Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor binnendeur monteren:

Binnendeur monteren

Nieuwe binnendeur (CanDo Scampton, van hout en glas) een halve centimeter versmallen en passend maken en daarna afhangen.
Onze klant uit Bemmel (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnendeur monteren uit heel Nederland:

Binnendeur meten en monteren

De dichte deur tussen gang en woonkamer wil ik graag vervangen door een deur met glas erin.

Deur monteren

Vervanging van binnendeur, oude deur verwijderen en nieuwe deur monteren. Indien mogelijk spoedig mogelijk. Deze deur telt als voordeur omdat de verdieping word gedeeld met andere wonende.

Offerte met omschrijving van de herstelkosten na waterschade

Het toilet is overgelopen door een verstopping in de rioolleiding. Het vuile water heeft de vloeren in de hal, entree, keuken en woonkamer vernield. Net boven de plinten in de hal zijn bruine vocht plakken te zien. woonkamer: 3.8 x 8.3m keuken: 2.5x3.7m hal: 3.0x1.3m entree: 1.9x1.5m Graag ontvang ik een offerte voor de volgende werkzaamheden: - verwijderen en afvoeren oude laminaat + ondervloeren + plak plinten (woonkamer, keuken, hal, entree) - leggen van de nieuwe ondervloeren en laminaat inclusief plak plinten (woonkamer, keuken, hal, entree) - hal verven ivm bruine vochtvlekken op de muren - traptapijt eerste trede vervangen - deur dorpels controleren / vervangen. binnendeur sluit niet goed. - aluminium hoekprofiel monteren in de entree rondom voet veeg mat

Louvredeuren op maat laten maken

Ik ga binnenkort de badkamer verbouwen. Om dit mogelijk te maken moet de huidige "normale' binnendeur eruit, want deze draait naar binnen (stalen kozijnen). Daar is geen plek voor in het nieuwe badkamer design vanwege ruimte gebrek. Dit wil ik oplossen met twee louvre-deurtjes die alleen naar binnen kunnen openen en wegvallen bij 'gesloten stand' in de huidige kozijnen. Graag louvre-deurtjes met een middenprofiel/lat op heuphoogte waar een slot en twee deurknopjes te monteren valt. De binnen maten van het kozijn: 776 x 1935. Dus graag louvredeuren van elk 384 x 965 incl omranding. (hierbij zit wat speling in om de draai te maken en te sluiten)

Voorbereiden en schuifdeur stalen binnendeur monteren

We willen graag een stalen schuifdeur via de praxis bestellen en laten plaatsen. Momenteel zit er nog een kozijn + deur in. - kan het kozijn blijven met een ander omhulsel eromheen? of - moet het kozijn verwijderd worden en opnieuw afgewerkt/gestuct alsof er geen deur in komt? Dan zal er rekening moeten worden gehouden met de tegel die er ligt, die is namelijk ingesneden op de huidige situatie. De deur is ongeveer 245 x 95 cm. Graag ontvangen we een advies + een offerte wat de totale prijs is inclusief stalen schuifdeur. Alvast bedankt.

Binnendeur montage

Ik wil graag een slaapkamerdeur laten monteren. Er is nog geen slot aanwezig, dit zal ook aangebracht moeten worden. Het is een eenvoudige deur zonder glas e.d.

Inmeetservice voor binnendeur en monteren

Ik wil graag een cando binnendeur bestellen bij de praxis. Ik ben nog aan het kijken welke ik graag wil. Momenteel heb ik geen binnendeur, zie afbeelding. Graag zou ik willen weten wat de prijs is voor het inmeten van de deur. Eventueel ook afmonteren van de binnendeur.

Een rolsysteem en schuifdeur monteren

Ik zoek een deurenspecialist die een rolsysteem met roldeur kan installeren bij een binnendeur in onze woning. Dit moet tussen de hal en de woonkamer gebeuren. De roldeur bestellen we zelf.

Deur plaatsen

Ik wil een stalen binnendeur laten monteren. Het moet eerst opgemeten worden. Ik zal zelf voor de deur zorgen.

Slot monteren

In de binnendeur dient een slot gemonteerd te worden.