Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Arnhem of directe omgeving.

2927 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, paardenzwembad aanleggen., vervangen glazen serre dak, toilet aanlegen eerste verdieping, werkkamer laminaat leggen, stucwerk, keuken ingang 7 cm verplaatsen, dragende muur, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, behangen behangklare muur, dakraam plaatsen, laminaat vloer leggen behangen en schilderen, boeidelen en dakgootrand vervangen, composiet vlonders op het balkon aanleggen, renovatie douche en plaatsen inductiekookplaat, palen en schuttingdelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Arnhem:

Monteren plafondventilator

Ik wil een plafonfventilator laten ophangen en laten aansluiten. Ik wil graag weten wat dit kost.

Advies over en montage van zonnedoek

Ik wil een schaduwdoek of harmonicadoek aan de kopse kant van mijn balkon, waar 's avonds de laagstaande zon hangt. Ik zoek advies over een schaduwdoek, rolschaduwdoek of een harmonicadoek. En verder wil ik de montage graag aan een professional overlaten.

Zonnescherm montage

Graag een indicatie van een zonnescherm voor op balkon. Het is de bedoeling dat u een oranje/rood zonnescherm levert, inmeet en instaleerd. Deze moet aan de zijkant bevestigd worden in een betonnen muur. afmetingen zijn ongeveer om 5 x 2.50 uitval.

Geluidsisolatie aanbrengen

Woning uit 1919 waarbij wij de wand aan 1 kant naar de buren geïsoleerd willen hebben dmv een voorzet wand omdat het erg gehorig is. Met namen stemmen/ geluid van televisie. Muren zijn nog ouderwets dun. Het betreft 3 ruimtes totaal. Geschat 40 m2.

Ophangen maatwerkjaloezieen

Maatwerkjaloezieen moeten worden gemonteerd bij mijn slaapkamerraam. Alleen geprobeerd, maar is niet te doen en veel te zwaar. Materiaal aanwezig, graag zo snel mogelijk: morgen of donderdag.

Kledingkasten wrappen

Graag een offerte voor het wrappen van alle van buitenaf zichtbare delen van kledingkasten (SERIE HOPEN IKEA). Er komen er nog meer bij. Bestaande uit 4 dubbeldeurs en 3 enkeldeurs kasten van 236 cm hoog. Met uitzondering van 1 deur hebben alle deuren matglas. Ik verneem graag een prijs mét en zonder mee wrappen van het matglas. Ik zou graag over 4-5 weken willen beginnen als dat kan.

Veranda en tuin meubels in olie beitsen

We willen graag onze veranda in olie laten beitsen. Alle pilaren dienen geschuurd te worden en daarna met olie beitsen. De vlonder alleen beitsen zonder te schuren. De afmetingen van veranda zijn: 6 meter breed en 3 meter diep. Naast veranda willen we de tuinmeubels ook laten beitsen, dit hoeft niet geschuurd te worden en er zijn geen beschadigingen aangezien tuin meubels vorig jaar is aangeschaft. Maar we willen het wel laten beitsen omdat dit ieder jaar moet.

Deurhor klapdeur

Ik wil graag een hordeur voor onze dubbele klapdeuren naar de tuin. Kozijn u ongeveer 176,5cm breed en 237,5 hoog. Het liefst eentje met een schuif, geen plise. Het mag een op maat gemaakte hordeur worden, of eentje die al gemaakt is en geinstaleerd wordt.

Plisedeur of hordeur plaatsen

Ik heb geen capiciteit om dit te doen, ik ga een Plise deur of rolhordeur kopen. Deze dient u te plaatsen op een goed toeganglijke plek. De afmetingen zijn 2.15 x 93cm.

Installeren vaatwasser

Ik heb een vrijstaande vaatwasser gekocht en deze moet aangesloten worden

Trampoline ingraven, op korte termijn

Flatground trampoline ingraven. Wij zouden een trampoline, flatground diameter 330, in willen laten ingraven. Aarde gras zouden daarbij afgevoerd moeten gaan worden. Tuin is waarschijnlijk bereikbaar (voorzijde) voor minigraver, maar ligt wel wat hoger dan de straat. Ik beschik inmiddels over de trampoline.

Opmeten en ophangen van rolgordijnen woonkamer

Betreft opmeten en installeren van zonnewerende rolgordijnen in woonkamer. Het zijn twee openslaande deuren met ramen er naast, vind het lastig om hier een afmeting aan te hangen. Graag ga ik opzoek naar een partij waarmee ik dit gordijn kan zoeken en laten instaleren.

