Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor buitenzonwering plaatsen:

Buitenzonwering plaatsen

Wie kan bij ons een zonwering plaatsen, deze is 3 bij 2,5 meter. Alles is goed toegankelijk allemaal. Het gaat om een knikarmscherm. Er hangt geen nieuw scherm. De gevel is van steen.
Onze klant uit Apeldoorn (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenzonwering plaatsen uit heel Nederland:

Buitenzonwering monteren

Het plaatsen van een zonwering aan de voorgevel van mijn woning, het gaat om een knikarmscherm van 3 meter breed ongeveer. Ik moet deze nog bestellen dus ik weet niet precies welke het wordt. Deze moet op een stenen gevel geplaatst worden. De oude is stukgegaan dus de beugels staan er nog op.

Merantiplex vloer leggen en Velux zonwering monteren

Op ons terras van ons appartement een Merantiplex 18 mm vloer bovenop de bestaande 50 cm x 50 cm grijze betontegels monteren/polymeer lijmen. Het terras ligt op het zuiden en wordt niet nat. Afmetingen 163 cm x 416 cm. Het Merantiplex waar de vloer mee opgebouwd wordt, zal bestaan uit: - 3 stuks stroken van 122 x 163 cm - 2 stuks stroken van 50 x 81,5 cm De stroken en polymeer lijm zijn aanwezig (in overleg). Terras/Logica is leeg geruimd. Klus 2: Velux buitenzonwering monteren Velux GGL M12 zonwering op zonne-energie. Velux dakraam schuindak, monteren kan niet van binnen uit! Klus 3: Screen monteren is gemakkelijk op kozijn vanaf op onze galerij. Raam Breedte 151 cm en hoogte is 194 cm. Klus 4: Droger op wasmachine plaatsen, en bestaande afvoer mogelijk uitbreiden ten behoeve van water van de droger.

Dakramen plaatsen

Ik heb op mijn dak al 1 dakraam en ik wil er 2 nieuwe ramen bij laten plaatsen van het type SK06, GPL2050, inclusief gootstukken en buitenzonwering. Ik ontvang graag op korte termijn uw offerte voor de plaatsing, in verband met de huidige aanbiedingen van dakramen bij Gamma, waar ik gebruik van wil maken.

Buitenzonwering plaatsen

Ik wil een elektrisch bediend knikarmscherm van 4.5 meter laten plaatsen. Ik wil echter eerst weten of de breedte goed is opgemeten dus ik wil graag dat jullie de breedte komen nameten voordat ik het scherm bij Gamma ga bestellen. Nu is het zo dat er nog een oud knikarmscherm hangt. Ik wil graag dat dat scherm door jullie gedemonteerd en wordt afgevoerd. Het betreft de begane grond.

Buitenzonwering plaatsen

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het monteren van een knikarm zonnescherm op de begane grond. Ik heb het scherm nog niet aangeschaft.

Buitenzonwering aanbrengen

Ik wil graag op drie hoog, twee zonneschermen laten plaatsen. Ik heb de schermen nog niet aangeschaft. Er is geen balkon, dus met een hoogwerker? Het gaat puur om een indicatie.

Rolluik en buitenzonwering plaatsen

Het betreft het plaatsen van een knikarm zonnescherm, handbediend op de begane grond. Het is een snelle montage door middel van 4 bouten. De afmeting is 4.50 meter breed.

Buitenzonwering plaatsen

Graag een offerte voor het monteren van een handbediende zonwering en voor een electische variant van 4.80 meter breed. Ik heb ingevuld binnen 1 maand, dat heeft de eerste voorkeur maar later zou ook kunnen.

Inmeten en plaatsen van buitenzonwering

Het betreft het inmeten en monteren buiten zonwering. De afmeting is 4 meter breed met een uitval van 2,5 meter vermoed ik.

Rolluik en buitenzonwering plaatsen

Op de 1e verdieping een rolluik plaatsen aan de buitenkant. Het gaat om een soort Franse openslaande deuren met een geschatte afmeting van 1.60 m hoog en 1.20 m breed. Met doorvoer in gevel maken voor bediening met band aan binnenzijde. Op begane grond een zonwering plaatsen met handbediening. Hierbij hoeft geen doorvoer voor bediening naar binnen toe gemaakt te worden. Uitvalscherm 120 cm, breedte 280 cm. Het materiaal moet nog aangeschaft worden en willen wij eventueel in overleg met de vakman doen.