Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Gelderland.

1140 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, jeu de boulesbaan aanleggen, onderhoud aan 4 appartementen, zolder renovatie, diverse klussen in en om het huis, drie palen voor terrasoverkapping, renovatie woning, isoleren van de zolder en het leggen van laminaat, verzakt tuinhuis opkrikken en rechtzetten, harmonicadeuren plaatsen, kelderbouw onder bestaande woning, vloer aanleggen, terras vergroten en plaatsen van een hydroblob of infiltratieput, glazen schuifdeur leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Gelderland:

maandag 9 september 2019

Gaten boren Luxaflex

Graag laat ik de luxaflex korter maken en kijken of het goed is gezet 2 stuks. Ook moeten er gaten geboord worden in de muren voor de luxaflex.
maandag 9 september 2019

Koof met verlichting voor wegwerken van de buis van afzuigkap

We zijn op zoek naar een vakman die voor ons een koof kan realiseren over de hele lengte van de wand ( 4 meter) waar de afzuigkap op is geplaatst. In de koof dienen 3 inbouw LED spots geplaatst te worden. Stroompunt voor de verlichting is aanwezig. Type verlichting en afmetingen van de koof willen we in overleg met de vakman afstemmen. Vakman dient het materiaal voor deze opdracht te leveren. Ook zouden we graag een vaste afvoerbuis hebben van pvc, in plaats van de flexibele.
donderdag 5 september 2019

Gaten boren vloer met vloerverwarming

Ik wil een 2 koloms hefbrug plaatsen maar we hebben vloerverwarming waardoor we niet diep genoeg kunnen boren door het leidingwerk. Graag een offerte voor de prijs en een datum van wanneer de werkzaamheden eventueel uitgevoerd kunnen worden.
maandag 2 september 2019

Behangklus woonkamer

Het gaat om het behangen van een woonkamer. Ongeveer 24 m2. Ik zorg voor het behang en lijm.
vrijdag 30 augustus 2019

Deur afhangen

Ik wil graag mijn nieuwe achterdeur inhangen. Afmetingen zijn 201,5 bij 88. Ook graag slot overplaatsen is een insteekslot.
dinsdag 27 augustus 2019

Lambrisering in hal en langs een trap aanbrengen

Graag zou ik in een hal en langs een rechte trap lambrisering laten plaatsen. In de hal zou het om ongeveer 10 meter gaan en langs de rechte trap om ongeveer 4 m. Het gaat om lage paneel lambrisering aanbrengen. De lambrisering moet door de timmerman zelf worden gemaakt. De muren zijn kaal, dus het kan direct aangebracht worden.
donderdag 22 augustus 2019

Canexel en isolatie chalet Voorthuizen vervangen

Ik wil canexel door zelfde maat kunststof vervangen. Ook de standaard isolatie vervangen Reden: vocht in wanden. Ik wil ook meteen mijn woning ontvochtigen als dat mogelijk is. Betreft 11jr oud chalet, ca. 11 x 3.80, eenvoudig te bereiken.
maandag 12 augustus 2019

barbladen en raambar

Vanwege waterschade in onze winkel moeten onze bar en raam barretjes z.s.m vervangen worden. Het gaat hierbij om een grote bar waarbij platen aan de bovenkant, zijkant en voorkant vervangen moeten worden, dit graag van multiplex (hard hout) wat tegen intensief gebruik kan en waterproof met een dikte van 18mm en gelakt is en de raam barretjes van het zelfde materiaal. De maten van de grote bar zijn: 1x 245,8 x 82 cm bovenzijde 1x 200 x 72 cm bovenzijde 1x 244 x 90 cm voorzijde 1x 314,7 x 90 cm voorzijde 1x 72 x 92,3 cm zijkant Raam barretjes: 2x 244 x 32 cm Graag ontvangen wij z.s.m een offerte van u.
maandag 12 augustus 2019

Q lima split airco plaatsen

Ik wil graag een Q lima split airco sc5225, 2,6 kW laten monteren. Airco plaatsen in slaapkamer,hangend. Buitengedeelte kan op aanbouw dus geen steigers nodig. Vakman kan deze airco ook aanschaffen.
zaterdag 10 augustus 2019

Shutters zetten voor een tuinhuisje

Ik heb een tuinhuisje en ik ben op zoek naar een klusjesman die voor mij shutters wil zetten wegens de regen.
vrijdag 9 augustus 2019

