Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor afdakje maken:

Afdakje maken

Wij willen graag een afdakje boven een schommelbankje. Moet aan de schuurmuur bevestigd worden.
Onze klant uit Apeldoorn (Gelderland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afdakje maken uit heel Nederland:

Afdakje in zijtuin maken

Wij willen een afdakje voor de zijtuin laten maken. Afmetingen: 3,5 bij 2,5 meter.

Boeidelen schilderen

Ik wil graag schilderwerk laten uitvoeren aan mijn tussenwoning uit de jaren '70 van ongeveer 5 meter breed. Aan de voorzijde gaat het om de boeidelen van de goot, de nok aan de zijkant en het afdakje van het portiek. Aan de achterzijde gaat het ook de boeidelen van de goot, het balkon en de boeidelen van de schuur. Kunt u langskomen om het werk goed op te nemen en een offerte te maken?

Planken ophangen en tegelen

Ik wil een aantal zaken in mijn woning en op het balkon laten monteren. Graag offertes voor 2 klussen apart: Klus 1: ophangen 2 planken, een afdakje maken op het balkonplafond tegen duivenoverlast. Klus 2: Betegelen van de keuken (10 m2) en haard van de woonkamer (6 m2). En graag 1 offerte voor alle klussen.

Afdak/overkapping in tuin maken

Situatie: Aan de ene kant van de overkapping bevindt zich een een schuur, aan de achterzijde een schutting. De overkapping moet aan de schuur bevestigd worden en de schutting moet een dichte achterwand worden. Planken moeten dus verplaatst worden en enkele planken moeten toegevoegd worden. Ik wil gewoon geïmpregneerd tuinhout gebruiken en transparante golfplaten. Als voorbeeld voeg ik een foto toe. Uiteraard wordt mijn overkapping kleiner dan die op de foto. Ik wil deze zomer graag onder mijn afdakje zitten, maar ik ben redelijk flexibel als het om de oplevering gaat. Ik wil 'm graag voor 26 mei 2018 geplaatst hebben. Komt het in uw planning beter uit om dat veel eerder te doen, dan is dat wat mij betreft prima. Wel moet ik daarbij zeggen dat ik pas 26 mei kan betalen, omdat mijn werkgever dan mijn vakantiegeld uitkeert ;-)

Tuinschermen met houtopslag maken

Nieuwe tuinschermen plaatsen met een afmeting van 6 meter. Dit dient vanuit onze tuin als schutting aan de andere kant is de parkeerplaats waar over de volle breedte een houtopslag moet komen van 6 meter breed. Bevestiging kan op betonnen ondergrond en aan een zijde aan de gevel. Daarnaast wil ik graag een waterdicht afdakje voor een houtopslag laten aanleggen (185 x 62 x 180 cm). Deze komt tegen de schutting aan de parkeerzijde. Materialen die nodig zijn: 3x Elephant tuinscherm grenen 200 x 200 cm en hardhouten benodigde palen inclusief bevestigingsmateriaal offreren. Graag een offerte wat het kost om te laten monteren op betonnen ondergrond.

Afdak van golfplaten maken

Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn voor het maken van een afdak aan mijn huis. Het gaat om een afdak van ongeveer 3,50 meter breed en 2 meter diep. Het afdakje zal van hout met een golfplaten dak gemaakt moeten worden.

Afdak naast schuur dekken

Graag ontvang ik een vrijblijvende prijsopgaaf voor het opnieuw laten maken van een bitumineuze dakdekking op een afdakje naast de schuur inclusief zinken dakrand afwerking en HWA uitloop in overstek. Het dakje is ongeveer 2.50 x 3.30 meter groot.

Afdak aan de schuur laten maken

Een afdakje aan de schuur (tuin) maken/bestaande steunbalken vervangen. Het golfplatendak is door de storm beschadigd en ingestort. De afmeting van het afdakje komt op ongeveer op 3 x 3 meter. Het dak heb ik het liefst van ander materiaal dat kunststof golfplaten, die schijnen niet duurzaam te zijn. Anders een vergelijking tussen weer golfplaten en een houten dak. Graag, voor zover mogelijk, een gedetailleerde inschatting van de kosten doorgeven.

Schuttingen met poort en afdakje plaatsen bij een nieuwbouwwoning

Ik wil bij mijn nieuwbouwwoning in totaal ongeveer 40 meter van diverse schuttingen laten plaatsen. Het gaat om hout-met-beton schuttingen en volledig hardhouten schuttingen. De betonpalen en platen wil ik in antracietkleur, de schermen van hardhout. Het laatste stuk van de schutting wordt aflopend naar de slootkant geplaatst. Ook wil ik een stuk rechte schutting van hardhouten palen en hardhouten schermen. De buurman daarnaast wil aan zijn kant zelf de schutting betimmeren, ik weet niet wat daarbij mogelijk is voor mijn kant. Verder is er nog een stuk schutting vanaf de hoek van 3 meter met daarin een poort. Bij die hoek wil ik aan de zijkant graag een klein afdakje laten maken voor het stallen van de fietsen. Ik maak graag een afspraak om het werk hier in te meten en onze wensen te bespreken voor het afdakje.

Fietsenhok voor de woning maken

Ik wil een houten fietsenhok laten maken aan de voorkant van ons huis. Hij moet tegen het huis aan worden geplaatst met een schuin afdakje, twee dichte wanden en een open kant om de fietsen te kunnen plaatsen. Afmeting circa 220 x 165 x 175 cm. Zie foto.