Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Gelderland.

1122 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre bouwen, parkeerkelder met hellingbaan verbouwen, 12 trappenhuizen renoveren in vve complex, frans balkon en (draaikiep)ramen realiseren, nieuw plafond plaatsen, klussen in huis, lampen plaatsen en muur bouwen in kamer + schilderen + electra, bekisting maken, plafond isoleren tegen geluid, het spackspuiten van de begane grond en eerste verdieping, pergola aanbouwen met raamwerk, tuin aanleggen, overkapping plaatsen, renovation works, badkamer onderdelen plaatsten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Gelderland:

zondag 14 juli 2019

Douchewanden plaatsen op douchebak

Ik zoek iemand, die de bij praxis gekochte douchewanden op de reeds geïnstalleerde douchebak wil monteren binnen twee weken
donderdag 11 juli 2019

Muur herstellen met stucwerk

Ca. 20 m2 muur in gang en trappenhuis en herstel van een paar scheurtjes. De vloer moet ook afgeplakt worden. Ik ontvang graag een offerte.
donderdag 11 juli 2019

Waterschade aan kurkparket

Omdat het parket aansluitend, zonder drempels, in de eetkamer, huiskamer, hal en slaapkamer is De schade ligt op de grens tussen keukentegelvloer en het parket van de woonkamer. Hier is intensief loopverkeer, waardoor het parket binnenkort stuk zal gaan. De toplaag ligt nu hoger dan de rest. gelegd, is vervanging van enige parket delen in het midden van het legpatroon niet mogelijk. Het demonteren van de vloer in de laatste kamer en een deel van de huiskamer is een optie.
woensdag 10 juli 2019

Stopcontact en grendels

Ik wil graag twee grendels laten vervangen in een deur, een buiten stopcontact laten plaatsen (kan van binnenuit worden doorgestoken) en een lamp in de schuur op elektriciteit aan laten sluiten (stroom is aanwezig in de schuur).
woensdag 10 juli 2019

Rolhor inkorten en ophangen

Ik heb een rolhor gekocht bij jullie van 58 x 150 cm. De breedte moet worden ingekort naar 53 x 150 cm en gemonteerd worden. Kan dat niet zelf. Willen jullie dat voor mij doen?
maandag 8 juli 2019

Meerdere raam- en deur horren opmeten en plaatsen

Ik wil 4 raamhorren en 1 deurhor op laten meten en plaatsen. Het is een nieuwbouwwoning, dus er hoeft niets verwijdert te worden.
zondag 7 juli 2019

Vinyl vloer leggen in slaapkamer en hal

Vinyl leggen op een slaapkamer van ongeveer 20 m2 en de hal van een kleine 5m. Vinyl hebben we al in huis op 2 rollen.
zaterdag 6 juli 2019

Wanden van kamer stucen

Drie wanden van een kleine kamer behangklaar stucen. Oppervlakte (exclusief raam en deur) circa 14 m2. Ook wil ik graag weten wat de meerprijs is als we het gipsplafond 2,5 x 2,6 meter laten stucen.
woensdag 3 juli 2019

Stacaravan slopen en afvoer beplanting

Ik wil graag mijn stacaravan laten slopen en de bestrating en beplanting op de plek laten verwijderen. De plek is ongeveer 120 m2 en de stacaravan is een Veluwemaat + voortent. De caravan moet ter plaatse gesloopt worden. Ook graag afvoer van alles. Graag ontvang ik een offerte inclusief afvoer. De sloop kan zo spoedig mogelijk.
maandag 1 juli 2019

Overkapping plaatsen

Het betreft een terras overkapping van 5 mtr breed en 3,5 mtr diep. Deze moet tegen een een muur gemonteerd worden We willen het liefst glas met warmtewerend folie (eventueel melkglas) Graag advies of een zonnewering dan nog nodig is Verlichting met LED spotjes Graag 2 palen (1 met hwa). Frame materiaal mag ook staal zijn. Kleur frame RAL 7016. Inclusief installatie.
maandag 1 juli 2019

Gelijmd tapijt verwijderen

Het gaat om vastgelijmd tapijt in onze eigen woning. we willen graag het tapijt laten loshalen en de lijmresten laten verwijderen. De slaapkamer is ongeveer 20 m2 op de 1ste verdieping. Deze is bereikbaar via de normale trapwoning. Het afvoeren van het tapijt is niet nodig. We hebben liever geen gebruik van chemicaliën in verband met onze jonge dochter.
maandag 1 juli 2019

