Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor een stacaravan voorzien van water en afvoer daarvan:

Een stacaravan voorzien van water en afvoer daarvan

Ik zoek een installateur die het water en de afvoer daarvan kan aansluiten bij mijn stacaravan. Dit betreft ongeveer 4 strekkende meter aan leidingen wat hiervoor gerealiseerd moet worden. Daarnaast zou ik graag hulp krijgen bij het waterpas zetten van de caravan.
Onze klant uit Eibergen (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een stacaravan voorzien van water en afvoer daarvan uit heel Nederland:

Stacaravan voorzien van dakpanplaten

Gaat om een stacaravan. Lengte 12 meter breed en 4.20 meter lang met een lichte dakhelling. Momenteel ligt er bitumen op het dak met dakshingles, hier zou ik graag dakpanplaten voor in de plaats willen hebben.

Douchecel vernieuwen in stacaravan

Over een lengte van 2.00 meter moet komen: Een inloopdouche met glazen wand (max 90 cm), wastafel met ladekastjes en een toilet. Wanden gedeeltelijk met betegelen, de rest waterafstotend behang en de vloer voorzien van tegels. Oud sanitair afvoeren.

Dak van de stacaravan van EPDM voorzien

Sta caravan afmeting ongeveer 2,90 x 6,50 wil ik laten voorzien van EPDM. Het is een rond dak ondergrond staal/aluminium voorzien van bitumen plak stroken op de naden. Dak kan niet belopen worden.

Houten stacaravan voorzien van dakpanplaten

Het betreft een houten sta-caravan met een zadeldak, nok ligt over de lengte. Nu liggen er shingles op. De grond oppervlakte is 10 meter x 3,5 meter. In de huidige situatie zijn de 2 goten bovenop het dak gesitueerd. Graag zou ik dakpanplaten willen laten plaatsen over de bestaande shingles heen. Afhankelijk van de meerprijs zou ik er wellicht ook voor willen kiezen het nieuwe dak over de bestaande goten te laten plaatsen en daar nieuwe goten onder te hangen.

Stacaravan renoveren

Ik wil mijn stacaravan graag renoveren het is een type "Sunshine 900". Ik zou graag een nieuw puntdak laten leggen overal dubbel glas en nieuwe beter isolerende deuren, de buitenzijde voorzien van nieuwe plastic planken en isoleren, zodat hij er moderner uit ziet en er minder last is van de kou en vocht worden er ook nieuwe plafonds gestoken als er een nieuw dak op komt? En zou graag interieur en meubels laten vernieuwen of op frissen de stacaravan is gelegen. De oppervlakte is ongeveer 3.50 bij 10 meter.

Blokhut Sven plaatsen

Betreft Tuinhuis Sven. Verwijderen oude schuur. Electrisch opnieuw aansluiten. Daarnaast de onderkant van onze stacaravan (12m) voorzien van een nieuwe afwerking.

Stacaravan renoveren

Ik heb een vakantiechalet van 11 x 3,6 meter dat ik wil laten voorzien van Royal Crest Kunststof Vinylbekleding. Ik heb berekend dat het om ongeveer 70 tot 75 m² gaat. Verder wil ik de houten deurkozijnen en het raam laten schuren, gronden en aflakken. Het chalet staat op een recreatiepark. Nu na het seizoen is het toegestaan om daar aan te werken. Ik ontvang graag uw offerte.

Dak van stacaravan vervangen

Ik heb een stacaravan in Zeeland. Op stacaravanpark Bruinisse. In verband met lekkage wil ik het dak laten vervangen. De caravan is 12 meter lang en 3,5 meter breed. Graag ontvang ik een offerte voor het compleet vervangen van het dak. De voorkeur gaat er uit naar uit om er een compleet nieuw dak op te laten leggen en dus niet om een laag over het bestaande dak te leggen. Ik ben op zoek naar een complete offerte, dus inclusief het verwijderen van het huidige dak en het plaatsen van het nieuwe dak, en specificatie hiervan. Eventueel willen wij nu of in de toekomst de caravan ook voorzien van kunststof gevelbekleding voor de zijwanden. Indien mogelijk ook daarvoor een offerte.

Houten overkapping maken voor een stacaravan

Gaarne offerte voor een houten veranda/aanbouw aan mijn stacaravan. Breed 6 meter, diep 2,4 meter, hoog 2,5 meter aflopend naar 2,2 meter. Voorzien van vloer op hoogte van de instap van de caravan. Golfplatendak, semi lichtdoorlatend. Balustrade rondom (ongeveer 1. 4 m hoogte) met aan de voorkant een ingang met trap. De foto is een globale indicatie van mijn wens. Een zijkant dicht met glas of kunststof (doorzichtig). Inclusief materialen en plaatsen.

CV-installatie in de stacaravan aanleggen

Graag wil ik een offerte voor een complete aanleg voor een CV installatie in mijn stacaravan. De stacaravan is 10 x 4.2 meter en voorzien van 2 slaapkamers, een douche/wc ruimte en kamer/keuken.