Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Arnhem of directe omgeving.

2613 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: oude woning slopen, zwaluwstaartplaten met licht beton afgewerkt met zand cement (105 m2), schuttingen plaatsen, uitbouw slopen en afvoeren, badkamer renovatie, laminaatvloer laten leggen, vervangen lichtarmaturen en plafonds bij kleinschalig appartementen complex, badkamer in caravan renoveren, trappen bekleden of schilderen en laminaat leggen, spanplafond in badkamer, keuken en/of woonkamer, egaliseren van buiten terrein, diverse klussen binnenshuis laten uitvoeren, het plaatsen van een terrasoverkapping, jaloezieën bestellen en plaatsen, klussen in huis en tuin laten doen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Arnhem:

Plissehor monteren

NIEUWE PLISSEHOR MONTEREN, GAAT OM EEN BALKONDEUR(6HOOG). OUDE HOR MAG VERNIETIGD WORDEN

Elektrische zonwering monteren

Elektrische terraszonwering ophangen van 5.80 meter breed op de begane grond.

Coolfit zonnedoek plaatsen

Ik wil een Coolfit rechthoekig zonnedoek met 4 palen, vrijstaand, laten plaatsen. Betreft een doek van 3 x 4 meter.

Duivennet op balkon plaatsen

Ik wil graag een duivennet plaatsen op mijn balkon op 3 hoog. De afmetingen zijn ongeveer 4m breed en 2m hoog. Ik ben niet in het bezit van materialen. Ook vraag ik mij af hoe veel het zal kosten om het balkon te laten reinigen (ivm duivenpoep). Ik zou dit zsm willen laten gebeuren.

Verwijderen verflaag door zandstralen van binnenmuren

Ik wil graag een verflaag (ongeveer 30 m2) op binnenmuren laten verwijderen en mogelijk de bakstenen eronder wat ouder laten lijken.

Elektrisch zonnescherm monteren

Inmeten en plaatsen van een elektrisch zonnescherm.

Zonnescherm met motor plaatsen

Zonnescherm inmeten en plaatsen (met motor).

Band van de zonwering vervangen

De oude band is gescheurd, het rolmechanisme is intact

Douchekraan vervangen

Ik heb een nieuwe douchekraan van complete cabine 'Capri' bij Gamma gekocht en deze moet vervangen worden in verband met lekkage.

Hordeur inmeten en monteren

Ik zou graag advies ontvangen over een goedkope hordeur die (in de situatie van de foto) goed zou sluiten bij mijn balkondeur. De montage op zichzelf is geen punt, maar de juiste deur bestellen is het probleem, dit in verband met de vensterbank en de klink van de deur. De "in de dag" montage clasht met de deurklink en de 'op de dag' montage clasht met de vensterbank.

Roljaloezie plaatsen

Ik zou graag 2 x een roljaloezie (180 x 160 cm en 150 x 160 cm) laten plaatsen voor het grote raam in de woonkamer.

Rolluiken monteren en aftimmeren

Wij willen op de bovenverdieping van onze rijtjeswoning graag aan de voor- en achterzijde rolluiken laten inmeten en monteren. We maken daarvoor graag een afspraak. We willen de rolluiken laten aftimmeren onder het dakbeschot, zoals bij de woning van onze buurman ook is gedaan. We ontvangen graag uw offerte.

Verwijderen plavuizen vloer

Wij willen de plavuizen vloer in de woonkamer/keuken van onze (mogelijke) toekomstige woning laten verwijderen. Ik weet nog niet of de tegels in cement gelegd zijn of gelijmd. Er zit vloerverwarming onder de tegels en deze willen we graag behouden. Het gaat om het verwijderen en egaliseren. De oppervlakte is 42 m2. Graag ontvang ik een prijs (eventueel optie 1 en optie 2 i.v.m. onduidelijkheid in cement of gelijmd).

Doeken van zonneschermen vernieuwen

Graag wil ik een prijsopgave ontvangen voor het vernieuwen van het doek op 2 knikarm zonneschermen. De huidige kleur is groen-grème gestreept. Het gaat om een scherm aan de achterzijde van 285 cm breed en 240 cm uitval. Aan de voorzijde gaat het om een scherm van 288 cm breed en 160 cm uitval. Ik ontvang graag uw offerte.

