Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Doetinchem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Doetinchem heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Doetinchem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Doetinchem of directe omgeving.

557 klanten uit Doetinchem bevelen een bij Casius in Doetinchem aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Doetinchem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: badkamer verbouwen, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, laminaat vloer verwijderen en opnieuw leggen, tegelvloer leggen in nieuwbouw woning, pvc of polyester spanplafond aanbrengen badkamer/toilet met led spotjes, het realiseren van een voorzetwand voor geluidsinformatie, trap verstevigingen, plafond isoleren, rubberen tegels in achtertuin leggen ca. 13 m2, harmonica doek en rolgordijn coolfit monteren, tussenmuur plaatsen met doorgang, installeren houtkachel zonder bestaand rookkanaal, schutting plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Doetinchem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Doetinchem:

Inkorten jaloezie

Wij willen graag onze houten jaloezie laten inkorten, het gaat om 4 stuks. Het gaat om het inkorten van 2 x 6 cm en 1 x 10 cm.

Knieschot maken

Wij willen graag een knieschot laten maken bij ons op zolder. We gaan uit van 15 lengte meters. Gezien onze zolder denken wij zelf aan een schuifdeurensysteem. Wanneer u als vakman betere danwel innovatieve ideeën heeft staat dit u uiteraard vrij. Alle benodigde materialen willen wij graag door de timmerman laten leveren. Voor een goed beeld van onze zolder hebben wij foto's en een bouwtekening bijgevoegd. Wij hopen tot een overeenkomst te komen met u en willicht dat u ons daarna nog van dienst kan zijn met het maken van wandjes en plafond in onze garage.

Jaloezien ophangen

Ik zoek een zonweringsspecialist die 3 stuks horizontale jaloezieën kan ophangen. Het gaat om 2 slaapkamerramen, in de dag gemonteerd. En de andere is voor een draai- en kiep raam in de badkamer. De jaloezieën hebben we al in huis. De jaloezieën zijn maximaal 1,50 meter breed en 1,80 meter hoog.

Geiser door elektrische boiler vervangen

Vervangen van geiser door elektrische boiler. Warmwaterbehoefte is voor 2 badkamers en de keuken. Ik woon in een vrijstaande villa uit 1974 met een oppervlakte van 200 m2.

Muur behangen

Ik wil graag een vlakke muur 9 meter laten behangen. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!

Verduisteren rolgordijn Velux

Het betreft het vervangen van een verduisteren rolgordijn bij een Velux dakraam. Wij hebben het zelf geprobeerd maar dit is helaas niet gelukt.

Luxaflex

Ik heb luxaflex gekocht die ik op maat gemaakt wil laten maken en vervolgens wil laten ophangen. De luxaflex zijn 1,77 en 89 cm. Dit moet in een keuken boven het aanrecht geplaatst worden.

Kamerthermostaat vervangen

Ik wil graag mijn kamerthermostaat vervangen voor een slimme thermostaat Toon. De Toon heb ik, dus alleen vervangen. En graag het demonteren van een wastafel op de slaapkamer.

Sondering onderzoek aanbouw achtertuin

Ik ben op zoek naar een aannemer die in mijn aanbouw een handsondering kan uitvoeren ten behoeve van een rapport voor de gemeente.

Slaapkamer isoleren tegen geluid

Ik zoek een isolatiespecialist die een slaapkamer in mijn appartement kan isoleren tegen geluiden van buitenaf. Het gaat dus om het isoleren van de wanden en voornamelijk het isoleren van de deur. De slaapkamer is ongeveer 300 bij 450 cm groot. Het gaat om een appartement.

Sondering onderzoek aanbouw achtertuin

Ik heb voor de vergunning van de aanbouw een sonderingsonderzoek nodig. Dit is nodig voor de gemeente. De aanbouw is 3,5 bij 4 meter.

