Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Apeldoorn of directe omgeving.

1812 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: monteren van badkamermeubel incl wastafel en kraan, verbouwingen in de keuken, het realiseren van een op maat gemaakt smeedijzer leefveranda, vloertegels leggen, veranda plaatsen, het vervangen van onze serre door een nieuwe, vloeren isolatie, slopen schuren/bijgebouwen, stalen schuifpui plaatsen in onze aanbouw, doorbraak draagmuur over 3 meter, isoleren van kamer, schilderen van een aantal muren en plafonds, tuinhuis repareren, stalen trap naar vide maken en monteren, vervangen van 8 binnendeuren en deurposten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Apeldoorn:

Plafondreparaties inclusief sauswerk

Plafondreparatie en sauswerk in de badkamer, slaapkamer en gang. In totaal ongeveer 35 m2. We hebben een lekkage gehad van de bovenburen.

2 nieuwe horramen in elkaar zetten en plaatsen

Ik heb een kleine klus. Ik wil graag mijn 2 nieuwe horramen in elkaar gezet hebben en geplaatst. Circa 1 m2. per stuk.

Woning stucen

Een woonkamer stucen van 5 meter x 10 meter en 285 cm hoog. De wanden wil ik graag gestuct hebben. Wanden zijn nieuw opgeleverd en klaar om te starten. Wat voor soort manier stucen wil ik graag in gesprek doen met een expert

IKEA Pax kasten demonteren en weer monteren

Ivm gezinsuitbreiding moet er een Ikea pax kast van de ene kamer naar de andere kamer verplaatst worden. Helaas zijn de kasten te hoog voor de deurposten waardoor demontage noodzakelijk is. Zelf zijn we mega onhandig en is er al een deel gesneuveld. Reeds hebben wij dit onderdeel opnieuw besteld. Zo is alles weer compleet en te gebruiken. Inmiddels ben ik zelf helaas niet meer in de gelegenheid om te zwaar te tillen. Wellicht kunt u ons helpen? Coronavrij huis, beiden gezond. Nemen afstand. Alvast bedankt voor uw reactie. Gelieve per e-mail te reageren. Let op; deels demontage en volledige montage.

Radiatoren dompelen of verven of spuiten

De design radiator in de badkamer heeft een opknapbeurt nodig. Hij is wit en ik wil hem weer wit óf zwart hebben. Het is een radiator met horizontale buizen en is 60 cm breed en 145 cm hoog

Stucen stukadoor woonkamer 20 m2

Ik wil mijn woonkamer muur glad laten stucen, het gaat om ongeveer 20m2.

Wc pot vervangen

Wij willen graag de huidige, oude toilet pot vervangen voor een nieuwe. Het gaat dan om een duo blok en de aansluiting daarvan

Zonnescherm verwijderen

Zonnescherm verwijderen, hoeft niet afgevoerd te worden. Balkon, 1 hoog , je kan er makkelijk bij. Geen hoogwerker of iets dergelijks nodig. Spoed !! ( Ivm werk graag alleen eerst mail contact )

Trap zandstralen en lakken

Betreft huis uit 1870 met trap met 17 treden. Tapijt inmiddels verwijderd. Onderste trede is extra breed (breder dan trap). Graag zouden we de trap willen laten herstellen middels zandstralen en wit lakken. Geen opzettredes. Graag lakken apart specificeren, wellicht doen wij dit zelf. Houtsoort niet bekend. Treden en stootbord. Wangen zijn geschilderd in Ral 9016.

Hordeur op maat maken en lampen installeren

Plisse Hordeur opmaat maken en instaleren, er moet denk ik 10cm van af. Daarnaast twee plafond lampen plaatsen.

Jacuzzi repareren en over huis tillen

Bij de koop van ons huis kregen we een jacuzzi, die al snel niets meer deed. Wij willen weten of het verstandig is om de jacuzzi te maken en vervolgens te verkopen, of niet. De jacuzzi moet over het huis heen. Dezelfde jacuzzi is (werkend) een jaar geleden verkocht voor €1200,-

Het isoleren van een pand uit 1900 om RC 3.5 te bereiken

Pand uit 1900, steunsmuur, binnenkant inmiddels met kalkmortel vlak laten maken, dient ademend geïsoleerd te worden, minimaal Rcwaarde 3,5. Ca. 280 m2. Gezien de oppervlakte zoeken we juiste isolatie tegen een goede prijs. Daarnaast dakisolatie gewenst. Ook grote oppervlakte. Wij hebben de volgende opties: Gutex kan, afstucen of Isovlok met voorzetwanden inspuiten Graag nodig ik u uit om de situatie in te schatten.

Jacuzzi en infrarood sauna verwijderen, afvoeren en alles afwerken

Ik wil een jacuzzi en infrarood sauna verwijderen op een terras van een appartement op de eerste etage.

