Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Arnhem of directe omgeving.

2774 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: uitvalschermen repareren of vervangen, taatsdeuren plaatsen, keukeneiland en kast installeren, linoleumvloer vervangen, stacaravan laten slopen en afvoeren, slaapkamer opknappen, trap bekleden, zonnescreens plaatsen, badkamer en toilet laten schilderen, taatsdeur met drievlaksverdeling plaatsen, reinigen van dakgoten en klein herstel, marmoleum- of linoleumvloer leggen, diverse klussen voor de zolder, trap renoveren en verwarmingen omhangen, wPC Elephant lichtgrijze design Tuinschermen en poort en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Arnhem:

Decomode roljaloezie

Ik heb 4 roljaloezieen bij jullie besteld maar moeten in de breedte ingekort worden doen jullie dat ook zo ja wat gaat dat kosten m.v.g. andrea

Airconditioning installeren en monteren

Ik zou graag twee wandmodellen willen installeren. Ik heb de airco nog niet gekocht. Ik hoop hier ook wat advies over te krijgen. Ik zou graag een wandmodel willen, liefst een die niet teveel lawaai maakt sinds het om een slaapkamer gaat. Het zijn twee kamer van ongeveer 10m2. De kamers liggen naast elkaar. #Ik hoop van u te horen.

Installation of lights and curtains

I am living in a 3 bedroom unfurnished house and I would like to put curtains and lights in my house. I would like to request for a handyman so that he can come and take measurement according to my requirement.

Houten jalouzieën ophangen

Ik wil graag 2 houten jaloezieën van 1 meter breed aan mijn hardhouten ramen laten ophangen.

Plaatsen van vier horren

Ik wil graag 2 horren voor slaapkamerramen laten plaatsen, plus 2 horen voor dakramen: Velux GGL SK08. Graag een offerte voor het plaatsen ervan.

Zonnescherm vervoeren

Ik wil een zonnescherm van 6.5 m van Helmond naar Arnhem laten vervoeren.

Raamdecoratie vervangen door horizontale jaloezieën

Ik wil nieuwe raamdecoratie aanbrengen in mijn woning. Het gaat om 3 stuks horizontale jaloezieën. De jaloezieën moeten ook ingemeten worden. Daarbij moet de oude raamdecoratie verwijderd worden.

Stopcontact badkamer installeren

We hebben op dit moment geen stopcontact in de badkamer, alleen een trekschakelaar voor de wasmachine (en binnenkort ook droger). Ik wil graag weten hoeveel het kost om een stopcontact te laten installeren.

Rolluiken en zonwering demonteren, schoonmaken en hermonteren

Aangezien de schilder eerdaags begint aan het schilderen van de buitenkant, wil ik graag de rolluiken (14 stuks) laten reinigen. Uiteraard ook de binnenkant. Bij voorkeur de rolluiken tijdelijk verwijderen, zodat de schilder alles kan schilderen en daarna de rolluiken schoon terugplaatsen.

Ophangen van rolgordijnen

Ik ga 4 rolgordijnen bestellen waarbij ik hulp nodig heb om die op te hangen. Zonder inmeten.

Jaloezieën ophangen in huis

Ik wil jaloezieën op maat laten maken en in huis laten hangen. De huiskamer, slaapkamer, logeerkamer, kledingkamer en keuken. De afmetingen zijn: 3.10 m lang woonkamer 0.86 m deur 0.89 m deur 1.64 m slaapkamer 2.22 m keuken 2.25 m logeerkamer 1.91 m studeerkamer

Horren monteren

Graag laat ik die rolhordeuren monteren. Deze heb ik nog niet aangeschaft. Ik wil deze kopen bij gamma en laten plaatsen door Gamma. De afmetingen van de deuren/kozijnen zijn als volgt: 1. Rolhordeur voor deur 90 x rolhordeur voor deur 100 x rolhor voor raam 90 x 120. Graag ontvang ik een kostenspecificatie en data waarop het eventuele indicatie van beschikbaarheid van specialist.

Laminaat leggen

Ik wil voor een ruimte van 40 m2 het laminaat en de plinten verwijderen en vervolgens nieuw laminaat laten leggen. Dit moet ook afgevoerd worden door de vakman. Het laminaat schaf ik wel zelf aan.

Enkele klussen in huis

Ik wil een lamp laten ophangen en een garagedeur laten uitdeuken. Ook wil ik de keukenkastjes opnieuw laten plaatsen omdat sommige kastjes schuin of fout zitten.

Jaloezieën ophangen en sloten vervangen

Ik wil jaloezieën in de keuken laten hangen (lengte: 125 cm breedte 80 cm). Daarnaast zijn de sloten van zowel de wc als douche aan vervanging toe. Kunnen jullie dit regelen?

Gordijnrails ophangen

Ik wil graag in de kamer en slaapkamer gordijnrails gemonteerd hebben. In de kamer in het raam, bevestiging op hout en in de slaapkamer op het plafond, bevestiging op beton, het is een nieuwbouw huis

Balkon schoonmaken en duivennet plaatsen

Mijn balkon zit onder de duivenpoep. Ik wil deze laten reinigen. Mijn balkon is ongeveer 2,5 a 3 m bij 1,5 m. Wat zal dit gaan kosten?

Rolgordijnen monteren

Ik wil 2 rolgordijnen laten plaatsen in de keuken. Het is een gordijn voor de achterdeur en een voor een raam. De gordijnen moeten in de breedte op maat worden gemaakt en op de houten kozijnen worden gemonteerd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

B3draad glas in schuurdeur laten vervangen

Tijdens de storm vorige week is het glas van de schuurdeur kapot gegaan. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor de vervanging van dit glas. Er zijn nog geen afmetingen beschikbaar.

Vloer leggen

50 m² vloer + ondervloer + plinten leggen

Kunststof tuinhuisje monteren

Ik heb een kunststof tuinhuisje gekocht en wil dat hier graag in elkaar laten zetten. Het gaat om een Keter tuinhuis type Manor 46S van 118 x 184 cm. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

Vensterbanken monteren

Het monteren van twee vensterbanken in de woonkamer. Afmetingen zijn 274x35 cm en 265x35cm

Badkamer opnieuw kitten en schilderwerk

Ik wil de oude kit weghalen en nieuwe aanbrengen. De badkamer is 2 bij 4 meter. Eventueel wil ik nog wat in schilderswerkzaamheden in huis laten doen. Een paar deuren en een muur zouden een opknapbeurt kunnen gebruiken. De kit en alle toebehoren heb ik aangeschaft. De verf schaf ik ook zelf aan. Er mag ook in de avonduren gewerkt worden.

Vloerbedekking verwijderen van trappen en overloop

Verwijderen van vloerbedekking van twee rechte trappen en een kleine overloop. 1e trap: rechte trap 13 treden, dichte trap, zijkanten ook bekleed. 2e trap: rechte trap 13 treden, open trap, rondom bekleed en de zijkanten ook bekleed. Overloop: 3 m2 Geheel verfklaar opleveren. Het tapijt ook afvoeren.

Rolhordeur laten vervangen

Mijn oude kapotte rolhordeur demonteren en een nieuwe rolhordeur plaatsen (de kozijnen zijn vrij hard) Ik heb nog geen nieuwe rolhordeur aangeschaft dus welke moet ik dan hebben,de afmetingen zijn lengte 207 cm. En de breedte is 87 cm.