Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor kunststof tuinhuisje monteren:

Kunststof tuinhuisje monteren

Ik heb een kunststof tuinhuisje gekocht en wil dat hier graag in elkaar laten zetten. Het gaat om een Keter tuinhuis type Manor 46S van 118 x 184 cm. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kunststof tuinhuisje monteren uit heel Nederland:

Verzakt tuinhuis opkrikken

Ons tuinhuis, met overkapping, is verzakt aan één kant en moet weer waterpas gezet worden. Het huisje staat op een kunststof vlonder met daar onder stoeptegels. De vlonder moet ook waterpas zijn. De ruimte tussen de vlonder en tegels moet dus waar nodig opgehoogd worden. Vlonder is gedeeltelijk demontabel. Het tuinhuisje is 1,60 bij 3 meter ongeveer.

Dakshingles op het tuinhuisje leggen

Wij hebben een tuinhuisje van 19 jaar oud, waarvan de dak shingles zijn versleten en er waarschijnlijk ook de onder platen her en der zijn aangetast. Het tuinhuisje is 3 bij 3 meter. Nu zijn er tegenwoordig ook kunststofplaten in de handel en wat zou het als tweede optie kosten als deze door u worden geplaatst en ikzelf voor het materiaal zou zorgen dus gaarne een opgaaf van de kosten bij een reparatie van het dak en een opgaaf van vervanging door kunststof met en zonder materiaal.

Kunststof tuinhuisje monteren

Ik wil een tuinhuis laten monteren van 4 bij 6 meter. Het gaat om de Kete type manor.

Kunststof tuinhuisje plaatsen

Wij hebben een kunststof tuinhuisje gekocht en deze moet geplaatst worden. Het tuinhuis is 240 bij 319 cm en 250 cm. hoog.

Kunststof tuinhuisje in elkaar zetten

Het in elkaar zetten van een kunststof tuinhuisje van Grosfillex (wat ik nog moet aanschaffen) met de volgende eigenschappen: Grosfillex Garden Home Utility 4. 9, nummer 22805138, 2,42 meter breed en 2,02 meter diep.

Tuinhuisje laten monteren

Ik wil graag een tuinhuisje laten monteren in mijn achtertuin in Amsterdam. De blokhut Bieslook is gemaakt van Noord-Europees vurenhout. De rechthoekige blokhut is 2 meter 30 breed en 2 meter lang. Hij heeft een grondoppervlak van 4,6 vierkante meter en een inhoud van bijna 9,5 kubieke meter. De blokhut is aan de voorzijde hoger dan aan de achterzijde. Aan de voorkant is hij 2 meter 14 hoog. De wanden van de blokhut zijn 1 meter 95 hoog en 1,8 centimeter dik. De blokhut is uitgerust met een dubbele deur van 130 centimeter breed. De deuren zijn voorzien van kunststof beglazing. Het dakhout bestaat uit een messing en groef in 16 millimeter dik hout. U kunt ervoor kiezen een houten vloer bij de blokhut te bestellen. Deze heeft ook een messing en groef van 16 mm dikte en is verder voorzien van geïmpregneerde vloerbalken (40 bij 60 mm). Deze stapelbouw blokhut wordt geleverd inclusief dakleer, hang- en sluitwerk en een duidelijke opbouwbeschrijving. Het tuinhuis komt op funderingsbalk te staan. Funderingsbalk moet wel aan vloer gelijmd worden zodat geen regenwater naar binnen kunnen. Graag hoor ik van u wat er kosten voor zijn.

Kunststof tuinhuisje monteren

Ik ben benieuwd wat het kost om een kunststof tuinhuisje in elkaar te laten zetten. Gewoon een standaard formaat. Inclusief het afvoeren van het oude, bestaande tuinhuisje.

Tuinhuis in elkaar zetten

Vandaag is het kunststof Keter 88 tuinhuisje bij ons bezorgd. De persoon die het huisje voor mij in elkaar zou zetten heeft afgezegd. Via een klusjesman is het erg duur. Dus mijn vraag aan u is of u het huisje ook voor mij in elkaar kan zetten en wat de kosten hiervan zijn. Uw antwoord zie ik tegemoet.

Tuinhuisje laten repareren

Wij hebben een tuinhuisje van 3 x 3 meter waarvan de onderste planken verrot zijn. Ik heb het tuinhuisje inmiddels op de ergste plek gestempeld. Ik laat de onderste planken graag vervangen door beton of kunststof. Ik laat het hier graag even beoordelen en sta open voor uw advies. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Tuinafscheiding van kunststof maken

Plaatsen van kunststof schutting van ongeveer 10 meter. Lengte 1.85 meter hoog. Er staat een tuinhuisje in mijn tuin en er staat achter mijn schutting de schutting van de buren. Bij deze vraag ik een vrijblijvende offerte voor een kunststof schutting inclusief plaatsen en afvoeren oude schutting.