Zonnescherm demonteren

Ik wil ons zonnescherm laten demonteren, de gaten in de muur een beetje laten vullen en daarna met nieuwe pluggen het zonnescherm weer op laten hangen. De schroeven waaraan het scherm hangt laten langzaam los / pluggen zijn niet meer goed, waardoor het zonnescherm uiteindelijk naar beneden valt.
zaterdag 29 juni 2019

vervangen douchebak naar inloopdouche

De douchebak is een oude email hoge bak vervangen naar lage inloopdouche +_oude bak afvoeren Glazen wand en schuifdeur vervangen door nieuwe glazen wand en openslaande glazen deur.
donderdag 27 juni 2019

Pergola plaatsen

Ik wil een houten pergola plaatsen met 2 harmonica schaduwdoeken. afm. ongeveer 5,5 x 3,5 m. ronde houten palen in beton gezet. Graag een all in prijs.
donderdag 27 juni 2019

Nesling pergola Wall 2

Installeren Nesling pergola kit Wall 2 van 370x500cm op bestaand terras. Materiaal nog niet aanwezig. Eventueel (voor de zekerheid) meten en monteren.
donderdag 27 juni 2019

Trapleuning plaatsen

Ik wil een trapleuning laten plaatsen. Materialen heb ik in het bezit.
woensdag 26 juni 2019

Groot zonnescherm monteren

Wij hebben een zonnescherm besteld. Deze wordt over ongeveer 3 weken geleverd. Wij zoeken iemand die deze voor ons kan ophangen zodat deze zeker veilig hangt en niet meer van de muur afkomt. Zonnescherm is 4.70 meter lang.
zaterdag 22 juni 2019

Klussen in huis

Taak lijst: 0. eerst kijken als de grond verdieping muren achte de trappen kunnen weg halen 1. Schilder: 1.1. Behang weghalen 1.2. Schilderen alles wit (Perfection muurverf mat puur wit ) 2. Vloeren 2.0 Carpet weghalen 2.1 Tweede/Derde verdieping (CanDo PVC-vloer Comfort Click lichtgrijs eik) 2.2 Trap schilderen 3.Toilet & Badkamer 3.0 Alles weghalen 3.1 Inbouwen (EsseBagno wastafelmengkraan Deco hoog mat zwart Saniclear Nero mat zwart opbouw 20 regendouche met thermostaatkraan en staafhanddouche Saniclear Nero haak handdoekhaak mat zwart Saniclear Nero toiletrolhouder mat zwart douchegordijn,Spirella douchestang decor wit 125 - 220 cm The Collection Concept Badmeubelset met spiegelkast 60cm - Wit Wandtegel Metro wit 7,5x15cm Vloertegel Jamaica zwart 33x50cm) 3. Glijdeur installeren op derde verdieping: 3.1. Barley schuifsysteem & Bradford deur (wit frame en wit glas) Toekomst taak lijst zoals vergunning ontvangen: 6. Dak kapel 7.Serre 10 m2
donderdag 20 juni 2019

Airco plaatsen

Wij willen graag een airco, een split unit, laten plaatsen op onze slaapkamper op zolder.
dinsdag 18 juni 2019

COAX- en audio kabel door de kruipruimte doortrekken

De coaxkabel en audiokabels moeten van de ene kant naar de kant van woonkamer via de kruipruimte aangelegd worden. Kabels en boorgaten zijn voorhanden
maandag 17 juni 2019

Leveren aluminium frame en plaatsen harmonica doeken

Ons terras is 8 x 5 meter. 8 meter is de breedte van het huis en links een garage van 4 meter. We willen een aluminium frame met twee vlakken zodat er twee harmonica doeken in kunnen. Kleur frame en doek antraciet grijs.
vrijdag 14 juni 2019

Inmeten en monteren storemax kastinterieur

voor een 4 deurs schuifwand kledingskast wil ik graag een storemax kastinterieur laten inmeten en monteren. via de montageservice van storemax is dat alleen mogelijk indien ik ook de schuifdeuren laat monteren. maar die heb ik al.
woensdag 12 juni 2019

Wastafel ophangen en aansluiten

Ik ben op zoek naar iemand voor het ophangen en aansluiten van een nieuwe wastafel met kraan in de badkamer. Ik koop zelf de wastafel.
zaterdag 8 juni 2019

Horren vervangen

Ik ben op zoek naar een klusser die 3 oude horren kan verwijderen en kan vervangen door Bruynzeel (of andere) horren. Afmetingen zijn 52x143 cm, 45x132 cm en 45x135 cm. Eventueel in overleg meer horren vervangen, afhankelijk van de mogelijkheden.
donderdag 6 juni 2019

Monteren zonnescherm

Wij hebben een zonnescherm besteld. Deze wordt over ongeveer 3 weken geleverd. Wij zoeken iemand die deze voor ons kan ophangen zodat deze zeker veilig hangt en niet meer van de muur afkomt. Zonnescherm is 4.70 meter lang.

Partners

Partners van Casius