Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor radiator ombouwen plaatsen:

Radiator ombouwen plaatsen

Wij willen een tweetal radiatoren (lengte 2,5 meter en 3 meter) in de woonkamer voorzien van radiator ombouw. Wij hebben de benodigdheden (nog) niet aangeschaft, en zijn benieuwd wat het materiaal inclusief de uitvoering van de klus door een vakman kost. Wij zijn woonachtig in Ede.
Onze klant uit Ede (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor radiator ombouwen plaatsen uit heel Nederland:

Binnen houtwerk jaren '30 ensuite woonkamer

Het betreft het bijwerken en schilderen van alle houtwerk in de woonkamer, inclusief en-suite deuren, deuren, vaste kasten, raamkozijnen en radiator ombouwen. Dit dient te gebeuren in RAL 9016 lak op waterbasis.

Radiator ombouwen plaatsen

Ik wil bij de CV radiatoren een ombouw laten plaatsen. Het gaat om 3 stuks in de kamer en gang. Ook moet er een nieuwe radiator geplaatst worden in de keuken. De afmetingen heb ik niet en dit moet dus opgemeten worden.

Badkamer betegelen, plaatsen van inbouw WC

De badkamerrenovatie betreft: De badkamer is 200 x 225 meter groot en 247 cm hoog. Vloertegels en wandtegels moeten eerst verwijderd worden en afgevoerd. Het totale oppervlakte is 12,6 m2. De vloer en de muur moeten worden vlak gemaakt. Het huidige toilet moeten worden weggehaald en afgevoerd. De radiator ontkoppeld en afgevoerd. Een nieuw inbouwtoilet installeren en stortbak ombouwen met watervaste multiplex. Nieuwe tegels aanbrengen op de vloer (4,5 m2) de wand tot aan plafond inclusief. De ombouw van de stortbak (16,8 m2). De designradiator installeren (170 x 60 cm). Graag een meerprijs aangeven voor: - Douchecabine (90 x 90 cm) installeren - Huidige deur vervangen door nieuwe deur - Electriciteit van naastgelegen wasmachineruimte doortrekken naar badkamer (circa 2,5 meter) inclusief monteren stopcontact - Wastafel installeren

Aankleding van de woning na een verbouwing

Wij willen graag plissé gordijnen en radiator ombouwen laten opmeten en plaatsen. Het gaat om 3 slaapkamers en een badkamer.

Radiator ombouwen tot convector

Welke brandstof gebruik je of wens je te gebruiken? Gas In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik wil een blokvormige radiator ombouwen tot een vloer convector.

Garage ombouwen tot slaapkamer met badkamer

Ik zou graag de garage van 8 x 2,75 (enkel muurs met 3 daklichten) ombouwen tot slaapkamer met badkamer welke rolstoel toegankelijk zijn. Er is op dit moment geen verbinding tussen het huis en de garage dus ook een doorgang van de zijmuur naar de garage (rolstoelbreed) is nog nodig. Achtermuur (badkamer kant) is al water aanwezig. Hier zou nog wel klein ventilatieraam moeten komen. Voorkant zou roldeur door pui met brede voordeur vervangen moeten worden. Er is al een radiator in de garage. Op dit moment zoek ik een globale prijsopgave om te bepalen of wij deze stap überhaupt kunnen overwegen. Ik snap dat ik qua aankleding het zo duur kan maken als we zelf willen maar

Radiator ombouw plaatsen

Wij willen graag onze radiatoren laten ombouwen, maar zijn nu niet de meeste handige mensen. Is het mogelijk om radiatoropbouw uit te zoeken en deze dan te laten plaatsen? Het komt dan wel neer op maatwerk. De ombouw moet ingemeten worden. Het gaat op dit moment om 4 radiatoren. Eventueel in de komst komen er nog 3 bij.

Garage ombouwen naar keurig afgewerkte kamer

Wij willen de oude garage ombouwen naar een extra kamer. Het gaat om het egaliseren van de vloer, muren stuken en netjes afwerken. In de draagmuur dient er een doorgang gemaakt te worden naar de keuken door middel van een toog. Deze af te sluiten middels een schuifdeur. Het plafond moet netjes worden afgewerkt inclusief spotjes. De radiator dient te worden vervangen voor een andere passende en hier en daar wat stopcontacten vervangen of aanbrengen. De garage is ongeveer 5.50 bij 3 meter groot.

Deel garage ombouwen tot speel-/logeerkamer

Onze garage is 10 meter lang bij 3 m. breed. Wij wensen deze ruimte te splitsen in 6 meter voor de garage en 4 voor de speelruimte. 1 binnendeur is al aanwezig voor naar de garage en er is 1 buitendeur die de speelkamer dan heeft. Aan de voorkant is al een deur aanwezig naar het garage deel. Er dient 1 scheidingswand (Ytongblokken) met deur te komen tussen garage deel en speelruimte. Waterleiding moet verlengd worden, zodat wij de wasmachine in de garage kunnen plaatsen. Zal ongeveer 4 a 5 m. zijn (garage grenst aan het hoekhuis). Wij wensen dan een dakraam of een extra raam naar tuinzijde. (garage heeft een plat dak). Daarnaast natuurlijk alles isoleren en er moet een vloer gelegd worden. Radiator of vloerverwarming is nog nader te bepalen. Garage is nu geïsoleerd en bekleed met dunne houten platen.

Zolder ombouwen tot slaapverdieping en trapkast maken

Zolder ombouwen tot slaapverdieping en trapkast maken: 1> Aftimmeren zolder van nieuwbouwhuis van circa 30 m2 met 2 (slaap)kamers, waskamertje en overloop. Tevens met of zonder knieschotten, vlak plafond en wel of niet met aanleggen van een radiator en stopcontacten per kamer; 2> Trap op begane grond dichtmaken en daaronder een trapkast realiseren. De bouw start volgende maand. De verwachting is dat de oplevering in het tweede kwartaal van 2018 zal zijn. Kunt u een schatting van de kosten geven?