Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Gelderland.

1100 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis en tuin, verven, vloer leggen en gordijnen ophangen, het behangen van een woning met renovlies, badkamer vernieuwen, terras overkapping maken, brandgang opnieuw betegelen, rolluiken leveren en plaatsen, klussen in het appartement, stalen frame voor balkon maken, diverse klussen in huis uitvoeren, plafond laten stucen, waterschade plafond en muur begane grond, diverse klussen laten uitvoeren, appartement opknappen, volledige badkamer in de nieuwbouwwoning installeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Gelderland:

dinsdag 21 augustus 2018

Rolluik reinigen en repareren

Van het rolluik op de eerste verdieping is de vertrager kapot en het optrekband moet vervangen worden. Graag ook het rolluik gelijk reinigen.
zondag 19 augustus 2018

Klussen in huis laten doen

Svp offerte voor 3 aparte klussen; 1 Graag wil ik bij Gamma een douche scherm (voorbij mijn douche & bad combinatie) kopen. De vraag is of jullie deze in de tegelwand bij het bad kunnen plaatsen. 2 Ik heb zelf 2 raamuitzetters (het kozijn en raam is in orde, scharnieren ook) Alleen moet nog een raamuitzetter tussen om het raam veilig open en dicht te maken. 3 afzuiginstallatie plaatsen op de wc (pijp door plafond, plat dak zit meteen boven de wc en aansluiten op de stroom van de lamp)
zondag 19 augustus 2018

Gaten boren in het plafond

Ik wil een nieuwe plafondventilator ophangen maar deze past niet op de huidige situatie (plastic blauwe bak met draden in het plafond aanwezig), de gaten zijn breder en komen ernaast uit. Ik zoek iemand die voor mij deze bevestiging kan boren zodat de ventilator goed bevestigd zit aan het plafond. De rest kan ik zelf maar ook hier is hulp welkom, zou niet langer dan een half uurtje moeten duren, ventilator zit voor het grootste gedeelte al in elkaar. Het betreft een “westinghouse bendan” ventilator (132 cm).
vrijdag 17 augustus 2018

Kattenren op het balkon maken

Ik wil op het balkon van 12 vierkante meter een kattenren laten bouwen. Bovenkant met net ivm zonnescherm. Voor en zijkanten gaas met hout of aluminium.
dinsdag 14 augustus 2018

Raamhor inmeten en monteren

Graag zou ik minstens drie horren in willen laten meten en monteren.
vrijdag 10 augustus 2018

Tuinpoort plaatsen

Ik wil zo goedkoop mogelijk een tuinpoort laten plaatsen die op slot kan en mijn tuin afsluit. Graag zo snel mogelijk. De poort is 100 bij 180 cm.
vrijdag 10 augustus 2018

Plisséhordeur plaatsen

Wil willen onze huidige hordeur vervangen. Afmetingen circa 80 x 200 cm. We willen graag binnen enkele werkdagen een offerte ontvangen. Tevens nog op maat maken van de hordeur.
woensdag 8 augustus 2018

Slot in tuindeur monteren

Graag nieuw beslag en slot monteren op de tuindeur en een rubberen deurvanger zodat deur niet doorslaat.
woensdag 8 augustus 2018

Jaloeziën inkorten

Graag laat ik mijn aluminium jaloezieën inkorten. Het is nu 180 x 180 en ik wil het graag naar 164 x 135. Is dat mogelijk en wat kost het? Graag hoor ik van u.
maandag 6 augustus 2018

Horren plaatsen

Plaatsen van 4 horren op buitenramen. Deze hebben houten kozijnen. Ik heb de horren al aangeschaft (Bruynzeel 600 serie). Het gaat om een nieuwbouwwoning, de horren moeten wellicht in de lengte nog op maat gemaakt worden.
vrijdag 3 augustus 2018

Hordeur plaatsen

Hordeur moet op maat gemaakt worden en vervolgens bevestigen. Zo snel mogenlijk plaatsten
donderdag 2 augustus 2018

Buitenkraan aanleggen

Buitenkraan aanleggen vanuit de meterkast door de kruipruimte. Prijs graag inclusief materiaal en zo snel mogelijk.
donderdag 2 augustus 2018

Herstellen badkamervloer chalet

Het herstellen van doorgezakte vloer in badkamer (2 x 2 m2) chalet te Voorthuizen. Douchecabine, wc en pvc-tegels zijn eenvoudig te verwijderen en te herplaatsen. Graag op ZEER KORTE TERMIJN i.v.m. verhuur.
donderdag 2 augustus 2018

Horren op maat leveren en plaatsen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het leveren en plaatsen van twee raamhorren aan de buitenkant (1300mm x 600 mm) en het plaatsen van twee raamhorren aan de binnenkant (1400mm x 600mm). De ramen zijn rechthoekig. Kunnen er standaard horren gebruikt worden? Kunt u eerst komen kijken en advies geven en meten?
woensdag 1 augustus 2018

Plafondventilator Ravenna ophangen

Plafondventilator monteren.
dinsdag 31 juli 2018

Hordeur plaatsen

Graag ontvang ik een indicatie voor het goed inmeten en plaatsen van een hordeur in een houten kozijn. De afmeting is ongeveer 225 bij 75 cm.
dinsdag 31 juli 2018

Motor van zonnescherm repareren of vervangen

Het betreft een knikarm zonnescherm van circa 3. 5 m. Breed aan achterzijde huis boven openslaande deuren
zaterdag 28 juli 2018

Gordijnrails en wandrek ophangen

Ik wil graag een gordijnrails en wandrek laten ophangen. Zowel de muur als het plafond zijn van beton, dus een boorhamer is nodig.
zaterdag 28 juli 2018

Luxaflex ophangen voor slaapkamer ramen

Ik wil het oude luxaflex geheel verwijderen en de nieuwe ophangen. Wij komen dan bij Gamma de nieuwe bestellen. Deze is 140 bij 100 cm. Het gaat om totaal 4 ramen.
vrijdag 27 juli 2018

Gebroken touw van parasol vervangen

Touw van parasol gebroken. Moet worden vervangen.
donderdag 26 juli 2018

Kapot zonnescherm naar milieustraat afvoeren

Wegens een harde windstoot is onze zonnewering omlaag gevallen. Wij hebben het volledig van de muur gedemonteerd en opgeruimd, maar kunnen het niet zelf naar de dichtstbijzijnde mileau straat afvoeren. Hij is ong 8 meter lang.
donderdag 26 juli 2018

Reparatie van armen van zonnescherm

Zonnescherm rolt niet goed uit en niet goed op. Bij uitrollen maken de armen niet dezelfde hoek; een van de armen strekt niet goed. Bij oprollen blijft scherm aan een kant beetje open waardoor doek bij regen nat wordt.
dinsdag 24 juli 2018

Plissehorgordijn monteren voor de balkondeur

Wij hebben de hordeur op maat gemaakt. Maar het systeem met de bedrading lukt niet helaas.
maandag 23 juli 2018

Band zonnescherm vervangen

De band waarmee het zonnescherm handmatig wordt opgetrokken/neergehaald staat op knappen. Deze dient dus vervangen te worden.
maandag 23 juli 2018

Lamp ophangen en kattenluik maken

Ik zou graag een ventilatorlamp opgehangen willen hebben (welke ik reeds in bezit heb), en een kattenluikje in 2 houten deuren laten monteren. Graag een prijsindicatie.

Partners

Partners van Casius