Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor schaduwdoek plaatsen:

Schaduwdoek plaatsen

Ik wil graag plaatsing /montage van een schaduwdoek over mijn terras aan de achterzijde van mijn woonhuis. Ik zat te denken aan een doek van 3 x 3 of 4 x 3 maar laat mij graag adviseren naar de mogelijkheden. Het liefst zou ik willen dat er iemand langs komt om even naar de situatie te kijken en dan adviseren.
Onze klant uit Elst (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schaduwdoek plaatsen uit heel Nederland:

Palen voor een schaduwdoek plaatsen

Wij willen 4 palen voor op het dakterras laten plaatsen om vervolgens schaduwdoeken aan te kunnen bevestigen. Daarnaast moeten er schuttingen bevestigd worden. Betreft 9 schuttingdelen van 90 cm breed. Het terras is op de 3e verdieping, welk niet bereikbaar is per lift. Het zou gaan om 4 palen van 2,7 meter hoog.

Nesling pergola laten plaatsen

Ik zoek iemand die een stand alone Pergola met schaduwdoek 4,00 - 3,90 kan plaatsen compleet met palen in beton indien nodig. Allereerst wil ik zeker weten dat dit bij mij ook geplaatst kan worden dus als iemand van te voren langs wilt komen dan graag. Materialen in overleg.

Terras aanleggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m². Op ons dak (pand 1919 in Rotterdam, bitumen net vernieuwd) willen we een dakterras realiseren. Er is al een dakraam boven de trap die als toegang kan functioneren. De werkzaamheden die nodig zijn: - vergunningsaanvraag, inclusief constructieve berekening (tekeningen gebouw zijn tijdens de oorlog vergaan) - vaste houten trap (wit) plaatsen - we willen graag 2 opties weten: prefab dakhuisje 2 x 3 m en een elektrisch dakluik - vlonders 35 m2 - spijlen hekwerk aluminium 12 strekkende meter - schaduwdoek 3 x 4 m. Tekening & foto's van het dak kunnen we toesturen.

Schaduwdoek laten plaatsen

Ik wil een schaduwdoek met 3 of 4 palen plaatsen over een zandbak. Wij willen dat deze ongeveer 3 m2 wordt.

Schaduwdoek inmeten en monteren

Ik wil een schaduwdoek laten inmeten en plaatsen. Het gaat om ongeveer 4 bij 5 meter. Om Het schaduwdoek te kunnen hangen moeten 4 metalen palen worden geplaatst.

Schaduwdoek inmeten en monteren

Graag willen wij een zonweringdoek laten plaatsen in onze tuin met houten palen. Advies, inmeting en plaatsing gewenst. De tuin is 6 meter breed dus graag iets van 5 bij 5 meter. Maar dat is afhankelijke van de palen en dergelijke. Achtertuin heeft geen achterom, plaatsing moet dus door het huis heen gebeuren. Graag even langskomen.

Een aantal klussen in en om het huis uitvoeren

Ik heb 3 klussen waar ik graag een vakman voor zou willen inschakelen. Het liefst iemand die alle 3 de klussen kan doen. Het gaat om: - In de voortuin een nieuw hek plaatsen en een poortje (hek is ongeveer 3 meter). - In de voortuin een schaduwdoek plaatsen (bevestiging in de muur en een houten paal) - Schuifpanelen voor een opbergruimte maken. Bij alle klussen kan het dat het hout of de panelen nog op maat gezaagd moeten worden. Ik kan al het materiaal in huis halen, maar het zou fijn zijn als de vakman zelf gereedschap heeft. Ik zou graag van tevoren een afspraak maken om de klussen door te spreken en een prijs af te spreken.

Pergola plaatsen

Ik wil graag een pergola `stand alone` laten plaatsen op een terras met betonklinkers. Daarop 2 palen en de andere 2 kunnen in de aarde afmeting 290x400 met schaduwdoek rolsysteem zie bijlage. Pergola is dan aanwezig, alleen nog geen puntpalen of beter is storten beton denk ik, of iets anders , gaarne in overleg.

Bestrating in de tuin aanleggen

Wij willen een stuk bestrating van 3 x 5 meter in onze tuin laten herplaatsen omdat de huidige tegels ongelijk liggen. Verder willen we een stuk van 3 x 5 meter laten aanleggen met nieuwe tegels. Ook willen we rubberen tegels laten plaatsen en een dubbel klimrek. Als laatste willen we een driehoekig schaduwdoek laten spannen boven de nieuwe bestrating. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Diverse onderhoudsklussen in de tuin

Wij willen een stuk bestrating van 3 x 5 meter in onze tuin laten herplaatsen, omdat de huidige tegels ongelijk liggen. Verder willen we een stuk van 3 x 5 meter laten aanleggen met nieuwe tegels. Ook willen we rubberen tegels laten plaatsen en een dubbel klimrek. Als laatste willen we een driehoekig schaduwdoek laten spannen boven de nieuwe bestrating. We hebben ook nog een reparatieklus aan een draadwerk schutting. Die dient verstevigd te worden en een houten lat aan de bovenzijde moet worden vervangen. We hebben ook een nieuw draadwerk hek gekocht en dat willen we in het midden van de schutting laten plaatsen. De totale schutting is 8 meter lang. We willen de klus graag in overleg met u inplannen, het liefst binnen de komende maanden.

Partners

Partners van Casius