Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor jacuzzi repareren en over huis tillen:

Jacuzzi repareren en over huis tillen

Bij de koop van ons huis kregen we een jacuzzi, die al snel niets meer deed. Wij willen weten of het verstandig is om de jacuzzi te maken en vervolgens te verkopen, of niet. De jacuzzi moet over het huis heen. Dezelfde jacuzzi is (werkend) een jaar geleden verkocht voor €1200,-
Onze klant uit Apeldoorn (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor jacuzzi repareren en over huis tillen uit heel Nederland:

Jacuzzi met lekkage en filter probleem repareren

Onze buiten jacuzzi lekt. Elke dag lag er een plas water naast. Waarschijnlijk komt het van een van een jets af. Verder is er ook iets met de filter die verstopt lijkt. We hebben het water er inmiddels uit gehaald. Het is een oudere jacuzzi van Eventjes en erg weinig gebruikt, heeft de eerste jaren zonder water op plaats gestaan.

Jacuzzi repareren, waarschijnlijk defecte thermostaat

Ik wil de lekkage laten verhelpen en ik denk dat het goed komt als er een nieuwe thermostaat of verwarmingselement geplaatst wordt zodat het water op temperatuur blijft. Lekkage is na te hoge watertemperatuur ontstaan. Merk: Shadow Black Sparkle CPI met zoutelektrolyse genesis.

Jacuzzi met lekkage repareren

Ik heb een bubbelbad met 12 jets (2 rijen van 6) in de bodem van het bad. De jets lekken aan de onderkant. Dit gaat druppelsgewijs. Het bad is van het merk Cleopatra en is circa 15 jaar oud. Ik heb het huis circa een half jaar geleden gekocht en de vorige bewoners hebben het bad een tijd niet gebruikt. Wellicht is het vervangen van de leertjes voldoende.

Verzonken kraan in een jacuzzi repareren

Mijn buiten jacuzzi is volledig verzonken met een uitsparing voor onderhoud. De kraan waar de waterval mee wordt bedient lekt wanneer de waterval aan staat. Ook is, waarschijnlijk hierdoor, mijn verlichting niet meer werkzaam. De verlichting komt voor een seconde op en gaat meteen weer uit.

Lekkage in een jacuzzi repareren

Jacuzzi lekt uit jet naar de binnenkant als-ie aanstaat. Kan het niet precies inschatten vanwege de schuimlaag.

Jacuzzi met lekkage repareren

Onze jacuzzi lekt tijdens de circulatie aan 1 zijde bovenin. Het is een Chinese jacuzzi, met een binnenwerk van het merk Balboa. Ik ontvang graag een prijsindicatie voor de reparatie.

Ombouw van een ligbad / jacuzzi repareren

Twee weken geleden is de lekkage van het ligbad gerepareerd. Echter is hierbij de ombouw beschadigd en deze wil ik graag laten vervangen. Het ligbad is 190 bij 90 cm groot.

Lekkage buitenjacuzzi repareren

Mijn buiten jacuzzi loopt langzaam bijna leeg, er is een lek. Het water blijft staan bij de onderste jets. Graag uw analyse en reparatie. Het is een kunststof kuip.

Sanitair repareren

Hai, ik heb een vraag: wat zou het mij uiteindelijk gaan kosten als ik mijn hydrosonic bad laat repareren het merk is van tueco het heeft vele opties zoals jacuzzi functies de afvoer werkt niet meer goed te toesten functioneren niet naar behoren en het heeft een lekkage, is het verstandig om het te laten repareren of is het verstandiger een nieuwe aan te schaffen

Lekkage jacuzzi repareren

Ik heb een lekkage bij meerdere jets in onze jacuzzi, ik zou graag globaal willen weten wat het maken van deze jets kost. De jet is goed hij dient volgens mij alleen maar ingekit of aangedraaid te worden. De jacuzzi is onlangs nog verplaatst. De jacuzzi staat gewoon boven de grond en er is perfect bij te komen.