Een hordeur op maat maken, leveren en plaatsen

Ik zoek een vakman die een een hordeur op maat kan maken en plaatsen bij een naar buiten draaiende deur. Dit moet ongeveer 90 bij 200 cm zijn.
woensdag 7 augustus 2019

Vloeren leggen en trap renoveren

Ik heb een stukje vloer (6 m2) in mijn keuken waar nu PVC in ligt. Het is heel strak gelegd en ik wil hier een stenen vloer overheen laten leggen. Daarnaast wil ik een houten vloer op de begane grond laten leggen (ligt nu ook pvc). Ongeveer 30 m2. Als het mogelijk is wil ik ook een traprenovatie laten doen. De huidige trap heeft 14 treden. Dit moet een houten trap met 1 draai en witte stootborden.
maandag 5 augustus 2019

Plafond isoleren

1 ruimte 57 m². Het is een houten verlaagd plafond. 70 cm dik.
vrijdag 2 augustus 2019

Schutting en hek plaatsen, monteren zonnescherm en installeren lampen

we zijn net verhuisd. Lampen en schilderijen ophangen zonnescherm buiten monteren houten schutting (ca. 10 meter) en hek (ca 12 meter) plaatsen
donderdag 1 augustus 2019

Rijbak buiten renoveren

Wij hebben een buiten rijbak met drainage systeem. Deze moet gerenoveerd worden. Het drainage systeem zit verstopt en er moet nieuw zand in. De bak is 20 bij 40.
woensdag 31 juli 2019

Plafondbalken woonkamer verwijderen

We willen in de woonkamer de houten plafondbalken laten verwijderen. Kamer is circa 10 meter lang en 3,5 meter breed. Het gaat om sierbalken die niet origineel zijn (waarschijnlijk in jaren '70 aangebracht). Zie bijgevoegde foto (woonkamer is leeg).
woensdag 31 juli 2019

Slaapkamer geluidsdicht maken

Bij onze dochter van 21 is autisme gediagnosticeerd, ze is prikkel overgevoelig, daarvoor moeten/willen we haar slaapkamer volledig geluiddicht zien te maken, oppervlakte is circa 4 bij 3 en 2.30 meter hoog.
woensdag 31 juli 2019

Plinten renoveren

Graag gelakte overzetplinten plaatsen. Totaal 25 strekkende meter, deze moeten nog wel aangeschaft worden.
woensdag 31 juli 2019

Zonnescherm buiten op muur

Wij vragen een offerte aan voor zonnescherm elektrisch (knikarmscherm) op muur buiten , begaande grond 350 x 250. Hoeveel kost de montage?
woensdag 31 juli 2019

Draaikiepraam repareren

Raam wil alleen nog in kiep stand, en je kan het niet sluiten zonder het slot te forceren.
dinsdag 30 juli 2019

Keukenachterwand

Ik zou graag een nieuwe achterwand in mijn keuken laten plaatsen. De oude wand is reeds verwijderd. We zouden kiezen voor deze: Dumaplast wandbekleding Dumawall + light cement XL 1,8 m² Kunnen jullie ons een offerte bezorgen ? Het betreft een oppervlakte van ongeveer 4 m2
dinsdag 30 juli 2019

Sleuf in betonnen plafond frezen

Ons plafond wordt gestuct in oktober en ik wil graag zo'n 3,5 meter electra buis ingefreesd hebben. Kunnen jullie dit verzorgen en wat gaat dit kosten?
zaterdag 27 juli 2019

Het installeren van een split unit airco

Ik zoek een installateur voor het installeren van een split unit airco in een chalet. De airco is nog niet aangeschaft. Eventueel willen meerdere chalets een split unit airco laten installeren.
vrijdag 26 juli 2019

2 Rolluiken leveren en installeren

Ik zoek een zonweringspecialist die 2 rolluiken kan leveren en installeren bij mijn woning. De rolluiken moet ongeveer 4 meter breed zijn en op de begane grond en eerste verdieping geïnstalleerd worden. Het betreft de achterzijde van de woning.
donderdag 25 juli 2019

Wastafel vervangen

Op het toilet moet een nieuwe wastafel met 1 kraan worden geplaatst en de waterleiding erop aansluiten en een nieuwe sifon aansluiten.

Partners

Partners van Casius