Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Arnhem of directe omgeving.

2663 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: schuur slopen, inclusief asbesthoudend dak, offerte voor gevolgschade lekkage, gehele woning schoonmaken, paarden paddock verbeteren, asbest verwijderen, tafelblad maken van Dekton Trillium, waterschade in slaapkamer herstellen, buitenkelder vullen met 40 m³ zand, leidingen / buizen laten lassen, vloer en behang aanbrengen in slaapkamer, klussen in huis en tuin, behang verwijderen, muren sauzen en lampen ophangen, installatie- en schilderwerk, behangen en schilderen, zand cement dekvloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Arnhem:

Vloer leggen

50 m² vloer + ondervloer + plinten leggen

Kunststof tuinhuisje monteren

Ik heb een kunststof tuinhuisje gekocht en wil dat hier graag in elkaar laten zetten. Het gaat om een Keter tuinhuis type Manor 46S van 118 x 184 cm. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

Vensterbanken monteren

Het monteren van twee vensterbanken in de woonkamer. Afmetingen zijn 274x35 cm en 265x35cm

Badkamer opnieuw kitten en schilderwerk

Ik wil de oude kit weghalen en nieuwe aanbrengen. De badkamer is 2 bij 4 meter. Eventueel wil ik nog wat in schilderswerkzaamheden in huis laten doen. Een paar deuren en een muur zouden een opknapbeurt kunnen gebruiken. De kit en alle toebehoren heb ik aangeschaft. De verf schaf ik ook zelf aan. Er mag ook in de avonduren gewerkt worden.

Vloerbedekking verwijderen van trappen en overloop

Verwijderen van vloerbedekking van twee rechte trappen en een kleine overloop. 1e trap: rechte trap 13 treden, dichte trap, zijkanten ook bekleed. 2e trap: rechte trap 13 treden, open trap, rondom bekleed en de zijkanten ook bekleed. Overloop: 3 m2 Geheel verfklaar opleveren. Het tapijt ook afvoeren.

Rolhordeur laten vervangen

Mijn oude kapotte rolhordeur demonteren en een nieuwe rolhordeur plaatsen (de kozijnen zijn vrij hard) Ik heb nog geen nieuwe rolhordeur aangeschaft dus welke moet ik dan hebben,de afmetingen zijn lengte 207 cm. En de breedte is 87 cm.

Rolhordeur vervangen

Mijn oude kapotte rolhordeur demonteren en een nieuwe rolhordeur plaatsen (de kozijnen zijn vrij hard) Ik heb nog geen nieuwe rolhordeur aangeschaft dus welke moet ik dan hebben, de afmetingen zijn lengte 207 cm. En de breedte is 87 cm.

Rolhordeur vervangen

De oude rolhordeur mag gedemonteerd worden en de nieuwe gemonteerd worden (ik heb de nieuwe nog niet in huis). Ik zou graag wat advies willen over welke deur ik moet kopen. Het gaat om de balkondeur (van 2.05 bij 0.87 meter), het betreft een keihard houten kozijn. Na goedkeuring van de offerte beslis ik of ik de klus aanneem dus ik zit nog nergens aan vast.

Plissehor monteren

NIEUWE PLISSEHOR MONTEREN, GAAT OM EEN BALKONDEUR(6HOOG). OUDE HOR MAG VERNIETIGD WORDEN

Elektrische zonwering monteren

Elektrische terraszonwering ophangen van 5.80 meter breed op de begane grond.

Coolfit zonnedoek plaatsen

Ik wil een Coolfit rechthoekig zonnedoek met 4 palen, vrijstaand, laten plaatsen. Betreft een doek van 3 x 4 meter.

Duivennet op balkon plaatsen

Ik wil graag een duivennet plaatsen op mijn balkon op 3 hoog. De afmetingen zijn ongeveer 4m breed en 2m hoog. Ik ben niet in het bezit van materialen. Ook vraag ik mij af hoe veel het zal kosten om het balkon te laten reinigen (ivm duivenpoep). Ik zou dit zsm willen laten gebeuren.

