Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Barneveld te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Barneveld heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Barneveld u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Barneveld of directe omgeving.

117 klanten uit Barneveld bevelen een bij Casius in Barneveld aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Barneveld bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: het intern renoveren van een gedateerde boerderij, nieuwe keuken bouwen, serre vervangen door kunststof variant, elektrische boiler installeren, binnenmuren verven en laminaat leggen, boiler vervangen, systeem plafond vervangen door gyproc platen, betonnenvloer slopen, isoleren en vloerverwarming aanleggen, het renoveren van de badkamer, inmeten en montage van rolluiken, een nieuwe balustrade rondom een balkon realiseren, een fundering realiseren en een tuinhuis hier op plaatsen, glazen dak van overkapping vernieuwen en staanders herstellen, tegel- en timmerwerk, rolgordijnen, hordeuren, plint monteren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Barneveld staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Barneveld:

Gat boren in buitenmuur

Ik wil een gat laten boren in buitenmuur tbv afzuigkap.

Gaten boren en ophangen van spullen

Woonkamer: - Fotoplank / rail ophangen boven de bank - Gordijnrail (van steigerbuizen) ophangen -1 Haakje aan de muur voor een canvas of fotolijst Badkamer: - Douchestang, wcrolhouder, handdoekenrek ophangen. Slaapkamer: - Spiegel ophangen Keuken: - Reparatie van 1 tegel (zit een barst in, en voeg is beschadigd). Hal: Wat haken voor fotolijsten. (2 of 3)

Klusjes in huis

Ik zoek klusjesman die een aantal klussen kan doen bij mij in huis: * 2 klemmende deuren bij vochtig weer repareren * vervangen van 3 tl-lampen in de keuken * Bevestigen van een kier standhouder * reparatie/vervanging van een slot van een kastdeur

Wall 1 pergola op het dakterras bevestigen

Ik wil een Wall 1 pergola op het dakterras van minimaal 5 meter breed laten inmeten en monteren. Het dakterras is makkelijk te bereiken.

Briefplaat uit voordeur verwijderen en opvullen

Wij hebben een houten voordeur met een briefplaat. Deze briefplaat willen wij uit de voordeur laten halen en het gat laten opvullen. De deur schilderen wij daarna opnieuw, het opgevulde moet zo min mogelijk zichtbaar zijn.

Zonwering verwijderen

Wil graag mijn zonnescherm laten weghalen, zonnescherm is namelijk gescheurd en ik ga verhuizen. Betreft alleen het verwijderen van het zonnescherm. Ik kom uit Barneveld gld ,woon in een appartement op 1 ste verdieping en wil graag weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Vloerverwarming laten infrezen

Het betreft het infrezen van de vloerverwarming in de badkamer. De oppervlakte is 6 m2.

Twee gordijnrails ophangen

Twee gordijnraisen, 5,40 cm breed bevestigen aan het plafond. 2,45 cm breed ook aan het plafond. Zo snel als mogelijk. Volgende week, deze week, liefst morgen.

Duivenpinnen plaatsen

Op 4 plaatsen / dak / duivenpinnen plaats e

Jaloezieën verlengen

Ik heb jaloezieën gekocht via Marktplaats. Ik kan geen jaloezieën vinden in de afmetingen die ik nodig heb. Nu kom ik alleen 30 cm tekort. Kan mijn jaloezie verlengd worden?

Jaloezieën laten monteren

Ik wil het volgende graag laten doen: beneden voorraam inmeten voor het ophangen jaloezieën. De door ons gekochte jaloezieën op maat maken en vervolgens ophangen/afmonteren. De afmetingen zijn volgens de architect links: 2016 x 1850 mm, midden: 3362 x 1850 mm en rechts: 476 x 1850. Er zitten gipsplaten en isolatie boven de ramen. Indien meer informatie nodig, dan hoor ik het wel. Bij voorkeur communicatie via de mail.

Zonnescherm vervangen

Mijn zonnescherm is kapot ik moet dus een nieuw zonnescherm aanschaffen en deze laten vervangen. Mijn huidige zonnescherm is 3 meter breed en 1.70 meter lang.

Spanplafond installeren in de badkamer

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het aanbrengen van een mat wit spanplafond in onze badkamer van 340 cm lang en 210 cm breed. We willen er optioneel 3 spotjes in laten opnemen.

Douchestang in de Schävis stoomcabine vervangen

Ik heb een Relax Corner stoomcabine van Schävis. De houder voor de douchekop aan de glijstang is afgebroken. Om een nieuwe houder op de glijstang te krijgen, moet de glijstang losgeschroefd worden van de cabinewand, maar dat krijg ik niet voor elkaar. Het lijkt alsof de schroeven met een moertje vastzit, waarbij het moertje achter de cabinewand zit. Daarom krijg ik het zelf niet voor elkaar. De nieuwe houder heb ik al gekocht. Wie kan deze voor mij aan de glijstang bevestigen?

Wandkastjes en plafonnière monteren

Na een recente renovatie van onze badkamer hebben wij een klusjesman nodig voor het plaatsen van 3 x badkamer wandkastjes 30 x 30 centimeter en 2 x van 30 x 60 centimeter, alsmede het monteren van plafonnière + wandlamp deze laatsten nieuw/zojuist gekocht bij de Gamma. Graag spoedige opgaaf van kosten en snelle datum voor deze klusjes.

Spanplafond plaatsen

Spanplafond in een lounge met 3d print

Badwand monteren

Ik wil graag een douchewand/badwand in de badkamer laten monteren. Bij de douche in plaats van een douchecabine want dat zou moeilijk passen wegens gebrek aan ruimte. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden.

Zonnebank afvoeren van zolder

Ik heb op de tweede verdieping een zonnebank staan; hemel en voet kunnen los van elkaar. Lampen voer ik zelf wel af!

Ophangen van een rolgordijn

Een week geleden heb ik een rolgordijn bij de Gamma gekocht. Graag wil ik weten wat de kosten zijn om deze door jullie op te laten hangen.

Reparatie van een rolluiklint

Reparatie van een rolluiklint op de 1ste verdieping.

Montage van een terrasschem

Graag monteren van een knikarm zonnescherm van 4.10 breed en 2.5 meter uitval. Hij moet aan een bakgevel van het huis.

Defect rolluik repareren

Rolband van rolluik gebroken op 1e verdieping [slaapkamer]

Garderobekast in elkaar laten zetten

Ik wil een grote garderobekast met twee schuifdeuren (gekocht bij Karwei) in elkaar laten zetten. De kast is al in huis moet alleen nog naar boven.

Zonwering laten afstellen

Ik wil het zonnescherm (elektrisch knikarm) opnieuw laten afstellen.

Slopen schuur

Schuur van hout 8 bij 3 meter met dak van plastic en asbest golfplaten. Slopen en afvoeren.