Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor balkon schoonmaken en duivennet plaatsen:

Balkon schoonmaken en duivennet plaatsen

Mijn balkon zit onder de duivenpoep. Ik wil deze laten reinigen. Mijn balkon is ongeveer 2,5 a 3 m bij 1,5 m. Wat zal dit gaan kosten?
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkon schoonmaken en duivennet plaatsen uit heel Nederland:

Balkon schoonmaken en duivennet plaatsen

Balkon schoonmaken/reinigen van duivenuitwerpselen. Daarnaast moet er een duivennet geplaatst worden.

Betonreparatie bij een balkon en latei

Aanvraag offerte van balkon van ongeveer 15 m2 en latei 3,5 meter breed. Balkon vertoont scheuren en brokkelt enigszins aan de zijkant af. Langs het beton staat een stalen hek. Verder wil ik graag de voegen schoonmaken en bijwerken van de buitenmuur (7 meter lang x 6 meter hoog). En een controle aan de overige buitenmuren of hier ook kapotte voegen zitten die bijgewerkt dienen te worden.

Balkon grondig reinigen en vogelnet plaatsen

Balkon schoonmaken waar hardnekkige vogelpoep op zit. En mogelijk meteen het balkon voorzien van een vogelnet.

Onderhoud aan dak

Divers onderhoud aan voornamelijk dak. 1. Schoonmaken dakgoten rondom. 2. Repareren dakbalk rot bij aanhechting 3. Dakgoot overstek - voorkant 4. Dakgoot overstek - achter bij balkon 5. Verwijderen plastic afdakje onder balkon. 6. Vervangen dakraam (dit is een onbekend merk dakraam, maat aan binnenkant is 110 breed x 114 hoog).

Balkon opknappen

Sinds een tijdje hebben wij last van duiven op ons balkon. Deze lijken een nest te hebben gebouwd achter onze balkonkast. Daarnaast willen wij ons balkon laten opknappen. Graag ontvangen wij een offerte voor de volgende werkzaamheden: 1. Huidige balkonkast verwijderen; 2. De ruimte achter de balkonkast schoonmaken/zorgen dat er geen sporen meer zijn van duiven; 3. Nieuwe balkonkast bouwen, die bovendien tot het dak gaat; 4. Net spannen (ons balkon is c.a. 6 meter breed en 3 meter hoog). Zodat de duiven niet meer op het balkon kunnen en onze katten niet ontsnappen; 5. Nieuwe balkonvloer (vlonders van IKEA) plaatsen; 6. Kattenluik inbouwen. In de offerte graag ook alle benodigde materialen opnemen.

Balkon schoonmaken en duivennet plaatsen

Klein balkon 5-hoog in Amsterdam Buitenveldert heeft last van duiven. Er dient een duivennet te komen, dat vanaf onderzijde van het balkon op 6-hoog naar eigen balkon gespannen wordt. Daarna dient de algen-vorming en duivenpoep verwijderd te worden, zodat het eigen balkon er weer spic en span bij staat en vrij van duivenoverlast blijft. Dit laatste is minder belangrijk. De nadruk ligt op het net spannen. De afmeting is 1 meter bij 1,5 meter.

Waterdicht maken van het balkon

7m2 oude tegels weg en afvoeren. Schoonmaken Waterdichtmaken Nieuwe tegels ( nog niet gekocht) Leggen

Vlonders vervangen op een balkon

Ik wil de grote vlonders op ons balkonterras laten verwijderen en vervangen door kleinere. De huidige zijn voor mij te groot en te zwaar om ze op te tillen, zodat ik de balkonvloer niet goed kan schoonmaken. Het gaat in totaal om 8,25 m2. Kunt u de vlonders maken of aanleveren? De huidige verwijderen en afvoeren?

Schimmel op zolder bij de deur verwijderen

Op zolder bij de deuren van een Frans balkon blijft schimmel terugkeren. Eigen schoonmaakpogingen maken het er niet beter op. Er staat condens op de ramen terwijl het dubbel glas is. Kunt u aangeven wat het kost om de oorzaak te vinden en wat de kosten zijn van professioneel schoonmaken?

Duivennet plaatsen op een balkon

Ik woon op de 11e verdieping in een flatgebouw van 14 woonlagen. Ik heb daar veel overlast van duiven op het balkon en wil daarom graag een duivennet laten plaatsen door een bedrijf dat daar ervaring mee heeft. Bij mijn buren hangt al een dergelijk net. Ik ontvang ook graag een separate kostenopgaaf van het schoonmaken van het balkon. Het betonnen balkon is ongeveer 10 meter lang en 1.20 meter breed. Er is een ijzeren reling.