Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor puntstuk slaan in achtertuin:

Puntstuk slaan in achtertuin

Graag advies over de mogelijkheid van het slaan van een puntstuk in de achtertuin voor het besproeien van planten en gras en een indicatie van de kosten hiervoor.
Onze klant uit Ellecom (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor puntstuk slaan in achtertuin uit heel Nederland:

Puntstuk slaan voor een waterpomp

Ik wil enkel een puntstuk laten spuiten/slaan

Puntstuk & pomp slaan

Ik zou graag een waterput willen laten slaan in mijn achtertuin. Het dient voor de beregening tuin en eventueel ook om een klein zwembadje te vullen. De achtertuin is 8 m bij 14 m. Deze is goed te bereiken.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Ik heb al een pomp ,maar het puntstuk moet nog geslagen worden

Puntstuk voor waterpomp laten slaan

We willen in de achtertuin een puntstuk laten slaan voor een waterpomp. Dus puur puntstuk slaan. Hoeft niet ondergronds weggewerkt te worden o.i.d. Waterpomp hebben we gekocht. Achtertuin is niet met auto te bereiken. Vanaf oprit is het ongeveer 11 meter. Vanaf de straat naar de plek zal het ongeveer 20m zijn. Graag via mail reactie.

Waterbron slaan in de tuin

Wij willen een ouderwetse handwaterpomp gaan plaatsen voor drinkwater voor dieren en beregening van de tuin. Wij zoeken iemand die voor ons het puntstuk slaat.

Puntstuk laten slaan in weiland voor beregening

Ik heb een boerderij gekocht in het rustieke Gaanderen. In het weiland ernaast (grenzend aan een beek, bij de rivier de Oude Ijssel) moet een puntstuk gemaakt worden. In principe is dit zandgrond. Buurman heeft dit ook en het water komt al bij plm 4 meter omhoog. Het grondwater staat hier altijd heel hoog. Voor de beregeningsbuizen moet het een diameter van 16 cm hebben. Kun je mij een indicatie geven van de kosten en hoe snel zou je het kunnen maken? Het mag evt. ook zonder bonnetje maar we moeten natuurlijk wel een soort van garantie hebben. Het weiland is goed toegankelijk . Ik hoor graag van je! Alvast bedankt!

Puntstuk laten slaan met diameter van 160 mm (16 cm) voor beregening weiland.

Hallo, Ik heb een boerderij gekocht in het rustieke Gaanderen. In het weiland ernaast (grenzend aan een beek, bij de rivier de Oude Ijssel) moet een puntstuk gemaakt worden. In principe is dit zandgrond. Buurman heeft dit ook en het water komt al bij plm 4 meter omhoog. Het grondwater staat hier altijd heel hoog. Voor de beregeningsbuizen moet het een diameter van 16 cm hebben. Kun je mij een indicatie geven van de kosten en hoe snel zou je het kunnen maken? We willen wel een soort van garantie hebben. Het weiland is goed toegankelijk. Ik hoor graag van je! Alvast bedankt!

Waterbron slaan in de tuin

Ik wil een puntstuk slaan in de achter tuin ,heb zelf al een pomp. Als het goed is ligt het water op ongeveer 7 meter diepte.

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Ik wil een puntstuk in mijn tuin voor het onderhoudend besproeien van mijn siertuin. De tuin is 400 m2.

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

Beste, ik wil graag een puntstuk of waterput boring laten uitvoeren om het perceel van 3000 m2 te voorzien van het besproeien van het gras. Het hoeft niet voor drinkwater te zijn. Afwachtend op uw antwoord.