Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Arnhem of directe omgeving.

2600 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: volledig slopen tussenwoning /voormalig winkelpand, spanplafond aanbrengen in de aanbouw, spanplafond op de begane grond, spanplafonds in mat wit maken, verouderd appartement updaten met spanplafond, spanplafonds aan laten brengen, bedrijfsruimte na brand roet vrijmaken, schilder- en laminaatwerk in de woning, spanplafond in de woonkamer monteren, spanplafond aanbrengen, klussen bij een VVE-complex, diverse klussen in huis, tapijt en laminaat aanbrengen, akoestisch spanplafond monteren, behangen, schilderen en laminaat leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Arnhem:

Tuinschermen en tuinpoort plaatsen

Wij willen een schutting laten plaatsen, bestaande uit 2 schuttingdelen, waarvan er 1 ingekort moet worden, en 1 tuinpoort. We twijfelen nog of we kant en klare schuttingdelen willen of lange tuinplanken als 1 schutting willen laten aanbrengen. We maken graag een afspraak om de situatie hier met ons te bespreken en alles in te meten. Daarna ontvangen we graag uw offerte.

Rolhor en rolgordijn bij dakramen plaatsen

Ik wil 2 rolgordijnen geplaatst hebben aan een dakraam: afmeting 62 cm breed en 125 cm hoog. De rolgordijnen moet ik nog kopen bij Praxis. En 2 rolhorren aan de dakraam : afmeting 80 cm breed en 142 hoog. De rolhorren heb ik gekocht bij Praxis van Bruynzeel, 700 serie : afmeting 83 cm breed en 155 cm hoog.

Grosfillex Spacy vouwdeur monteren

Ik heb een vouwdeur gekocht en wil deze graag laten monteren tussen mijn badkamer en keuken. Het is een Grosfillex vouwdeur, type Spacy, kleur wit essen van 84 x 205 cm. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Nieuwe motor plaatsen in een rolluik

Nieuwe motor in bestaand rolluik. Afmetingen: 3 m breed en 2,70 meter hoog. Vervangen en plaatsen.

Muren en vloer herstellen na een lekkage

Ik wil een aantal herstelklussen laten uitvoeren omdat ik lekkage heb gehad. De lekkage is inmiddels verholpen, maar ik wil graag 2 muren en een plafond laten witten en 7 m² laminaat laten leggen. Graag ontvang ik hierover een offerte voor de verzekering. Als die akkoord gaat, wil ik de klus graag op korte termijn laten uitvoeren.

Uiteenlopende klussen in huis

Ik heb de volgende klusjes die ik graag door de vakman wil laten uitvoeren: - eettafel inkorten, 40 cm; - internetkabel omleiden en wegwerken; - medicijnkastje + verlichting ophangen/aansluiten; - kapstok ophangen, eerst bestellen; - tussenwand, 2.30 breed meter x 2.60 meter hoog behangen beide zijden; - ophanging tl-buis repareren.

Schilderwerk en vervangen van een badkamermeubel na lekkages

Ik heb lekkage gehad bij een dakraam en de oorzaak daarvan is inmiddels verholpen. Omdat het daar enige tijd ongemerkt heeft gelekt, is het schilderwerk onder het raam ook flink aangetast. Ik wil dit graag laten herstellen. Verder wil ik een badkamermeubel laten vervangen. Het is een meubel met een wastafelopbouw en daar hebben in de kast enkele leidingen gelekt, waardoor het kastje is gaan uitzetten. Ik ontvang voor beide klussen graag een offerte voor de verzekering. Ik heb daarmee al contact gehad en een vergoeding is mogelijk. Ik laat het werk graag zo snel mogelijk verzorgen.

Prijsopgave voor markiezen

Graag prijs 4 markiezen aluminium uitvoering. 1 x breed ongeveer 2.50 meter met een uitval van 1.70 meter 1 x breed ongeveer 4.20 meter met een uitval van 1.70 meter 1 x breed ongeveer 1.20 meter met een uitval van 1.70 meter Deze 3 markiezen prijs apart opgeven. 1 x breed 3.20 meter meter met een uitval van 1.70 meter Bedieningen graag met motor en schakelaar. Doek effen en rechte schulprand. Kleur 9001.

Deurluifel monteren

Ik heb online een deurluifel gekocht voor boven de voordeur, die heb ik al in huis. Ik zou graag deze luifel gemonteerd willen hebben. Het is een metalen luifel met kunststof. De luifel weegt 87 kg. Er hoeft geen oude luifel verwijderd te worden.

