Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor schaduwdoek plaatsen:

Schaduwdoek plaatsen

Ik wil graag plaatsing /montage van een schaduwdoek over mijn terras aan de achterzijde van mijn woonhuis. Ik zat te denken aan een doek van 3 x 3 of 4 x 3 maar laat mij graag adviseren naar de mogelijkheden. Het liefst zou ik willen dat er iemand langs komt om even naar de situatie te kijken en dan adviseren.
Onze klant uit Elst (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schaduwdoek plaatsen uit heel Nederland:

Schaduwdoek leveren en plaatsen

Ik wil een schaduwdoek kopen bij de Gamma en deze laten plaatsen door een medewerker van de Gamma. Wat kost het om een schaduwdoek te laten bevestigen door een medewerker van de Gamma ? Wanneer zou het mogelijk geplaatst kunnen worden?

Schaduwdoek monteren

Tweemaal driehoek 5 x 5 x 5, kruislings te plaatsen, deels gevelmontage, deels aan kant van tuin aan palen die te plaatsen zijn in grond.

Nesling schaduwdoek en pergola plaatsen

Ik zoek een partij voor het plaatsen van 4 palen met een pergola plus schaduwdoek. De maten moeten ongeveer 5 bij 4 meter worden. De tuin is bereikbaar via de zijkant van de woning.

Palen plaatsen en schaduwdoek monteren

Drie houten palen plaatsen en het monteren van bevestiging voor schaduwdoek. Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij een offerte kan opstellen voor het uitvoeren van deze klus.

Palen voor een schaduwdoek plaatsen

Wij willen 4 palen voor op het dakterras laten plaatsen om vervolgens schaduwdoeken aan te kunnen bevestigen. Daarnaast moeten er schuttingen bevestigd worden. Betreft 9 schuttingdelen van 90 cm breed. Het terras is op de 3e verdieping, welk niet bereikbaar is per lift. Het zou gaan om 4 palen van 2,7 meter hoog.

Nesling pergola laten plaatsen

Ik zoek iemand die een stand alone Pergola met schaduwdoek 4,00 - 3,90 kan plaatsen compleet met palen in beton indien nodig. Allereerst wil ik zeker weten dat dit bij mij ook geplaatst kan worden dus als iemand van te voren langs wilt komen dan graag. Materialen in overleg.

Terras aanleggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m². Op ons dak (pand 1919 in Rotterdam, bitumen net vernieuwd) willen we een dakterras realiseren. Er is al een dakraam boven de trap die als toegang kan functioneren. De werkzaamheden die nodig zijn: - vergunningsaanvraag, inclusief constructieve berekening (tekeningen gebouw zijn tijdens de oorlog vergaan) - vaste houten trap (wit) plaatsen - we willen graag 2 opties weten: prefab dakhuisje 2 x 3 m en een elektrisch dakluik - vlonders 35 m2 - spijlen hekwerk aluminium 12 strekkende meter - schaduwdoek 3 x 4 m. Tekening & foto's van het dak kunnen we toesturen.

Schaduwdoek laten plaatsen

Ik wil een schaduwdoek met 3 of 4 palen plaatsen over een zandbak. Wij willen dat deze ongeveer 3 m2 wordt.

Schaduwdoek inmeten en monteren

Ik wil een schaduwdoek laten inmeten en plaatsen. Het gaat om ongeveer 4 bij 5 meter. Om Het schaduwdoek te kunnen hangen moeten 4 metalen palen worden geplaatst.

Schaduwdoek inmeten en monteren

Graag willen wij een zonweringdoek laten plaatsen in onze tuin met houten palen. Advies, inmeting en plaatsing gewenst. De tuin is 6 meter breed dus graag iets van 5 bij 5 meter. Maar dat is afhankelijke van de palen en dergelijke. Achtertuin heeft geen achterom, plaatsing moet dus door het huis heen gebeuren. Graag even langskomen.

Partners

Partners van Casius