Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Ede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Ede heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Ede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Ede of directe omgeving.

954 klanten uit Ede bevelen een bij Casius in Ede aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Ede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: badkamer verbouwen, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, laminaat vloer verwijderen en opnieuw leggen, tegelvloer leggen in nieuwbouw woning, pvc of polyester spanplafond aanbrengen badkamer/toilet met led spotjes, trap verstevigingen, plafond isoleren, rubberen tegels in achtertuin leggen ca. 13 m2, harmonica doek en rolgordijn coolfit monteren, tussenmuur plaatsen met doorgang, installeren houtkachel zonder bestaand rookkanaal, schutting plaatsen, het isoleren van een plafond door middel van een zwevend plafond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Ede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Ede:

Split airco monteren

Ik wil een split airco monteren op zolder. De buitenmotor komt aan de zijkant huis boven garage.

Spackspuiten van woning

Ik heb een woning gekocht. Hierin wil ik voor ongeveer 35m2 plafond en 30m2 wanden laten spackspuiten. Kan zelf voor afplakken zorgen. De huidige ondergrond is op dit moment met latex afgespoten.

Binnendeur met kozijn plaatsen

Ik wil graag in een halletje een ijzeren kozijn met deur geplaatst hebben. (de kozijnen en deur die vaak in nieuwbouwhuizen geplaatst worden. Op dit moment is er een opening, van ongeveer 93cm. we kunnen deze deur kozijn zelf bestellen en willen dan dat dit geplaatst wordt. De bestelling van het kozijn kan ook door een vakman gedaan worden als dat wenselijk is ivm met juiste maten etc.

Damwand plaatsen voor een kelder

Ik ben van plan een kelder te gaan graven. Het gat van de kelder word 800 x 350 x 300 cm. Aan een lange kant staat een garage dichtbij (1 Meter) Aan de andere lange kant staat ruim 10 meter niets. Aan de voorzijde staat het huis op 2.5 meter van de garage af. Aan de achterzijde staat ruim 30 meter niets. Ik denk dat ik de damwand een kleine 2 maanden nodig heb.

Een garage isoleren tegen geluid

Ik zoek een isolatiespecialist die een garage aan een hoekwoning kan isoleren tegen geluid. Het betreft een garage aan een hoekwoning vast van 17,7 m². Wij willen isoleren in verband met het plaatsen van een wasmachine / droger. Het betreft een nieuwbouwwoning die over een jaar word opgeleverd.

Dak op twee plekken dichten

Ik wil een dakraam 100 x 68 cm verwijderen (afvoeren doe ik zelf) en de droger afvoerpijp dichtmaken. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Douche cabine plaatsen

Ik heb een douche cabine gekocht bij praxis. Die moet geplaatst worden in mijn badkamer. Ik wil graag een offerte ontvangen De afmetingen zijn ongeveer 230 x 85 x 85. De douchecabine kan direct geplaatst worden

Plaatsen van betonplaten als muurbedekking in voormalige kerk

Het betreft een voormalige kerk. Ik wil betonplaten als muurbedekking gebruiken. Op de vloer komt een gevlinderde betonvloer, dat doen we zelf. Graag offerte voor plaatsen van betonplaten op muur van 2,60 × 15 m ongeveer.

Lambrisering in hal en langs een trap aanbrengen

Graag zou ik in een hal en langs een rechte trap lambrisering laten plaatsen. In de hal zou het om ongeveer 10 meter gaan en langs de rechte trap om ongeveer 4 m. Het gaat om lage paneel lambrisering aanbrengen. De lambrisering moet door de timmerman zelf worden gemaakt. De muren zijn kaal, dus het kan direct aangebracht worden.

