Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor rolgordijnen monteren:

Rolgordijnen monteren

Ik wil rolgordijnen laten monteren in mijn woning. In de woonkamer met 2 grote ramen en voor een deur en in de keuken met 2 ramen. Dit betreft rolgordijnen waar zo'n bak boven zit. De afmetingen zijn 2,65 meter breed, 1,80 meter breed en een deur van 83 cm breed.
Onze klant uit Eerbeek (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rolgordijnen monteren uit heel Nederland:

Horren monteren op houten kozijnen

Graag 3 horren leveren en monteren op 1e verdieping en op zolder en opmeten, leveren en plaatsen van zonsverduistering rolgordijnen op een slaapkamer op de 1e verdieping. Deze moeten ook nagemeten worden.

Rolgordijnen voor dakramen monteren

Graag ophangen van 2 Velux Gamma rolgordijnen. Ggl uk08. Wat gaat dat kosten?

Rolgordijnen inmeten en monteren

Inmeten en plaatsen van rolgordijnen

Inmeten en monteren verduisterende rolgordijnen

Voor 7 verduisterende rolgordijnen (verschillende maten, in de breedte. De hoogte is allemaal 160 cm.) inmeten, dan kan ik ze met de juiste maten bestellen bij Gamma Eindhoven of via de site en als ze geleverd zijn moet dezelfde monteur ze ophangen.

Horren monteren op houten kozijn

Betreft montage van 2 Bruynzeel S500 plissé horren op 2 naar buiten draaiende ramen, afmeting 86,5 x 131 cm. Daarbij moet, indien noodzakelijk, de bestaande rolgordijnen naar voren worden verplaatst om ruimte te scheppen of een lat worden gemonteerd tegen bovenkant raam om de hor tegen te laten rusten.

Rolgordijnen monteren

Ik wil in de woonkamer en in een kamertje rolgordijnen laten ophangen. In de woonkamer dienen er 2 van 1 meter en 1 van 80 cm gemonteerd te worden. In het kamertje boven gaat het om een gordijn van 60 cm en van 1 meter breed.

Rolgordijnen monteren

Ik wil in het hele huis rolgordijnen laten monteren. 3 in de slaapkamer en 3 de woonkamer.

Ophangen van Luxaflux zonwering

Ik heb 2 lamellen (luxaflex) en 3 rolgordijnen op maat laten maken en zojuist opgehaald. Wat is de prijs om deze te laten monteren? Hoor graag van u. Vriendelijke groet.

Rolgordijnen meten en monteren

Graag ontvang ik een offerte voor het inmeten en ophangen van 4 rolgordijnen op mijn slaapkamer. Daarnaast zou ik eventueel ook een houten jaloezie op willen laten hangen en overgordijnen op een roede. Offertes graag per mail toesturen.

Rolgordijnen monteren

We willen drie rolgordijnen laten monteren. (1.20 x 2.00 meter).

Partners

Partners van Casius