Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Bemmel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Bemmel heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Bemmel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Bemmel of directe omgeving.

136 klanten uit Bemmel bevelen een bij Casius in Bemmel aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Bemmel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, badkamer verbouwen, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, dakgoten vervangen, muur en vloer herstellen na waterschade, van Bad naar douche(cabine), het tegen geluid isoleren van een wand, laminaat vloer verwijderen en opnieuw leggen, stucen woonkamer, tegelvloer leggen in nieuwbouw woning, pvc of polyester spanplafond aanbrengen badkamer/toilet met led spotjes, het realiseren van een voorzetwand voor geluidsinformatie, trap verstevigingen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen of in Bemmel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Bemmel:

Binnendeur monteren

Nieuwe binnendeur (CanDo Scampton, van hout en glas) een halve centimeter versmallen en passend maken en daarna afhangen.

Buitenmuur metselen

Ik wil mijn buitenmuur metselen. In het verlengde van bestaand schuurtje inclusief de fundering. Het is 4.20m lang en 2.50 hoog. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Asbest uit een rookkanaal verwijderen en afvoeren

Ik heb nog een asbestpijp in een schacht naar schoorsteen. Deze loopt volgens mij vanaf de eerste verdieping naar de schoorsteen. Op de eerste verdieping is deze ingemetseld, op de zolder nauwelijks tot aan de schoorsteen. Ook steekt er aan de andere zijde van de schoorsteen nog een stuk pijp uit die de schoorsteen in verdwijnt. Ik zou graag een grove indicatie weten voor verwijderingskosten hiervan om te bepalen of ik dit project dit jaar al zou kunnen opstarten.

Monteren kledingkast met schuifdeur

Monteren kledingkast met schuifdeur 2 x 2 x 0,6 meter. Kan het goedkoper worden met meer karweitjes?

Optima Triple F rolluik monteren

Ik wil 2 rolluiken op de dag laten plaatsen. 1 stuks van 2 meter breed bij 2.2 meter hoog en 1 van 1 meter breed bij 2.2 m hoog. Het betreft rolluiken met afstandsbediening, elektro moet verbonden/geboord worden.

Spanplafond maken in een badkamer

Mijn badkamer is 2.85 bij 2.34 meter, dus ongeveer 7 m2. Ik wil graag een spanplafond hebben met een aantal LED spots er in. Het is een betonnen plafond waar telkens bruine vlekken in komen hoe vaak ik het ook wit.

Klusjes in en om het huis

Ik wil graag een aantal klusjes in en om het huis laten verzorgen. Het gaat om klemmende deuren wat beter passend maken, het slot van de toiletruimte nakijken omdat die nu niet dicht kan en het ophangen van lampen boven de eettafel. Ook moet er een defecte bewegingssensor van de buitenverlichting verwijderd worden. Als laatste klus laat ik graag onder een bestaande veranda een berging maken. Ik maak graag een afspraak om het werk hier even te bespreken en ontvang daarna uw offerte.

Gordijnrails en jaloezieën ophangen

Ophangen van gordijnrails bij 3 ramen en het monteren van 3 jaloezieën.

Aluminium jaloezieën monteren

Ik wil vier aluminium jaloezieën op maat laten maken en monteren. De maten zijn plus - minus: breed 219 cm x hoog 180 cm; breed 230 cm x hoog 230 cm; breed 180 cm x hoog 250 cm; breed 98 cm x hoog 122 cm. Graag nog even de juiste maten opmeten.

Zonnescherm plaatsen

Ophangen zonnescherm maten: 4,5 m breed en uitval is 3m. opties: tevens electrische bediening aanleggen Er is geen uitbouw aan onze woning. Dus zonnescherm kan op elke gewenste hoogte geplaatst worden. Zonnescherm willen we kopen bij Praxis. Over twee weken plaatsen ongeveer.

We zoeken een offerte voor het renoveren ...

We zoeken een offerte voor het renoveren van ons toilet a 1mx1m. Al het tegelwerk , toilet, fontijn en verwarming moeten worden verwijderd. Vervolgens moet er een nieuw toilet worden ingebouwd, opnieuw worden getegeld, nieuwe fontijn geinstalleerd en een nieuwe verwarming opgehangen.

Ik heb rolluiken met handbediening via ...

Ik heb rolluiken met handbediening via een koord. Bij twee rolluiken van de woning is het oprolmechanisme stuk. Dit wil ik laten repareren.

Beschrijving project: Plaatsen van twee ...

Beschrijving project: Plaatsen van twee tuinpoorten naast elkaar en stukjes schutting ernaast. Er moeten waarschijnlijk 6 hardhouten palen geplaatst worden, twee tuindeuren en daartussenin 4 stukken hekwerk/tuinschermen. De totale breedte is ongeveer 2.40 m. Uiteindelijk moet het geheel er als volgt uit gaan zien: stenen schuur van ons-tuindeur-tuindeur-stenen schuur van de buren.

het leveren en vervangen van het toilet ...

het leveren en vervangen van het toilet in een hangtoilet, incl. hak en breekwerk tbv waterleiding en wc-afvoer. het leveren en plaatsen van nieuw wandtegelwerk tot een hoogte van circa 140 cm. het leveren en leggen van nieuwe vloertegels circa 120x90 cm. het leveren en plaatsen van een hoekfontein, incl hak en breekwerk tbv waterleiding toe- en afvoer. het leveren en plaatsen van ventilator met dubbele schakelaar

Ik zou graag een glazen deur in de ...

Ik zou graag een glazen deur in de douche willen laten zetten. Ik heb geen kabine-douche, maar alleen 3 muurtjes, alleen zonder deur. Dus, in plaats van douchegordijn zou ik een deur willen laten zetten.