Keukenachterwand

Ik zou graag een nieuwe achterwand in mijn keuken laten plaatsen. De oude wand is reeds verwijderd. We zouden kiezen voor deze: Dumaplast wandbekleding Dumawall + light cement XL 1,8 m² Kunnen jullie ons een offerte bezorgen ? Het betreft een oppervlakte van ongeveer 4 m2

Beschadigde muur stucen en schilderen

De buurman heeft een nieuwe keuken geplaatst, en hierdoor hebben wij schade aan onze muur gekregen. We willen het opnieuw laten stucen en daarna schilderen. De muur is 4 meter breed en 1 meter hoog.

Waterschade aan kurkparket

Omdat het parket aansluitend, zonder drempels, in de eetkamer, huiskamer, hal en slaapkamer is De schade ligt op de grens tussen keukentegelvloer en het parket van de woonkamer. Hier is intensief loopverkeer, waardoor het parket binnenkort stuk zal gaan. De toplaag ligt nu hoger dan de rest. gelegd, is vervanging van enige parket delen in het midden van het legpatroon niet mogelijk. Het demonteren van de vloer in de laatste kamer en een deel van de huiskamer is een optie.

Groot zonnescherm monteren

Wij hebben een zonnescherm besteld. Deze wordt over ongeveer 3 weken geleverd. Wij zoeken iemand die deze voor ons kan ophangen zodat deze zeker veilig hangt en niet meer van de muur afkomt. Zonnescherm is 4.70 meter lang.

Monteren zonnescherm

Wij hebben een zonnescherm besteld. Deze wordt over ongeveer 3 weken geleverd. Wij zoeken iemand die deze voor ons kan ophangen zodat deze zeker veilig hangt en niet meer van de muur afkomt. Zonnescherm is 4.70 meter lang.

Leggen van parketvloer

Ik heb een tegelvloer met bij verwarming in de vloer. Hierover wensen wij graag een parketvloer. Welke zaken moeten gebeuren? Aankoop en plaatsing Het gaat om ongeveer 50 a 100 m2.

Eterniet dakbeschot verwijderen en isolatie aanbrengen

Wij hebben 150 m2 eterniet dakbeschot op onze woning liggen deze willen we verwijderen en dakisolatie aanbrengen. Dakpannen willen we weer opnieuw gebruiken. Graag willen we weten wat het gaat kosten.

Nieuw werkblad in keuken

Ik wil een nieuw werkblad laten plaatsen in mijn keuken. Dit is inclusief spoelbak, het monteren van de kraan en het plaatsen van een nieuw inbouw gaskookplaat. Ook moet een deel van de achterwand vervangen worden in een gelijke kleur als het werkblad. De afmetingen heb ik niet.

Wastafelkraan en douchekraan plaatsen

Ik wil een wastafelkraan en douchekraan laten plaatsen.

Leggen laminaat

Laminaat leggen, 12 m2 met ondervloer en plinten.

Klussen aan de keuken

Ik wil 2 nieuwe keukenbladen laten monteren, heb hulp nodig bij het bestellen (uitsparing wasbak en gaskookplaat) en het monteren van de keukenbladen. Wat zijn de kosten van het monteren?

Kattenluik in muur plaatsen

Ik wil een kattenluik in stenen muur (~30-33cm dikte) plaatsen. Het luik koop ik zelf. Zie bijgevoegde foto's van beide kanten van de muur.

WC plaatsen

Ik wil een duo blok toilet laten plaatsen.

Laminaat leggen

Ik zoek een laminaatlegger die 35 m2 aan laminaat inclusief een ondervloer en plinten kan plaatsen. De huidige vloer verwijder ik zelf. Daarnaast regel ik het materiaal wat gelegd moet worden ook zelf. De ondergrond bestaat uit een cementdekvloer. Het werk moet plaatsvinden op de 3e etage.

Hordeur plaatsen

Hordeur moet op maat gemaakt worden en vervolgens bevestigen. Zo snel mogenlijk plaatsten

Gordijnrails en wandrek ophangen

Ik wil graag een gordijnrails en wandrek laten ophangen. Zowel de muur als het plafond zijn van beton, dus een boorhamer is nodig.