Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor kunststof tuinhuisje monteren:

Kunststof tuinhuisje monteren

Ik heb een kunststof tuinhuisje gekocht en wil dat hier graag in elkaar laten zetten. Het gaat om een Keter tuinhuis type Manor 46S van 118 x 184 cm. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kunststof tuinhuisje monteren uit heel Nederland:

Tuinhuisje laten monteren

Ik wil graag een tuinhuisje laten monteren in mijn achtertuin in Amsterdam. De blokhut Bieslook is gemaakt van Noord-Europees vurenhout. De rechthoekige blokhut is 2 meter 30 breed en 2 meter lang. Hij heeft een grondoppervlak van 4,6 vierkante meter en een inhoud van bijna 9,5 kubieke meter. De blokhut is aan de voorzijde hoger dan aan de achterzijde. Aan de voorkant is hij 2 meter 14 hoog. De wanden van de blokhut zijn 1 meter 95 hoog en 1,8 centimeter dik. De blokhut is uitgerust met een dubbele deur van 130 centimeter breed. De deuren zijn voorzien van kunststof beglazing. Het dakhout bestaat uit een messing en groef in 16 millimeter dik hout. U kunt ervoor kiezen een houten vloer bij de blokhut te bestellen. Deze heeft ook een messing en groef van 16 mm dikte en is verder voorzien van geïmpregneerde vloerbalken (40 bij 60 mm). Deze stapelbouw blokhut wordt geleverd inclusief dakleer, hang- en sluitwerk en een duidelijke opbouwbeschrijving. Het tuinhuis komt op funderingsbalk te staan. Funderingsbalk moet wel aan vloer gelijmd worden zodat geen regenwater naar binnen kunnen. Graag hoor ik van u wat er kosten voor zijn.

Kunststof tuinhuisje monteren

Ik ben benieuwd wat het kost om een kunststof tuinhuisje in elkaar te laten zetten. Gewoon een standaard formaat. Inclusief het afvoeren van het oude, bestaande tuinhuisje.

Tuinhuis in elkaar zetten

Vandaag is het kunststof Keter 88 tuinhuisje bij ons bezorgd. De persoon die het huisje voor mij in elkaar zou zetten heeft afgezegd. Via een klusjesman is het erg duur. Dus mijn vraag aan u is of u het huisje ook voor mij in elkaar kan zetten en wat de kosten hiervan zijn. Uw antwoord zie ik tegemoet.

Tuinhuisje laten repareren

Wij hebben een tuinhuisje van 3 x 3 meter waarvan de onderste planken verrot zijn. Ik heb het tuinhuisje inmiddels op de ergste plek gestempeld. Ik laat de onderste planken graag vervangen door beton of kunststof. Ik laat het hier graag even beoordelen en sta open voor uw advies. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Tuinafscheiding van kunststof maken

Plaatsen van kunststof schutting van ongeveer 10 meter. Lengte 1.85 meter hoog. Er staat een tuinhuisje in mijn tuin en er staat achter mijn schutting de schutting van de buren. Bij deze vraag ik een vrijblijvende offerte voor een kunststof schutting inclusief plaatsen en afvoeren oude schutting.

Kunststof schutting leveren en plaatsen

Kunststof schutting inclusief palen leveren en plaatsen over een lengte van ca 10 m. Ivm schutting van de buren en tuinhuisje in mijn tuin zou het zo min mogelijk ruimte in moeten nemen maw het moeten geen dikke vierkante palen zijn bij deze vraag ik een vrijblijvende offerte

Stenen tuinhuis bouwen

Ik wil graag een globale offerte voor de bouw van een stenen tuinhuisje van 6 x 3 x 2.80 meter in een nog aan te leggen tuin van een nieuwbouwwoning die in mei in Amsterdam wordt opgeleverd. Er moet een fundering komen, goed geïsoleerd (doel is werkruimte), en een plat dak (mogelijk met begroeiing). Ook graag de stenen meenemen in de offerte. Er moet 1 raam en 1 deur in komen met dubbelzijdig glas. Hout of kunststof? Er zijn nog geen tekeningen. Uitvoering het liefst in mei/juni 2017.

Recreatiewoning renoveren en tuinhuisje vervangen

Recreatiewoning, een standaard chalet, renoveren: de woning/caravan heeft drie jaar leeg gestaan. Er moet een nieuwe keuken en badkamer geplaatst worden. Ventilatie aanbrengen. Binnenzijde lijkt afgetimmerd te zijn met spaanplaat. De buitenzijde is van kunststof. En een houten tuinhuisje moet worden vernieuwd. Het huisje is circa 2 x 3 meter. Er is water, gas en elektra in de woning. Sommige chalets worden permanent bewoond. De recreatiewoning is 60 vierkante meter, type "veranda" op Droompark Molen.

Klussen in en buiten het huis

Wij zijn op zoek naar een allround bedrijf dat voor ons diverse onderhoudsklussen kan verzorgen. We willen boven twee ramen aan de achterzijde van het huis houten delen laten vervangen door kunststof delen. Het gaat om 2 delen van 154 cm breed en 85 cm hoog. Daarbij moet ook een rolluik gedemonteerd en later weer gemonteerd worden. Verder willen we ons oude tuinhuisje een nieuw dakje laten geven. De oude dakbedekking moet eraf, dat zijn vermoedelijk shingles. We willen er dezelfde soort dakbedekking 'op de rol' op aan laten brengen. Binnenshuis hebben we ook een klusje. Er moet een nieuw elektrapunt worden gemaakt voor een lamp en er moet een dimmer worden geplaatst in de eetkamer. Mogelijk komen er nog wat andere klussen bij. We maken graag een afspraak om het werk hier even te laten opnemen en ontvangen daarna uw offerteprijs per onderdeel.

Dakrenovatie bij een tuinhuisje

Het betreft het monteren van een kunststof dak op een tuinhuisje. Hierbij denk ik aan aluminium dakpanplaten. De lengte van het object is 7.42 meter. De breedte van het object is 2.43 meter per dakhelft, totale breedte van dak 4.86 meter. De randen van het huidige dak zijn slecht en moeten worden afgezaagd. Het dak is nu voorzien van shingles, hier zou het aluminium dak overheen geplaatst moeten worden.