Verhoogd toilet monteren

Ik wil in mijn badkamer het bestaande toilet omruilen voor een verhoogd toilet. Tevens afvoer van het huidige toilet. Geplaatst moet worden: Het Aquazuro duoblok Misa. Dit past in iedere toilet- of badruimte. De wc heeft een zithoogte van 48 cm en is waterbesparend dankzij de dual-flush knop. EAN: 8711216478683

Dubbele hordeur plaatsen en 4 hor plaatsen ramen

Ik wil een dubbele hordeur laten plaatsen bij de achterdeur en ik wil in 4 verschillende ruimtes een hor laten plaatsen voor de ramen. Graag offertes met materiaal omdat ik echt niet weet wat ik nodig heb.

Glasfolie aanbrengen

Ik zoek iemand die het glas op mijn balkon kan beplakken met zonwerend folie. Het gaat om een schatting van 6 x 2 meter, en een raam van 80cm.

Badkamer renovatie

Wij willen graag andere tegels op de muur. Het bad moet er uit om plaats te maken voor een grote inloopdouche met glazen wand/deur. Vloertegels/toilet en wastafel die er nu inzitten zijn in principe prima. Nieuwe tegels voor de wand mogen worden aangeleverd. Offerte is inclusief het afvoeren van al het oude materiaal.

Het tegen geluidsoverlast isoleren van het plafond

Het is de bedoeling 25 m2 plafond te verwijderen, balken verstevigen met.andreaskruis indien nodig, isolatie en gipsplaten aanbrengen. 12 m2 isoleren achter sierplafond, plafond te behouden. Het gaat om een geluidsoverlast situatie, graag laten wij een vakman langs te komen om te kijken of dit op de juiste manier op gang is gekomen.

Stucwerk, deuropening dichten, elektrische vloerverwarming en pvc leggen

Ik wil graag diverse klussen uitbesteden: 1) Muur opnieuw stucen (7.20 lang en 2.20 hoog) 2) Deuropening dichtmaken 3) Huidige tegelvloer verwijderen, vloer egaliseren en pvc leggen. (41 m2) 4) Elektrische vloerverwarming leggen op keukenvloer (3.2 x 2 )

Tussenwand op balkon maken als dichte afscheiding met naastgelegen balkon

Ik deel mijn balkon met de buren. Het balkon wordt gescheiden door een tussenschot. Graag zouden wij dit vervangen door een tussenwand. Ik heb foto's in de bijlage van de situatie nu. Andere bewoners van het complex hebben een tussenwand gemaakt. Hiervan heb ik een foto in de bijlage gedaan. En ook een situatieschets hoe andere bewoners dit hebben gerealiseerd. Afmeting is 3.10 meter hoog en 1.20 meter breed.

nieuw toilet plaatsen

De toiletpot in het restaurant dient vervangen te worden. In de huidige pot zit een kleine barst, waardoor je soms het riool ruikt. Het is een niet al te grote toiletruimte. Graag zou ik een vakman vinden, die eerst voor me kijkt wat voor toiletpot er het best geplaatst kan worden en deze vervolgens ook monteert.

Openhaard scherm monteren in de open haard

Ik heb een gas-openhaard, maar ben van het gas af. De Praxis verkoopt elektrische "beeldschermen" ter vervanging van het open vuur. Wat zijn de kosten voor het plaatsen van zo'n beeldscherm op de plek waar nu de haard zit? Elektra is aanwezig, de afmeting van de haard is 67 x 64 cm.

Ventilatieroosters in de kruipruimte aanbrengen

Ik wil 4 tot 6 ventilatie roosters laten boren en plaatsen in de kruipruimte.

Tuinhuis slopen en puin afvoeren

Ik wil ons tuinhuisje slopen en verwijderen. Het gaat om tuinhuisje van 3 m x 4 m met hout vloer. Ook graag afvoeren.

Trap laminaat (renovatie)

Ik zou graag trap laminaat willen plaatsen. Ik wil hierbij een offerte aanvragen. Het gaat hier om in totaal 30 treden (2 x 15 treden). Ik zou graag geïnformeerd willen worden en evt waar ik rekening mee moet houden.

Glazen deur plaatsen

Ik wil een glazen deur laten plaatsen. De maten zijn, h=2430 mm , b=880 mm. Ik ontvang graag een offerte exclusief de deur.