Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Arnhem of directe omgeving.

2733 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: schuur, schilderwerk, bedrijfspand klaar maken, stucwerk en woning renoveren, reparatie plafond in stacaravan na lekkage, laminaat leggen, schilderen en spullen ophangen, vloeren leggen en schilderwerk, klussen in huis laten uitvoeren, laminaat leggen en plafond van badkamer schilderen, binnenmuur uitbreken., laminaat leggen, klussen aan en rond huis, laminaat leggen, behang- en schilderwerk trappenhuis, stalen portaal plaatsen, toilet renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Arnhem:

Schutting van rabatdelen plaatsen

Van muurtje tot struik schutting van rabatdelen plaatsen minimaal 11 rabatdelen hoog en 240 lang

Jaloezieën ophangen in huis

Ik wil jaloezieën op maat laten maken en in huis laten hangen. De huiskamer, slaapkamer, logeerkamer, kledingkamer en keuken. De afmetingen zijn: 3.10 m lang woonkamer 0.86 m deur 0.89 m deur 1.64 m slaapkamer 2.22 m keuken 2.25 m logeerkamer 1.91 m studeerkamer

Horren monteren

Graag laat ik die rolhordeuren monteren. Deze heb ik nog niet aangeschaft. Ik wil deze kopen bij gamma en laten plaatsen door Gamma. De afmetingen van de deuren/kozijnen zijn als volgt: 1. Rolhordeur voor deur 90 x rolhordeur voor deur 100 x rolhor voor raam 90 x 120. Graag ontvang ik een kostenspecificatie en data waarop het eventuele indicatie van beschikbaarheid van specialist.

Laminaat leggen

Ik wil voor een ruimte van 40 m2 het laminaat en de plinten verwijderen en vervolgens nieuw laminaat laten leggen. Dit moet ook afgevoerd worden door de vakman. Het laminaat schaf ik wel zelf aan.

Enkele klussen in huis

Ik wil een lamp laten ophangen en een garagedeur laten uitdeuken. Ook wil ik de keukenkastjes opnieuw laten plaatsen omdat sommige kastjes schuin of fout zitten.

Jaloezieën ophangen en sloten vervangen

Ik wil jaloezieën in de keuken laten hangen (lengte: 125 cm breedte 80 cm). Daarnaast zijn de sloten van zowel de wc als douche aan vervanging toe. Kunnen jullie dit regelen?

Gordijnrails ophangen

Ik wil graag in de kamer en slaapkamer gordijnrails gemonteerd hebben. In de kamer in het raam, bevestiging op hout en in de slaapkamer op het plafond, bevestiging op beton, het is een nieuwbouw huis

Balkon schoonmaken en duivennet plaatsen

Mijn balkon zit onder de duivenpoep. Ik wil deze laten reinigen. Mijn balkon is ongeveer 2,5 a 3 m bij 1,5 m. Wat zal dit gaan kosten?

Rolgordijnen monteren

Ik wil 2 rolgordijnen laten plaatsen in de keuken. Het is een gordijn voor de achterdeur en een voor een raam. De gordijnen moeten in de breedte op maat worden gemaakt en op de houten kozijnen worden gemonteerd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

B3draad glas in schuurdeur laten vervangen

Tijdens de storm vorige week is het glas van de schuurdeur kapot gegaan. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor de vervanging van dit glas. Er zijn nog geen afmetingen beschikbaar.

Vloer leggen

50 m² vloer + ondervloer + plinten leggen

Kunststof tuinhuisje monteren

Ik heb een kunststof tuinhuisje gekocht en wil dat hier graag in elkaar laten zetten. Het gaat om een Keter tuinhuis type Manor 46S van 118 x 184 cm. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

Vensterbanken monteren

Het monteren van twee vensterbanken in de woonkamer. Afmetingen zijn 274x35 cm en 265x35cm

Badkamer opnieuw kitten en schilderwerk

Ik wil de oude kit weghalen en nieuwe aanbrengen. De badkamer is 2 bij 4 meter. Eventueel wil ik nog wat in schilderswerkzaamheden in huis laten doen. Een paar deuren en een muur zouden een opknapbeurt kunnen gebruiken. De kit en alle toebehoren heb ik aangeschaft. De verf schaf ik ook zelf aan. Er mag ook in de avonduren gewerkt worden.

Vloerbedekking verwijderen van trappen en overloop

Verwijderen van vloerbedekking van twee rechte trappen en een kleine overloop. 1e trap: rechte trap 13 treden, dichte trap, zijkanten ook bekleed. 2e trap: rechte trap 13 treden, open trap, rondom bekleed en de zijkanten ook bekleed. Overloop: 3 m2 Geheel verfklaar opleveren. Het tapijt ook afvoeren.

Rolhordeur laten vervangen

Mijn oude kapotte rolhordeur demonteren en een nieuwe rolhordeur plaatsen (de kozijnen zijn vrij hard) Ik heb nog geen nieuwe rolhordeur aangeschaft dus welke moet ik dan hebben,de afmetingen zijn lengte 207 cm. En de breedte is 87 cm.

Rolhordeur vervangen

Mijn oude kapotte rolhordeur demonteren en een nieuwe rolhordeur plaatsen (de kozijnen zijn vrij hard) Ik heb nog geen nieuwe rolhordeur aangeschaft dus welke moet ik dan hebben, de afmetingen zijn lengte 207 cm. En de breedte is 87 cm.

Rolhordeur vervangen

De oude rolhordeur mag gedemonteerd worden en de nieuwe gemonteerd worden (ik heb de nieuwe nog niet in huis). Ik zou graag wat advies willen over welke deur ik moet kopen. Het gaat om de balkondeur (van 2.05 bij 0.87 meter), het betreft een keihard houten kozijn. Na goedkeuring van de offerte beslis ik of ik de klus aanneem dus ik zit nog nergens aan vast.

Plissehor monteren

NIEUWE PLISSEHOR MONTEREN, GAAT OM EEN BALKONDEUR(6HOOG). OUDE HOR MAG VERNIETIGD WORDEN

Elektrische zonwering monteren

Elektrische terraszonwering ophangen van 5.80 meter breed op de begane grond.

Coolfit zonnedoek plaatsen

Ik wil een Coolfit rechthoekig zonnedoek met 4 palen, vrijstaand, laten plaatsen. Betreft een doek van 3 x 4 meter.

Duivennet op balkon plaatsen

Ik wil graag een duivennet plaatsen op mijn balkon op 3 hoog. De afmetingen zijn ongeveer 4m breed en 2m hoog. Ik ben niet in het bezit van materialen. Ook vraag ik mij af hoe veel het zal kosten om het balkon te laten reinigen (ivm duivenpoep). Ik zou dit zsm willen laten gebeuren.

Verwijderen verflaag door zandstralen van binnenmuren

Ik wil graag een verflaag (ongeveer 30 m2) op binnenmuren laten verwijderen en mogelijk de bakstenen eronder wat ouder laten lijken.

Elektrisch zonnescherm monteren

Inmeten en plaatsen van een elektrisch zonnescherm.

Zonnescherm met motor plaatsen

Zonnescherm inmeten en plaatsen (met motor).