Verwijderen verflaag door zandstralen van binnenmuren

Ik wil graag een verflaag (ongeveer 30 m2) op binnenmuren laten verwijderen en mogelijk de bakstenen eronder wat ouder laten lijken.

Elektrisch zonnescherm monteren

Inmeten en plaatsen van een elektrisch zonnescherm.

Zonnescherm met motor plaatsen

Zonnescherm inmeten en plaatsen (met motor).

Band van de zonwering vervangen

De oude band is gescheurd, het rolmechanisme is intact

Douchekraan vervangen

Ik heb een nieuwe douchekraan van complete cabine 'Capri' bij Gamma gekocht en deze moet vervangen worden in verband met lekkage.

Hordeur inmeten en monteren

Ik zou graag advies ontvangen over een goedkope hordeur die (in de situatie van de foto) goed zou sluiten bij mijn balkondeur. De montage op zichzelf is geen punt, maar de juiste deur bestellen is het probleem, dit in verband met de vensterbank en de klink van de deur. De "in de dag" montage clasht met de deurklink en de 'op de dag' montage clasht met de vensterbank.

Roljaloezie plaatsen

Ik zou graag 2 x een roljaloezie (180 x 160 cm en 150 x 160 cm) laten plaatsen voor het grote raam in de woonkamer.

Rolluiken monteren en aftimmeren

Wij willen op de bovenverdieping van onze rijtjeswoning graag aan de voor- en achterzijde rolluiken laten inmeten en monteren. We maken daarvoor graag een afspraak. We willen de rolluiken laten aftimmeren onder het dakbeschot, zoals bij de woning van onze buurman ook is gedaan. We ontvangen graag uw offerte.

Verwijderen plavuizen vloer

Wij willen de plavuizen vloer in de woonkamer/keuken van onze (mogelijke) toekomstige woning laten verwijderen. Ik weet nog niet of de tegels in cement gelegd zijn of gelijmd. Er zit vloerverwarming onder de tegels en deze willen we graag behouden. Het gaat om het verwijderen en egaliseren. De oppervlakte is 42 m2. Graag ontvang ik een prijs (eventueel optie 1 en optie 2 i.v.m. onduidelijkheid in cement of gelijmd).

Doeken van zonneschermen vernieuwen

Graag wil ik een prijsopgave ontvangen voor het vernieuwen van het doek op 2 knikarm zonneschermen. De huidige kleur is groen-grème gestreept. Het gaat om een scherm aan de achterzijde van 285 cm breed en 240 cm uitval. Aan de voorzijde gaat het om een scherm van 288 cm breed en 160 cm uitval. Ik ontvang graag uw offerte.

Vlaggenmasthouder monteren

Een houten vlaggenmasthouder monteren aan de gevel van het huis. De gevel is van baksteen. Hij moet op zo'n 2 meter van de grond komen, indien mogelijk naast de deur en raam. Hij zit nu nog op de deurpost gemonteerd. Het liefst nog voor 4 mei 2017.

Tuinschermen en tuinpoort plaatsen

Wij willen een schutting laten plaatsen, bestaande uit 2 schuttingdelen, waarvan er 1 ingekort moet worden, en 1 tuinpoort. We twijfelen nog of we kant en klare schuttingdelen willen of lange tuinplanken als 1 schutting willen laten aanbrengen. We maken graag een afspraak om de situatie hier met ons te bespreken en alles in te meten. Daarna ontvangen we graag uw offerte.

Rolhor en rolgordijn bij dakramen plaatsen

Ik wil 2 rolgordijnen geplaatst hebben aan een dakraam: afmeting 62 cm breed en 125 cm hoog. De rolgordijnen moet ik nog kopen bij Praxis. En 2 rolhorren aan de dakraam : afmeting 80 cm breed en 142 hoog. De rolhorren heb ik gekocht bij Praxis van Bruynzeel, 700 serie : afmeting 83 cm breed en 155 cm hoog.