Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor parketvloer verwijderen:

Parketvloer verwijderen

We willen graag de oude parketvloer laten verwijderen. Het is een beukenhouten lamelparket vloer, het is ongeveer 60m2 en het ligt niet verlijmd. Het ligt al op meerdere plaatsen los ivm waterschade. Graag willen we een prijsopgave van het verwijderen incl het afvoeren van het hout en de ondervloer.
Onze klant uit Elst (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor parketvloer verwijderen uit heel Nederland:

Vloerverwarming aan laten leggen

Het betreft een door ons net aangekochte woning, gebouwd in 1914,in Oosterbeek. Oplevering in december. We willen graag vloerverwarming en een nieuwe houten / parketvloer laten leggen. Er ligt nu een houtenvloer in die we gaan verwijderen. De woonkamer wordt nu verwarmd door convector putten en twee houtkachels/openhaarden in de voor- en achterkamer. De convector putten willen we graag kwijt en daarvoor vloerverwarming in de plaats. Het betreft een oppervlak van 72m2 We horen graag wat de mogelijkheden zijn.

Parketvloer met ondervloer verwijderen

In woonkamer parketvloer en ondervloer verwijderen.

Parketvloer verwijderen

We willen een verlijmde parketvloer laten verwijderen uit woonkamer en hal. Hoeft niet te worden hergebruikt. Onduidelijk nog (ivm verhuizing naar dit huis toe) hoe de vloer is opgebouwd. Vloer heeft overigen 2 convectorputten. Bij elkaar ongeveer 55m2.

Parketvloer verwijderen

Beste, De vloer is 60 m2, begane grond, en dient op 1 februari verwijderd te worden. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Verlijmde parketvloer verwijderen

Verwijderen van 36m3 parket vloer. Betreft vloer gelegd in de jaren 70. Het zijn houten plankjes 6mm dik geniet en verlijmd op een spaanplaat onder vloer. De ondervloer is gespijkerd en verlijmd op een zand cement onder vloer. Zoals te zien is hebben we zelf een poging gedaan maar besloten om dit verder uit te besteden aan vakmensen. De vloer moet schoon (zonder spaanplaat en lijm) opgeleverd worden voor een ander project. Hierbij zal deze vloer verhoogd gaan worden (geëgaliseerd) om op de zelfde hoogte te gaan komen met keuken en gang. (ivm aanleg vloerverwarming) Het afval voeren we zelf af. (wordt een 3m3 bak geregeld) Graag wil ik een prijs opgaven en mogelijke datums waarbij het uitgevoerd kan worden.

Verlijmde spaanplaten ondervloer op cementvloer verwijderen

Wij zijn in 2019 verhuisd naar een huis in Vleuten met bouwjaar 1995. Nu hebben we gekozen om op de begane grond vloerverwarming te installeren. In het huis lag een parketvloer, de parketplanken hebben wij reeds zelf verwijderd. De ondervloer bestaat echter uit spaanplaten broodjes (c. 30cm x 15cm) over het gehele oppervlak, welke zijn vastgelijmd op de zandcement/betonnen (is ons niet duidelijk welke van de twee het is) ondervloer met een bruine lijm. Voor het verwijderen van deze spaanplaten ondervloer willen wij graag een offerte ontvangen. Het betreft c. 50m2, op de begane grond.

Parketvloer verwijderen

Op de begane grond in woonkamer, keuken en hal ligt een eiken parketvloer verlijmd en gespijkerd. Deze moet zodanig (netjes) verwijderd worden dat in de cement dekvloer daarna gefreesd kan worden. Het gaat om circa 42 m2.

Siergrindvloer benedenverdieping

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor het laten leggen van een grindvloer afgewerkt met een sealing. De oppervlakte welke het betreft is +- 80 m². Op dit moment ligt er in de woning een parketvloer welke we zelf zullen verwijderen. De vloer hieronder is een cementdekvloer. We verwachten dat deze egaal/vlak is en anders zullen wij hier zelf voor zorg dragen. We willen de vloer laten leggen in de hal, woonkamer/keuken en slaapkamer. Deze vertrekken grenzen alle aan elkaar. De verwachting is dat we eind juli/begin augustus de vloer zouden willen laten leggen. We kijken uit naar uw reactie.

Parketvloer verwijderen en vloerverwarming infrezen

Etage 1: Gelijmde en gespijkerde parketvloer op spaanplaat verwijderen in slaapkamer 1. 23m2 Vloerverwarming frezen slaapkamer 1. 23m2 Vloerverwarming frezen slaapkamer 2 + Hal. 16m2 Vloerverwarming aanbrengen slaapkamer 1. 3 groepen (23m2) Vloerverwarming aanbrengen slaapkamer 2 + Hal. 2 groepen (16m2) Etage 2: Kurk vloer verwijderen slaapkamer 3. 17m2 kurk vloer verwijderen slaapkamer 4. 11m2 Vloerverwarming frezen slaapkamer 3. 17m2 Vloerverwarming frezen slaapkamer 4 + Hal. 14m2 Vloerverwarming aanbrengen slaapkamer 3. 2 groepen (17m2) Vloerverwarming aanbrengen slaapkamer 4 + Hal. 2 groepen (14m2) Wellicht moet vloer nog geegaliseerd worden ook voor het frezen? U dient natuurlijk wel al het materiaal te leveren.

Verlijmdeen gespijkerde houten vloer verwijderen

Ik wil graag de verlijmde en gespijkerde parketvloer van mijn zolder (40m2) in mijn woonhuis laten verwijderen. De zolder is bereikbaar via 2 trappen.