Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Apeldoorn of directe omgeving.

1795 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: binnenmuren en plafonds stucen en glad afwerken, dakopbouw garage, aanbouw woning realiseren, renovatie badkamer, aanbouw aan de achterzijde van een woning realiseren, dakreparatie/renovatie in verband met lekkage, geluidsdicht isoleren van de vloer boven een horecagelegenheid, dakreparatie, hal en badkamer renovatie, complete badkamerrenovatie, complete badkamerrenovatie, laminaat leggen, badkamer montage, boren en plaatsen ventilatieroosters, aanleggen 150 m2 vloerverwarming en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Apeldoorn:

Trapgat en hal behangen

Ik wil het trapgat en de hal laten behangen. Het is best hoog en er zal een trap " op de trap" moeten staan. Als het niet al te prijzig is wil ik ook de woonkamer geschilderd hebben. Meeste materiaal is aanwezig. Geen trap aanwezig.

Badkamer montage

Volledige badkamer van ongeveer 3 x 3,5 meter renoveren. De oude eruit slopen, nieuwe erin met bad, hangtoilet, wastafelkast, radiator, 1 extra stroompunt in de spiegelkast en volledig betegelen. De materialen hebben we al aangekocht.

Trap bekleden met cando traptreden

Het gaat om een trap die een halve draai maakt. De trap heeft 13 treden en is dicht.

Napoli 120 installeren

Ik wil het badmeubel Napoli van 1,20 meter breed laten plaatsen, uitgaande van 2 lades in de onderkast en uitgaande van de ultra fijne wastafel. Ook moeten er wat tegels weggehaald worden en de oude wastafel moet ook weggehaald worden.

Radiatorombouw monteren

Ik wil graag een radiatorombouw laten installeren op de slaapkamer. Ik weet niet of er al leidingen of iets dergelijks zitten.

Buitenzonwering plaatsen

Wie kan bij ons een zonwering plaatsen, deze is 3 bij 2,5 meter. Alles is goed toegankelijk allemaal. Het gaat om een knikarmscherm. Er hangt geen nieuw scherm. De gevel is van steen.

Jaloezieën ophangen

Ik heb jaloezieën nodig in de slaapkamer 2x 180x 200 ben licht gehandicapt en alleenstaand zou erg graag mijn bestelling ook gemonteerd willen hebben tevens moet men op het balkon meten wat een zonnescherm gaat kosten incl. Montage

Reparatie van een zonnescherm

De optrekband van mijn zonnesecherm is geknapt. Wie kan een nieuwe band voor mij installeren?

Gordijnen en andere raamdecoratie ophangen

Eerst moeten de gordijnen opgemeten worden voor het hele huis daarna alles gemonteerd. Het aantal gordijnen is nog onbekend. Ik weet niet wat de afmetingen zijn en hoeveel ik er nodig heb, maar het zijn er minimaal 11.

Lampen, spiegels en jaloezie ophangen

Ik wil horizontale aluminium jaloezieën ophangen. Ik heb zelf al alles opgemeten en de beugels al gemonteerd, maar de cassette hangt er niet goed in en ik weet niet hoe dat komt. Eenzelfde jaloezie heb ik eerder zonder problemen opgehangen. Ook moeten er twee plafondspots opgehangen worden en twee spiegels aan de muur bevestigd worden.

Steigerhouten hoekbank uit de folder monteren

Ik wil een steigerhouten hoekbank uit de folder laten monteren.

Afdakje maken

Wij willen graag een afdakje boven een schommelbankje. Moet aan de schuurmuur bevestigd worden.

Gordijnen, rails, plafondlampen en kapstok ophangen

1 verduisterend rolgordijn ophangen en in elkaar zetten 3 vouwgordijnen ophangen 4 gordijnrails plaatsen 2 eenvoudige plafondlampen plaatsen 1 kleine kapstok plaatsen (2 kleine boorgaten nodig, deze is niet nieuw). Vouwgordijnen en rails zijn en van het Gamma merk. Zelf heb ik heen goede betonboor om de gaten te boren.

Klussen in huis

Spanplafond in de badkamer plaatsen, ongeveer 3 x 2 meter met 4 spotjes.

Clips van verticale lamellen vervangen

2 clips die zijn afgebroken moeten vervangen worden. Wie kan dit en weet waar ik deze clips los kan kopen.

Houten jaloezie opmeten en plaatsen

Graag willen we weten wat het kost voor het opmeten van een raam waar een houten jaloezie geplaatst moet worden. We willen ook graag weten wat het kost voor het ophangen van de jaloezie.

Betontegels vervoeren van Purmerend naar Apeldoorn

Kan iemand prijsopgave doen voor het ophalen van 35 m2 40 x 40 x 4 cm. Betontegels in Purmerend en deze naar Apeldoorn brengen.

Rolgordijnen en overgordijn inmeten en monteren

Ik zou graag beneden in de keuken rolgordijnen willen laten inmeten. Ook wil ik boven op de grote slaapkamer rolgordijnen en overgordijnen laten inmeten. Bij een bevallende prijs willen wij ook de montage door de vakman laten doen

Tapijt verwijderen uit appartement

In een appartement van ongeveer 60 m2 dient het tapijt verwijderd te worden en afgevoerd. Het lijkt er op dat deze gelijmd is. Het werk zal voor 24 november uitgevoerd moeten worden.

Trap bekleden, overloop en trapgat laten behangen

Wij willen een trapgat en overloop laten behangen. We hebben het behang hiervoor nog niet uitgezocht. Ook willen wij een dichte trap laten bekleden. Het gaat om een kale houten trap waar nu nog wat lijmresten op zitten. We willen de treden, stootborden en ook de zijkanten laten voorzien van tapijt. We hebben nog geen materiaal uitgezocht. Misschien kunt u hierin ook nog wat betekenen. We laten alles hier graag even inmeten en dan willen we ook wat stalen bekijken voor het behang en tapijt. We ontvangen daarna graag uw offerte.

Zonnescherm demonteren

Wij krijgen een veranda en daardoor is ons elektrische zonnescherm overbodig geworden. Ik zoek iemand die het scherm kan demonteren voor ons. Er zit wel een beetje tijdsdruk achter want het moet voor gebeuren.

Storemax systeem plaatsen op 2 zolderkamers

Wij hebben Storemax materiaal aangeschaft en willen dit laten plaatsen op 2 zolderkamers. De totale lengte bedraagt 8.88 meter en de hoogte zal circa 70 cm worden. Deurtjes worden van MDF.

Boekenkast maken

Ik wil graag een boekenkast laten maken van hout met de volgende afmetingen: H 242 cm; B 75 cm; D 27 cm. Ik wil graag ongeveer 5 planken voor boeken. Kleur wit.

Schommel plaatsen

Ik wil graag een schommel laten plaatsen. Het gaat om een douglas hout T-vormige schommel. Deze moet ca 1m in de grond en in beton geplaatst worden (de paal in het midden)

Rolgordijnen opmeten en plaatsen

Ik wil 5 stuks zonwerende rolgordijnen laten opmeten, bestellen en laten plaatsen. Ik wil de rolgordijnen in de dag laten monteren, omdat ik denk dat het dan het best hangt. Eén raam van 2.24 meter is waarschijnlijk niet de standaard raam. De rest waarschijnlijk wel (2.10 meter?). Wij gaan 1 oktober de nieuwe woning in, vanaf dan zou ik zo snel mogelijk laten ophangen. Ik wil graag een witte kleur.