Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor brievenbus reparatie:

Brievenbus reparatie

Op oud en nieuw is de brievenbus van mijn appartement vernietigd door zwaar vuurwerk en graag zou ik een offerte door een klusbedrijf willen laten opmaken. Tevens dient de brievenbus gerepareerd te worden.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor brievenbus reparatie uit heel Nederland:

Reparatie van de voordeur

Graag wil ik mijn oude voordeur laten repareren, deze sluit niet meer goed aan, waardoor het enorm tocht in de gang. In eerdere poging tot herstel is er al een keer een extra houten latje provisorisch tegenaan gezet. Daarnaast zou deze ook opnieuw geschilderd moeten worden en zou de brievenbus ook groter mogen.

Reparatie van de voordeur

Onze voordeur sluit niet goed meer. Ook moet de tochtstrip, brievenbus, deurdranger en deurslot vervangen worden. Kortom de deur heeft een make over nodig.

Portiek opknappen van appartementencomplex

Het portiek/entree van een complex van vijf appartementen is aan reparatie toe. Het betreft de voordeur en pui, brievenbus en traphuis. In elk geval dient te worden geverfd en eventueel voordeur en pui vervangen te worden. Het gaat om een standaard voordeur en pui waar ik de afmetingen nog van ga opmeten en sturen.

Voordeur en schuurdeur leveren en vervangen

Het gaat om het leveren en plaatsen van een voordeur en schuurdeur: Voordeur: - Het passend maken van de deurpost van de voordeur, nu opdekdeur; - Het plaatsen van voordeur Weekamp TriComfort voordeur , 40 mm, ca. 880x2040 mm, met één lange ruit met uitsparing voor de brievenbus. Schuurdeur: - Het plaatsen van schuurdeur type Tri Comfort zonder glas, glad, 40 mm, ca. 830x2070 mm; - Reparatie van één rotte plek bij een deurpost. Voor beide deuren geld het het plaatsen van het hang- en sluitwerk, driepunts sloten, beslag en eventueel de tochtstrippen.

Veel kleine klussen in huis

* Twee wandjes schilderen. Verf is in huis. 1x ca. 15 m2, 1x ca. 18m2. * 2 buitenlampen ophangen & 1 plafonnière binnen. * installeren schuifdeuren voor grote garderobekast. Deuren en rails in huis. (storemax systeem) * 1 plankje ophangen * reparatie badkamer spiegellamp op los contact * kit in badkamer vervangen * verrijdbare bedtafel verhogen * router ophangen in meterkast * 2x slot toilet maken * brievenbus buiten ophangen * repareren afvoerbuis wasmachine (lek) * tv ophangen op muur

Repareren brievenbus

Reparatie van een metalen klepbrievenbus met deurtje, klep en deurtje zitten los. We hebben wel vaker een klusje.

Vernieuwen/opnhieuw aansluiten ...

Vernieuwen/opnhieuw aansluiten electrische deurbel en het vernieuwen van brievenbus op de oude voordeur, na reparatie van de oude aansluitingspunten.