Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor glasfolie aanbrengen:

Glasfolie aanbrengen

Ik zoek iemand die het glas op mijn balkon kan beplakken met zonwerend folie. Het gaat om een schatting van 6 x 2 meter, en een raam van 80cm.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glasfolie aanbrengen uit heel Nederland:

Raamfolie op ramen aanbrengen

We willen graag anti inkijk glasfolie laten plaatsen in slaapkamers, afmeting is 4 ramen x 74cm breedte & hoogte. Eventueel ook de deur opnieuw en eventueel nog 2 ramen in de woonkamer. Afhankelijk van de prijs.

Glasfolie op ramen aanbrengen

Het aanbrengen van glasfolie op twee ramen. Een raam is 85 cm breed en 95 cm hoog en de andere is 100 cm breed en 95 cm hoog.

Van een ruimte willen we kantoor maken. ...

Van een ruimte willen we kantoor maken. Grote, lange ruimte, met aan één lange zijde een groot (ook hoog) oppervlakte aan ramen. De onderste rij ramen laten we glasfolie aanbrengen, maar de bovenste rijen willen we decoratiefolie, dus niet speciaal glasfolie. Dit decoratie/raamfolie willen we 'gewoon' bij bijv. Praxis aanschaffen, maar we hebben geen tijd om het zelf aan te brengen. Bovendien is een proffesional hierbij wel handig, ook omdat de ramen vrij hoog zijn. (We hebben nog niet de precieze maten kunnen opmeten). Ik hoop dat een bedrijf ons zou kunnen helpen.