Vlaggenmasthouder monteren

Een houten vlaggenmasthouder monteren aan de gevel van het huis. De gevel is van baksteen. Hij moet op zo'n 2 meter van de grond komen, indien mogelijk naast de deur en raam. Hij zit nu nog op de deurpost gemonteerd. Het liefst nog voor 4 mei 2017.

Tuinschermen en tuinpoort plaatsen

Wij willen een schutting laten plaatsen, bestaande uit 2 schuttingdelen, waarvan er 1 ingekort moet worden, en 1 tuinpoort. We twijfelen nog of we kant en klare schuttingdelen willen of lange tuinplanken als 1 schutting willen laten aanbrengen. We maken graag een afspraak om de situatie hier met ons te bespreken en alles in te meten. Daarna ontvangen we graag uw offerte.

Rolhor en rolgordijn bij dakramen plaatsen

Ik wil 2 rolgordijnen geplaatst hebben aan een dakraam: afmeting 62 cm breed en 125 cm hoog. De rolgordijnen moet ik nog kopen bij Praxis. En 2 rolhorren aan de dakraam : afmeting 80 cm breed en 142 hoog. De rolhorren heb ik gekocht bij Praxis van Bruynzeel, 700 serie : afmeting 83 cm breed en 155 cm hoog.

Grosfillex Spacy vouwdeur monteren

Ik heb een vouwdeur gekocht en wil deze graag laten monteren tussen mijn badkamer en keuken. Het is een Grosfillex vouwdeur, type Spacy, kleur wit essen van 84 x 205 cm. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Nieuwe motor plaatsen in een rolluik

Nieuwe motor in bestaand rolluik. Afmetingen: 3 m breed en 2,70 meter hoog. Vervangen en plaatsen.

Muren en vloer herstellen na een lekkage

Ik wil een aantal herstelklussen laten uitvoeren omdat ik lekkage heb gehad. De lekkage is inmiddels verholpen, maar ik wil graag 2 muren en een plafond laten witten en 7 m² laminaat laten leggen. Graag ontvang ik hierover een offerte voor de verzekering. Als die akkoord gaat, wil ik de klus graag op korte termijn laten uitvoeren.

Uiteenlopende klussen in huis

Ik heb de volgende klusjes die ik graag door de vakman wil laten uitvoeren: - eettafel inkorten, 40 cm; - internetkabel omleiden en wegwerken; - medicijnkastje + verlichting ophangen/aansluiten; - kapstok ophangen, eerst bestellen; - tussenwand, 2.30 breed meter x 2.60 meter hoog behangen beide zijden; - ophanging tl-buis repareren.

Schilderwerk en vervangen van een badkamermeubel na lekkages

Ik heb lekkage gehad bij een dakraam en de oorzaak daarvan is inmiddels verholpen. Omdat het daar enige tijd ongemerkt heeft gelekt, is het schilderwerk onder het raam ook flink aangetast. Ik wil dit graag laten herstellen. Verder wil ik een badkamermeubel laten vervangen. Het is een meubel met een wastafelopbouw en daar hebben in de kast enkele leidingen gelekt, waardoor het kastje is gaan uitzetten. Ik ontvang voor beide klussen graag een offerte voor de verzekering. Ik heb daarmee al contact gehad en een vergoeding is mogelijk. Ik laat het werk graag zo snel mogelijk verzorgen.

Prijsopgave voor markiezen

Graag prijs 4 markiezen aluminium uitvoering. 1 x breed ongeveer 2.50 meter met een uitval van 1.70 meter 1 x breed ongeveer 4.20 meter met een uitval van 1.70 meter 1 x breed ongeveer 1.20 meter met een uitval van 1.70 meter Deze 3 markiezen prijs apart opgeven. 1 x breed 3.20 meter meter met een uitval van 1.70 meter Bedieningen graag met motor en schakelaar. Doek effen en rechte schulprand. Kleur 9001.

Deurluifel monteren

Ik heb online een deurluifel gekocht voor boven de voordeur, die heb ik al in huis. Ik zou graag deze luifel gemonteerd willen hebben. Het is een metalen luifel met kunststof. De luifel weegt 87 kg. Er hoeft geen oude luifel verwijderd te worden.

Plisségordijn inmeten en monteren

Ik wil graag mijn raam laten opmeten en een plissé gordijn laten monteren.