Plisségordijn inmeten en monteren

Ik wil graag mijn raam laten opmeten en een plissé gordijn laten monteren.

Deur schilderen en elektrische radiator aansluiten

Elektrische radiator aan sluiten. Binnen voordeur schilderen verf aanwezig graag prys opgaven

Radiator aansluiten en voordeur schilderen

Ik wil graag een elektrische radiator aan laten sluiten en een voordeur aan de binnenkant laten schilderen, verf is al aanwezig.

Slaapkamer opknappen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten opknappen van onze slaapkamer van 3.5 x 3.6 meter groot. Wij willen het schrootjes plafond laten vervangen voor een glad gestuckt plafond met 1 lichtpunt en de wastafel laten vervangen voor een wastafelmeubel. Ook moet er 1 wand met schrootjes worden vervangen voor een glad gestuckte wand en zal het leidingwerk nagekeken moeten worden. Wij verzorgen zelf het sloopwerk.

Vloerbedekking en lijmresten verwijderen

Ik wil graag de vloerbedekking laten verwijderen van een grote slaapkamer van 4.50 bij 4 meter ongeveer. Ook lijmresten verwijderen, niet egaliseren. Wat kost me dat?

Jaloezieën plaatsen in huis

Ik wil graag voor zes ramen op de eerste verdieping (3 slaapkamers) jaloezieën laten plaatsen. De jaloezieën koop ik zelf op maat bij Praxis, waarna ik iemand zoek die deze jaloezieën kan plaatsen.

Plissé hordeur plaatsen

Het betreft de levering en plaatsing van een Bruynzeel plissé hordeur. Deze hordeur moet tegen het kozijn van de buitendeur geplaatst worden.

Rolgordijnen ophangen

Het gaat om 5 rolgordijnen, die opgehangen moeten worden. Er is al geprobeerd om het vast te maken maar er is een specialist nodig.

Keuken met kookeiland en afzuigkap installeren

Keuken met inbouw apparatuur, keukenblad, kookeiland en afzuigkap installeren

Klussen in huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. 1. Ik wil 8 hanglampen/lampen laten ophangen. 2. Ik wil 2 horizontale jaloezieen laten ophangen. 3. Ik wil raamfolie laten plaatsen op 2 ramen. 4. Ik wil decoratiefolie laten plaatsen op 1 klein raam (zowel op de binnenkant als op de buitenkant. Ik heb alle materialen in huis, behalve de jaloezieen.

Klussen in huis

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. 1. Ik wil 8 hanglampen/lampen laten ophangen. 2. Ik wil 2 horizontale jaloezieen laten ophangen. 3. Ik wil raamfolie laten plaatsen op 2 ramen. 4. Ik wil decoratiefolie laten plaatsen op 1 klein raam (zowel op de binnenkant als op de buitenkant. Ik heb alle materialen in huis, behalve de jaloezieen.

Plaatsen van raamhorren

Ik wil 3 raamhorren laten inmeten en plaatsen. De 3 ramen hebben haast alle 3 de zelfde maten iets afwijkend. 1x 148 cm bij 86 cm 1x 145 bij 70.5 cm en 1 van 145 bij 75 cm, als jullie ook inmeten en plaatsen weet ik zeker dat het goed komt. De ramen gaan naar binnen open en kantelen ook in die richting.

Douchewand plaatsen op douchebak

Ik wil graag een nieuwe douchewand (vaste wand) en een deur op een bestaande douchebak laten plaatsen en de oude wanden laten verwijderen, de wanden model Aquazuro Bali worden woensdag aanstaande door Praxis geleverd. Het betreft een draaideur en een vaste wand. Maten zijn 90 bij 200 cm.

Blokhut plaatsen en vloer erin leggen

Ik wil graag 1 blokhut (Lantana) laten plaatsen. De blokhut is 2.30 meter bij 2.30 meter. Mijn verzoek is tevens dat de vloer, een eenvoudige betontegel, door jullie wordt gelegd.

Vervangen alle stopcontacten

Ik wil graag alle stopcontacten in mijn huis laten vervangen. Het gaat om iets bredere afdekplaten dan normaal. Het gaat om ongeveer 25 stopcontacten. Het zijn een aantal enkele, de rest is allemaal dubbel.

Raamhorren aan de buitenzijde plaatsen

Er moeten 3 Raamhorren aan de buitenzijde van de ramen op de eerste verdieping van mijn woning worden gemonteerd. Het gaat om een hoogte van ongeveer 4 meter, gemeten vanaf de begane grond.