Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor vensterbanken monteren:

Vensterbanken monteren

Het monteren van twee vensterbanken in de woonkamer. Afmetingen zijn 274x35 cm en 265x35cm
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vensterbanken monteren uit heel Nederland:

Vensterbanken monteren

2 vensterbanken monteren in de woonkamer.

Vensterbanken monteren

Ik wil graag 1 grote en 4 kleine vensterbanken ( overzetvensterbanken kunststof wit ) laten monteren over een bestaande vensterbank heen inclusief afwerking aan de zijkanten

Vensterbanken maken en monteren

In ons huis hebben wij nog een aantal kale vensterbanken (of er zit behang overheen). Wij zouden graag door ons hele huis dezelfde vensterbanken willen hebben. Het gaat om 7 vensterbanken in totaal. Onze voorkeur gaat uit naar een lichte tint qua kleur en onderhoudsvriendelijk materiaal.

Vensterbanken monteren

Ik wil graag voor 1 vensterbank van 240 cm en 1 van 280 cm laten plaatsen. Dit moet direct op de betonnen fundering en niet als overzet vensterbank. Alleen de vensterbanken zijn in mijn bezit rest van de materialen moet de vakman meenemen.

Bruynzeel rolhorren monteren

Graag laat ik 2 rolhorren monteren. Omdat ik niet zo goed weet welke hor het beste past, zou ik die ook willen laten leveren door de monteur. Volgens mij moeten er rolhorren van Bruynzeel geplaatst worden. De vensterbanken zijn heel smal uitstekend en daardoor zullen de horren waarschijnlijk aan de onderkant aangepast moeten worden. Het mogen goede kwaliteit horren zijn maar hoeven niet de aller-aller duurste te zijn. Zou de persoon die de horren komt monteren, ook een rolgordijn en een kledingstang die al in huis zijn kunnen monteren? Dat zou erg fijn zijn. Raam 1 Kozijn buiten randen: H 95.5 x B 91.5 centimeter. In de dag: H 78.5 x B 88.5 centimeter. Raam 2 Kozijn buiten randen: H 115.5 x B 149.5 centimeter. In de dag: H 108.8 x B 136.5 centimeter.

Radiatorombouwen met vensterbanken monteren

Ik wil graag 2 verwarmingen opnieuw met kasten omhangen. Voorzet materiaal is er nog deels, alleen de planken ten behoeve van de vensterbank moeten op maat gezaagd worden en worden aangeschaft. Een verwarming is 1 meter en de andere 2 meter. Ze hangen in de woonkamer onder 2 ramen van eveneens 1 en 2 meter.

Ombouw monteren bij radiators

Ik wil voor 2 radiators een ombouw gemaakt hebben. Bijvoorbeeld met een Gamma bouwpakket. Tevens boven de radiator de vensterbanken verbreden. Ik heb een lage vensterbank, daarnaast heb ik een hogere vensterbank. Ik zou graag advies hebben over de mogelijkheden wat betreft de ombouwen. Het gaat om 2 radiatoren en 3 vensterbanken die verbreedt moeten worden.

Diverse werkzaamheden in en rondom huis

-ca. 75 m2 wanden egaliseren en stuken. -ca. 40 m2 plafond verven. -verwijderen vensterbanken keuken en woonkamer. -plaatsen nieuwe vensterbanken keuken en woonkamer. -verwijderen 3 stuks radiator en leidingen. -voorbereiden (extra) groep elektrakast t.b.v. elektrische vloerverwarming. -evt. Plaatsen en monteren elektrische vloerverwarming ca. 40 m2. -frezen/afwerken bestaande elektraleiding en schakelaars (buitenverlichting). -afhangen en aflakken 5 stuks binnendeur. -verwijderen 4 stuks glas bovenlicht. -afwerken 5 stuks bovenlicht. -lakken deur- en raamkozijnen. -verwijderen tegelwerk keuken. -voorbereiden elektra (incl. Elektra quooker), gas en water t.b.v. nieuw te plaatsen keuken. -voorbereiden en monteren 4 stuks dubbele wcd randaarde. -aflakken binnenzijde voordeur. -verwijderen plavuizen gang ca. 3 m2. -verwijderen toiletpot, fontein en tegelwerk toiletruimte. Betegelen toiletruimte. -plaatsen fontein en zwevend toilet.

Enkele klussen in huis

Poten monteren onder badkuip, gordijnrail bevestigen, triplexplank met kattenluik in deur maken, vensterbanken verbreden. Alle materialen aanwezig, alleen kattenluik moet even bekeken worden.

Radiator ombouwen opmeten en plaatsen

Voor 3 radiatoren een ombouw opmeten en plaatsen. Totaal aantal meter = circa 7 meter. Het zijn radiatoren die tegen de wand, onder de vensterbanken hangen. Voor de materialen ga ik bij Karwei kijken. Wat kost het om ze te laten monteren?