Lamp ophangen en kattenluik maken

Ik zou graag een ventilatorlamp opgehangen willen hebben (welke ik reeds in bezit heb), en een kattenluikje in 2 houten deuren laten monteren. Graag een prijsindicatie.

Draaimechanisme van parasol repareren

Draai mechanisme zweefparasol kapot binnen werk afgebroken heb het handvat los gehaald om te kijken wat er kapot aan was dus er moet een nieuw mechanisme in

Gelijmde vloerbedekking verwijderen

Het verwijderen van gelijmde vloerbedekking ongeveer 50m2,op een lege flatwoning in Doetinchem op super korte termijn. (liefst gister al) lijm is bruin van kleur.

Verhuiscontainer plaatsen en verplaatsen

Verhuiscontainer plaatsen in Doetinchem, daar moet hij een paar dagen staan tot hij vol is geladen. Daarna verplaatsen naar Deventer. Container moet daar aantal dagen staan tot hij weer leeg is.

Kast monteren

Installation and assemble of a wardrobe. Drie deurs-kast. Met scharnierende deuren. De kast is 201x146x50 cm. Van spaanplaat, white wash.

TV ophangen

Ik wil graag een tv in onze woonkamer aan de muur bevestigen. Ik heb echter geen betonboor (muur is van beton) met leidingzoeker. Wie kan mij hierbij helpen?

TV laten ophangen

Ik wil graag een tv ophangen in onze woonkamer, maar ik heb echter geen betonboor en leidingzoeker. Ik denk dat het beter is dit door een ervaren iemand te laten doen, dan dat ik het een en ander ga uitproberen. Graag zou ik willen weten hoeveel het zou kosten om dit klusje door een van jullie vakmensen te laten doen.

Plissé hordeur plaatsen in schuifpui en bij slaapkamers

Het gaat om het plaatsen van 1 plissé hordeur voor de slaapkamer. De hordeuren zijn van Bruinzeel 700-serie, uiteraard nieuw.

Rolluiken rondom het huis reinigen

Rolluik dakkapel binnen en buitenkant rolluik.

Reinigen van alle rolluiken rondom het huis

3 stuks binnen en buiten +ramen

Rolhordeur plaatsen

Voor naar buiten draaiende balkondeuren heb ik 2 rolhorren gekocht die ik gemonteerd wil hebben.

Verlichting, gordijnen en plinten monteren

Graag willen we volgende klussen laten uitvoeren en ontvangen hier graag een offerte voor: - 3 hanglampen monteren. - Gordijnen ophangen - 3x vouwgordijnen 75 centimeter breed (tussen kozijn). - 1x vouwgordijn 150 centimeter breed (tussen de muren). - 2x plissé gordijn 103 x 96 centimeter (op kantelraam). - 2x gordijnroedes bevestigen. Liefst eerst bericht/contact via de e-mail, telefoon is lastig ivm werk. Evt. Kan er telefonisch contact opgenomen op donderdag. Alvast bedankt voor uw informatie.

Motor van een zonnescherm vervangen

We hebben een elektrisch zonnescherm van ongeveer 6 meter breed. Als het scherm wordt neergelaten blijft deze doorlopen, tenzij ik de afstandbediening heel even in de stand omhoog zet. Waarschijnlijk is de motor aan vervanging toe. Vanaf de straatzijde is met een hoogwerker of lange trap het scherm bereikbaar. Op 3 hoog.

Kluswerk binnenshuis

Wij willen in ons appartement wat onderhoud laten verzorgen. We hebben in de keuken een tegelvloer en in de woonkamer hoogpolig tapijt. Daartussen ligt nu een oude strip en die willen wij laten vervangen. Verder zijn er 5 houten kozijnen, waarvan de slotgaten veranderd moeten worden. Bij 1 kozijn moeten ook de gaten voor de paumelles worden gewijzigd. Daarna willen we alle gaten laten dichten, netjes laten schuren en daarna laten aflakken. We maken graag een afspraak om het werk hier even te bekijken en ontvangen graag uw offerte.