Badkamer indeling wijzigen, tegelen, nieuw sanitair en buitendeur plaatsen

De badkamer die op de bgg is moet worden vernieuwd en de huidige ruimte moet worden aangepast, de buiten/toegangsdeur moet worden verplaatst en de ruimte moet opnieuw worden ingedeeld door middel van het plaatsten van wanden. De ruimte gaat bestaan uit bijkeuken en badkamerruimte en achteringang en apart toilet. In de bijkeuken moet een nieuwe buitendeur worden geplaatst. Oppervlakte van de badkamer is 4 m2. De wanden en vloer zijn momenteel betegeld, deze zouden er eerst door u afgehaald moeten worden, waarna nieuwe tegels moeten worden geplaatst. Het plafond moet gestuct worden. Verder moet nieuw sanitair worden geplaatst.

Klussen in huis + toilet renovatie

2 radiatoren vervangen, waarvan 1 via kruipruimte 250 cm moet worden verlegd (aansluiting rechts van raam verplaatsen naar aansluiting links van raam voor designradiator aan de muur). Bij de andere blijft huidige aansluiting behouden. Er zijn nu raam radiatoren, deze worden zij radiatoren die tegen de muur worden geplaatst, direct ernaast. Tegelen 3.8 m2 keuken spatwand (60 cm× 530 cm + extra bij afzuigkap). Leg verband + tegel nog niet bepaald. Er komt een nieuwe keuken. De oude wordt helemaal gestript en gedemonteerd, waarna de nieuwe keuken wordt geplaatst, maar deze heeft geen spatwand. Renovatie van toilet (zie foto). Willen gebruik maken van een pakket als deze: https://www.badkamervoordeelshop.nl/toiletten/complete-sets/complete-toiletruimte-inclusief-tegels/complete-toiletruimte-muretto-inclusief-tegels-en-toilet.html. Staand toilet naar hangend toilet + tegelen tot hoogte +/- als huidig toilet en vervangen kraantje. Toilet is 1,15 m bij 1,2 m. Huidige tegels haal ik er zelf af. De grote dingen regelen wij zelf, maar aansluitmateriaal hebben wij geen verstand van, dus dat laten wij graag door u regelen. In de loop van april willen wij beginnen.

Binnendeur plaatsen

Wij zouden graag een cando binnendeur aanschaffen en laten plaatsen. De deur zal terecht komen in een deurgat waar nog geen deur hangt op dit moment.

Douchewand en -deur plaatsen

Glazen douchewand met swingdeur monteren op de tegelvloer. De afmeting zouden ongeveer 126 x 90 cm worden. Mag kleiner, maar niet kleiner dan 80 x 80, vakman mag met een aantal opties komen, kan de materialen ook zelf aanschaffen.

Trapboom plaatsen

We hebben twee spiltrappen, die beide instabiel zijn en zouden graag een trapboom laten plaatsen en de treden zo fixeren.

Koof met verlichting voor wegwerken van de buis van afzuigkap

We zijn op zoek naar een vakman die voor ons een koof kan realiseren over de hele lengte van de wand ( 4 meter) waar de afzuigkap op is geplaatst. In de koof dienen 3 inbouw LED spots geplaatst te worden. Stroompunt voor de verlichting is aanwezig. Type verlichting en afmetingen van de koof willen we in overleg met de vakman afstemmen. Vakman dient het materiaal voor deze opdracht te leveren. Ook zouden we graag een vaste afvoerbuis hebben van pvc, in plaats van de flexibele.

Deur afhangen

Ik wil graag mijn nieuwe achterdeur inhangen. Afmetingen zijn 201,5 bij 88. Ook graag slot overplaatsen is een insteekslot.

Sleuf in betonnen plafond frezen

Ons plafond wordt gestuct in oktober en ik wil graag zo'n 3,5 meter electra buis ingefreesd hebben. Kunnen jullie dit verzorgen en wat gaat dit kosten?

Vinyl vloer leggen in slaapkamer en hal

Vinyl leggen op een slaapkamer van ongeveer 20 m2 en de hal van een kleine 5m. Vinyl hebben we al in huis op 2 rollen.

Gelijmd tapijt verwijderen

Het gaat om vastgelijmd tapijt in onze eigen woning. we willen graag het tapijt laten loshalen en de lijmresten laten verwijderen. De slaapkamer is ongeveer 20 m2 op de 1ste verdieping. Deze is bereikbaar via de normale trapwoning. Het afvoeren van het tapijt is niet nodig. We hebben liever geen gebruik van chemicaliën in verband met onze jonge dochter.

Horren vervangen

Ik ben op zoek naar een klusser die 3 oude horren kan verwijderen en kan vervangen door Bruynzeel (of andere) horren. Afmetingen zijn 52x143 cm, 45x132 cm en 45x135 cm. Eventueel in overleg meer horren vervangen, afhankelijk van de mogelijkheden.

Kozijn en deuren vervangen

Ik wil graag het glas van 4 kozijnen vervangen, 1 houten kozijn vervangen, 1 buitendeur en het glas van 3 vaste ramen vervangen. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zullen zijn.