Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor jaloezien ophangen:

Jaloezien ophangen

Ik zoek een zonweringsspecialist die 3 stuks horizontale jaloezieën kan ophangen. Het gaat om 2 slaapkamerramen, in de dag gemonteerd. En de andere is voor een draai- en kiep raam in de badkamer. De jaloezieën hebben we al in huis. De jaloezieën zijn maximaal 1,50 meter breed en 1,80 meter hoog.
Onze klant uit Doetinchem (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor jaloezien ophangen uit heel Nederland:

Opmeten en ophangen van raamdecoratie

Ik wil al mijn ramen oplaten meten en Raamdecoratie bv Jaloezien laten ophangen . Raam voor 5 kamers .

Horizontale jaloezien ophangen

Een klant vroeg zich af hoeveel het kost om 2 jaloezien op te hangen, het betreft maatwerk dus is al helemaal op maat gemaakt, hoeft alleen opgehangen worden.

Inmeten, leveren en monteren van zonwering

Ik wil graag een offere aanvragen voor het inmeten en ophangen van houten jaloezien en velux verduisterende rolgordijnen. Voor de jaloezien gaat het om twee ramen in de woonkamer. Schatting 200 x 170 en 230 x 170. Le Noir & Blanc horizontale jaloezie hout 942 wit. Voor de schuine dakramen gaat het om drie ramen. Twee op de eerste etage en een op zolder. Via Velux heb ik gehoord dat het gaat om type DKL M08 maar als u toch komt inmeten, kunt u dat beter nog even nakijken. Ik zou het handig vinden om het ook geleverd te krijgen.

Diverse klussen

Het ophangen van 5 stuks jaloezien, het aansluiten van een wasmachine, het afdekken van electradraden in het plafond etc. Gaat dus om wat kleine klusjes.

Monteren jaloezien

Het betreft 2 x ophangen van horizontale jaloezien: 2,46 x 1.86 en 133 x 1.57. Jaloezien zijn gekocht.

Vensterbanken verbreden - en jaloezien ophangen

2x vensterbank plaatsen van 3.30 meter en enigszins bijzagen. 2x houten jaloezie ophangen van 60 cm breed 1x houten jaloezie hangen van 260 cm breed Deze jaloezieen behoren in de keuken. 1x houten jaloezie hangen van 70 cm breed - raam in de huiskamer. Materialen zijn aanwezig.

jaloezien opmeten en ophangen

Ik zoek een bedrijf dat mijn jaloezien kan opmeten en ophangen. Tevens heb ik een kast die in elkaar gezet moet worden.