Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Beuningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Beuningen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Beuningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Beuningen of directe omgeving.

229 klanten uit Beuningen bevelen een bij Casius in Beuningen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Beuningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: van binnenuit naisoleren appartement en gipswanden zetten, dak, terras en balkon isoleren, dakleer vervangen, en schoorsteen verwijderen, asbest golfplaten verwijderen van 180 m2 kippenschuur, wC verbouwen, het isoleren van een pand uit 1900 om RC 3.5 te bereiken, pannendak vervangen en afvoerleidingen bewerken, dakterras laten opknappen, badkamer verbouwen, afzuigkap plaatsen, het isoleren tegen geluid van de woning, behangen, stucen, schilderen, tegels zetten, schuifsysteem in open wand, bestaand tuinhuis verplaatsen, zijraam dichten, spouwmuren opvullen en vloerisolatie, verzakte chalet stutten, houten schuur isoleren of vervangen door nieuwe schuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Beuningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Beuningen:

Knieschotten met schuifdeuren maken

Ik wil graag knieschotten laten maken met schuifdeuren en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Wand en elektro op zolder

Ik wil een wand op de zolder laten plaatsen plus enkele contacten voor lampen. Momenteel staat er al een wand, die zal moeten worden gesloopt en afgevoerd.

Gordijnen opmeten en rails plaatsen

Graag wil ik de gordijnen laten opnemen in de woonkamer. Het gaat om de voor- en achterkamer en het plaatsen van rails.

Plisséhordeur plaatsen

Wil willen onze huidige hordeur vervangen. Afmetingen circa 80 x 200 cm. We willen graag binnen enkele werkdagen een offerte ontvangen. Tevens nog op maat maken van de hordeur.

Airco bijvullen

Ik. Zou graag mijn zwembadverwarming/airco willen laten bijvullen Het soort airco vloeistof is R407c

Houten jaloezieën monteren

Ik wil 6 houten jaloezieën laten monteren. Ze hebben al de juiste maat en worden over 2 weken geleverd. Ik hoor graag wie er dan tijd heeft en wat de kosten zijn voor de montage.

Rolgordijnen opmeten en ophangen

Ik wil graag een globale prijs voor het inmeten en plaatsen van 3 brede rolgordijnen 1.50 x 1.60 meter (2 maal) en 1.50 x 1.75 meter (1 maal) of 0.50 x 1.60 meter (4 maal) en 0.60 x 1.75 meter (2 maal) ligt aan wat het mooiste staat. Ik heb nog geen materialen aangeschaft.

Plissé hordeur inmeten en plaatsen voor kunststof deur

Graag zal ik een rol hor deur willen laten plaatsen

Grond afvoeren

Grond afvoeren vijver +/- 20m3

Schuin dak vervangen van tuinhuis

Het oude dak (5.10 x 3.10 meter) is verrot en moet verwijderd worden. Het betreft geperste houten platen met daarop singels. De elektra loopt niet over deze platen waardoor het dak zo vrij te verwijderen is. Het nieuwe dak (bij voorkeur Aquaplan dakplaat, Aqua-pan ebena black cherry) moet geplaatst worden. Ik ben zelf aanwezig om de tuinhuis leeg te halen. Het huisje is via achterom goed te bereiken.

Vloerbedekking uit slaapkamers verwijderen

Ik wil graag in 2 slaapkamers van ongeveer 8 m2 het tapijt laten verwijderen. Het tapijt zit verlijmd aan de betonvloer. Graag wil ik dat de klus zo snel mogelijk uitgevoerd wordt.

Lamellen op maat maken en ophangen

Ik heb 1 set lamellen en 1 rail van 2.50 x 2.50 cm. Deze moeten voor een raam komen van 2,35 cm x 1. 20 cm.

Zonnescherm laten ophangen

Zonnescherm moet opnieuw bevestigd worden met 4 bouten of keilbouten. Lengte scherm ongeveer 3.50 meter. Het gaat om de begane grond.

Rolluikband vervangen

Op de eerste verdieping op een slaapkamer is de band van een rolluik geknapt. Deze dient vervangen te worden. Nieuwe band niet aanwezig. Gelieve deze in de offerte mee te nemen.

Verschillende klussen in en om het huis

Ik heb graag een aantal klusjes die ik wil uit laten voeren: Het handvat van de inbouwafwasmachine is los, inbouwkoelkast stellen, de buitenverlichting maakt kortsluiting en enkele tegeltjes zwembad rand laten los.

Mechanische bediening rolluiken elektrisch maken

Graag een offerte voor het ombouwen van 4 rolluiken (90 x 150 cm van kunststof) van mechanisch naar elektrische bediening. De rolluiken zijn goed bereikbaar, alle op een galerij.

Knikarm zonweringsscherm bevestigen

Ik wil graag een knikarm zonweringsscherm laten bevestigen op een breed balkon.

IJzeren poten van barkrukken inkorten

De barkrukken die wij hebben, zijn net te hoog voor het keukenblad. Ongeveer 7-10 cm moet van de ijzeren poten af en daarna moet het weer afgedekt worden met rubberen dopjes.

Klussen in en om huis laten doen

Ik wil een aantal klussen in en om huis laten doen: 1. Inbouwlampjes in de keuken vervangen. 2. Afzuiginstallatie schoonmaken. 3. Kastje timmeren in de gang als ombouw vloerverwarming, de spullen zijn aanwezig, net als bij radiator omkleding. Dit zal 1 meter bij 90 cm zijn.

Stiksels van zonneschermdoek repareren

Er zijn 4 naden deels losgelaten.

Zonnescherm bijstellen

Wij hebben een glijarm uitval zonnescherm. 5. 20 meter breed, 2. 00 meter uitval. Zowel open als gesloten is alles waterpas. De linker glijarm is iets hoger op de muur gemonteerd dan de rechter. In open stand echter wijst de linker glijarm iets omhoog. Dus als de rechter waterpas (horizontaal) is in open stand is de linker dit niet. Kan ik dit bijregelen op de glijarm zelf?

Rolluiken plaatsen

Graag een prijsopgave voor het opmeten en plaatsen van 3 rolluiken op begane grond. Afm: 2.00 x 1.90 en 2 maal 0.70 x 1.20 m. Bediening is handmatig. Reeds aluminium kozijnen aanwezig.

Naden repareren van zonneschermdoek

Enkele naden van het doek van ons zonnescherm (knikarm constructie) zijn losgetornd. Het scherm meet ca. 7 bij 3 meter. Wat kost reparatie hiervan?

Kozijn repareren in serre

Ik heb een kozijn van de serre waarvan de dorpel gedeeltelijk rot is. Herstellen.

doek is stuk losgescheurd, evt inkorten en nieuwe band eraan maken

Ik heb een zonnescherm dat in de hoek is losgescheurd. Ik denk dat een stuk inkorten en een nieuwe band over de hele lengte aanbrengen de beste optie is, maar graag advies in deze. Indien eenvoudige reparatie mogelijk is, is dat ook prima!