x een scherm van 3 meter breed, incl. het aansluiten van de bediening van de motor. Elektra zit voor beide in de buurt. Graag bellen over de kosten want ik heb geen mailadres.

Terraszonwering laten monteren

Ik wil graag de terraszonwering uit de reclamefolder kopen (van 3 x 2.5 meter), maar ik kan het scherm zelf niet vervoeren en ophangen. Het brengen en monteren laat ik dus graag laten doen. Het zonnescherm moet op de begane grond gemonteerd worden.

Klussen in het huis

Het betreft het maken van planken in een trapkast, het maken van een schoenenkast, 2 nieuwe lichtpunten aanbrengen op zolder, het verleggen van een kabel voor televisie, stelwerkzaamheden aan keuken. Graag zo spoedig mogelijk!

Airco units laten verwijderen

2 airco units netjes verwijderen.

Quickstep laminaat met waterschade vervangen

33m2 quickstep laminaat met waterschade vervangen en leveren licht eiken

Schuine wand aftimmeren

Ik wil graag dat aan beide kanten een stukje zolder word afgetimmerd.

Kapotte zonwering repareren

Onze zonwering gaat niet meer naar binnen. Waarschijnlijk is de motor kapot. Hij heeft twee armen en is elektrisch. Het scherm is over onze hele breedte van het huis.

Shutters laten monteren

Ik heb 9 stuks shutters gekocht (raamdecoratie). Ik zou graag willen weten hoeveel het gaat kosten de totale montage?

Rolgordijnen monteren

Graag wil ik een viertal rolgordijnen laten monteren in mijn woning. Het gaat om 1 rolgordijn voor een dakraam (Velux), dit gordijn is al op maat. Daarnaast nog 3 reguliere rolgordijnen, deze rolgordijnen moeten nog een stukje worden ingenomen. De klus zou op korte termijn mogen worden uitgevoerd.

Stalen dakplaten SAB & dakbedekking voor Sedumdaken

Voor een klant van mij ben ik opzoek naar een bedrijf wat stalen dakplaten type SAB kan leveren en monteren, hierop isolatie kan doen en daarop de dakbedekking die geschikt is voor een sedumdak. Voor een uitgebreidere werkomschrijving kunt u ons mailen.

Controle uitgevoerde werkzaamheden, ...

Controle uitgevoerde werkzaamheden, plaatsen kozijnen, tegels, schilderwerk, stucwerk ed. voor woning bouwjaar 1980 recent aangekocht. Werkzaamheden worden al uitgevoerd. Doel is controle huidige aannemer.

We zitten er over te denken een kelder ...

We zitten er over te denken een kelder naast de woning te plaatsen. De kelder zal ongeveer 8x8 meter worden en aangesloten moeten worden op ons huidige (houten) huis. In de kelder willen we 3 ruimtes creeeren. We hebben geen idee van prijzen en zijn op zoek naar een partij die ons hierbij kan helpen. Werkzaamheden: * weggraven grond (zandgrond, geen leidingen aanwezig) * storten betonnen vloer / muren inclusief isolatie en 100% waterdicht * in muren en vloer leidingen wegwerken * afwerken muren en vloeren * plaatsen kozijn/ deuren * plaatsen van 3 ramen / kozijnen zodat er nog licht in de kelder valt * aansluiten kelder op huis: doorbraak muur, plaatsen trap en afwerking Hert is een eis dat de kelder 100% waterdicht is met een garantie van > 10 jaar.

Breken van tussenmuur op zolder, ...

Breken van tussenmuur op zolder, inzetten van drie binnendeuren, coaten balkon, verlaagd plafond weghalen en isoleren en aftimmeren zolderdak, toog maken in draagmuur, verplaatsen verwarming. Plaatsen schuifpui achtergevel, wegbreken verwarming en plaatsen convectorput in bestaande tegelvloer.

het betreft een hoge zolder van een ...

het betreft een hoge zolder van een nieuwbouwwoning de verdiepingsvloer is van beton kapkonstruktie: dakplaten met houten balken in het zicht gordingen en spant. plan: tussen de gordingen, hoogte ca 2.44 een balklaag aanbrengen zodat een vliering gemaakt kan worden, bedoeling is de balken te laten steunen op/aan de gordingen, dit dan van links naar rechts of omgekeerd, de afstand tussen de gordingen van links naar rechts bedraagt 2.70 meter, de afstand tussen voor en achterzijde bedraagt ca 6 meter.

In de badkamer van het huis dat wij ...

In de badkamer van het huis dat wij gekocht moet het bad worden uitgebroken en vervangen door een douchecabine, opnieuw betegelen. Verder willen we een wand optrekken tussen voor- en achterkamer met een deur erin. Vanaf 16 februari kan er gestart worden en het zou klaar moeten zijn voor begin maart.

Uitbouwen van een houten ...

Uitbouwen van een houten recreatiewoning: Het gaat dan om geraamte plaatsen en betonnen vloer storten. Steunbalk van 7 meter plaatsen. Berekeningen zijn daarvoor gemaakt.