Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor houten jaloezieën inmeten en ophangen:

Houten jaloezieën inmeten en ophangen

We willen in de woonkamer voor en achter houten jaloezieën laten inmeten en ophangen. Aan beide kanten zal het gaan om 2 jaloezieën, dus totaal 4 jaloezieën. Schatting van de afmetingen is 2.85 meter breed bij 2.40 meter hoog.
Onze klant uit Elst (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten jaloezieën inmeten en ophangen uit heel Nederland:

Houten jaloezieën monteren

Ik wil 6 houten jaloezieën laten monteren. Ze hebben al de juiste maat en worden over 2 weken geleverd. Ik hoor graag wie er dan tijd heeft en wat de kosten zijn voor de montage.

Houten jaloezieën ophangen

Wij willen graag houten jaloezieën laten ophangen. Het gaat om 1 raam, in de keuken. Hierbij zal waarschijnlijk een betonboor nodig zijn, deze hebben wij zelf niet in ons bezit.

Jaloezieën laten opmeten en monteren

Ik wil graag 2 houten jaloezieën laten opmeten en na levering laten monteren. Deze jaloezieën hebben overigens dezelfde maat. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Smaller maken van houten jaloezieën

Ik wil graag 2 houten jaloezieën, gekocht bij Leenbakker, smaller laten maken. De maten zijn nu 122 cm (120 cm staat op verpakking), en de juiste maat moet zijn 117 cm breed. Ik zoek een vakman die hier op korte termijn tijd voor heeft en ontvang graag uw prijsindicatie.

Gordijnen en jaloezieën inmeten

Ik wil graag voor 6 ramen boven en 3 ramen beneden gordijnen bestellen. Deze wil ik graag ingemeten hebben. Boven gaat het om rolgordijnen en beneden om houten/pvc jaloezieën 50 mm. Optioneel ook het ophangen van de rolgordijnen en jaloezieën.

Houten jaloezieën van Gamma ophangen/monteren

Ik wil 6 stuks houten jaloezieën van Gamma, 50 mm, leemkleur, op maat besteld, laten ophangen/monteren in huis. Ik verwacht ze binnen circa 1 week thuis. De vraag is ook of u ze dan ook meteen kunt monteren als ik ze in huis heb. Graag een redelijke prijs, want het schijnt 10-15 min. Montagetijd per stuk te zijn. Ik wil graag een redelijk uurtarief.

Houten jaloezieën inkorten en ophangen

Ik wil graag houten jaloezieën laten inkorten en ophangen.

Houten jaloeziën ophangen

Ik wil graag 4 houten jaloezieën laten ophangen. Het gaat om 3 ramen in de woonkamer en in de hal een klein raam. Ik heb de materialen hier al aanwezig. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Jaloezieën verlengen

Ik heb houten jaloezieën gekocht maar helaas verkeerd gemeten. Ze zijn 10 cm tekort. Het zijn witte houten jaloezieën met de lamelbreedte van 50 mm. Ik hoop zo dat ze verlengd kunnen worden.

Jaloezieën en radiatorombouw monteren

We willen graag 5 houten jaloeziën laten ophangen. Twee van ongeveer 2 meter breed en 2 meter lang en drie kleinere. Tevens willen we vier ombouwen laten plaatsen voor de verwarmingen. Betreft twee grote radiators en twee kleine radiators. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius