Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Gelderland.

1129 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, paardenzwembad aanleggen., vervangen glazen serre dak, toilet aanlegen eerste verdieping, werkkamer laminaat leggen, stucwerk, keuken ingang 7 cm verplaatsen, dragende muur, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, behangen behangklare muur, dakraam plaatsen, laminaat vloer leggen behangen en schilderen, boeidelen en dakgootrand vervangen, composiet vlonders op het balkon aanleggen, renovatie douche en plaatsen inductiekookplaat, palen en schuttingdelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Gelderland:

woensdag 3 juni 2020

Kleine klus: Muren badkamer witten

Ik heb een kleine badkamer in een huurappartement. De muren zijn deels betegeld en deels wit geverfd. Hier en daar worden kleine schimmelplekjes zichtbaar in het schilderwerk. Dus hoog tijd om de muren opnieuw te verfen met schimmelwerende verf. Ik zoek een vakman die deze kleine klus wil klaren.
dinsdag 2 juni 2020

Schaduwdoek inmeten en laten plaatsen

Aan de achterzijde van het huis (tussenwoning) het inmeten en plaatsen van een schaduwdoek over de serre ca. 5 m. breed en 6 m. diep
dinsdag 2 juni 2020

Schaduwdoek plaatsen boven dakterras

Wij willen graag een schaduwdoek van ca. 3x3 meter plaatsen boven het dakterras aan de achterzijde van ons huis. Omdat de bevestigingsmogelijkheden wat ingewikkeld zijn, is het wenselijk dat iemand de situatie komt bekijken en met ons overleggen welke mogelijkheden er zijn, misschien iets met staalkabels, en wat de te verwachten kosten zuulen zijn.
vrijdag 29 mei 2020

Wieltje van jalouzie verm. afgebroken. Advies reparatie of vervanging.

Onze jalouzie is kapot. Circa 2,40 meter breed. Graag advies voor reparatie of vervanging.
donderdag 28 mei 2020

2 nieuwe horramen in elkaar zetten en plaatsen

Ik heb een kleine klus. Ik wil graag mijn 2 nieuwe horramen in elkaar gezet hebben en geplaatst. Circa 1 m2. per stuk.
woensdag 27 mei 2020

Verwarming ontkoppelen

In onze hal willen wij graag een verwarming weg hebben.
zondag 24 mei 2020

Airco installeren

Wij hebben een split unti airco gekocht en willen deze graag op de slaapkamer (eerste verdieping) laten installeren. Gekocht bij Praxis
zondag 24 mei 2020

Installeren inductiekookplaat

Oude inductie verwijderen en een nieuwe plaatsen.
zaterdag 23 mei 2020

Horren leveren en plaatsen aan buitenzijde dakkapel

Hallo wij hebben een dakkapel waarvan er 2 ramen naar binnen open draaien. Wij willen graag voor elke raam een hor. Maar ze moeten dus aan de buitenzijde geplaatst worden. Kunt u aangeven wat dit kost (inclusief de horren). Je kan daar gewoon staan (als je de dakpannen verschuift)
woensdag 20 mei 2020

Een airco leveren en installeren voor de woonkamer

Ik zoek een installateur die een airco kan leveren en installeren. De airco moet de woonkamer kunnen koelen in de zomer. De woonkamer is ongeveer 50 m2 groot.
woensdag 20 mei 2020

Puntstuk slaan in achtertuin

Graag advies over de mogelijkheid van het slaan van een puntstuk in de achtertuin voor het besproeien van planten en gras en een indicatie van de kosten hiervoor.
woensdag 20 mei 2020

Binnendeur monteren

Nieuwe binnendeur (CanDo Scampton, van hout en glas) een halve centimeter versmallen en passend maken en daarna afhangen.
woensdag 20 mei 2020

Stopcontacten aarden in een appartement

Er zijn veel stopcontacten die niet geaard zijn en sommige willen we nu geaard hebben. Appartement is van ong 1970 (gelijkvloers). Nu zoek ik een elektricien die voor mij de gewenste stopcontacten kan aarden.
woensdag 20 mei 2020

Electra en inbouw apparatuur installeren

Zelf ben ik van plan mijn gaskookplaat in m’n keuken te vervangen door een inductie. Daar dienen wat aanpassingen te worden gedaan. Voor zover ik weet een meerfase aansluiting en wat veranderingen in mijn groepenkast. Ook wil ik vragen of u, de door mij aangeschafte inductie en evt. elektrische oven, kunt installeren. Graag uw antwoord en offertes. Bij voorkeur eerst contacten via mail nvhzoelen@gmail.com of 0618145911. Uiteraard wil ik eerst weten wat de mogelijkheden en kosten zijn. B.v.d.
dinsdag 19 mei 2020

Oude Douchecabine verwijderen en nieuwe plaatsen

Graag mijn oude Douchecabine verwijderen (twee wanden/geen douchebak). Nieuwe douchecabine plaatsen (twee wanden / geen douchebak). Eventueel ook nieuwe doucheset plaatsen. Zie graag wat reacties.
zondag 17 mei 2020

Stopcontact aanleggen in bestaande badkamer

Ik zou graag een stopcontact in de badkamer aan laten leggen. Tegens zitten voor twee derde van de hoogte van de muur er op. Het gaat om een muur waarop in de slaapkamer die er tegen aan ligt al een stopcontact zit. Ik zou graag weten met wat voor een kosten plaatje rekening gehouden moet worden. Het liefst een dubbele contact doos enkel is ook prima. Opbouw is prima. Alvast bedankt.
zondag 17 mei 2020

Woning stucen

Een woonkamer stucen van 5 meter x 10 meter en 285 cm hoog. De wanden wil ik graag gestuct hebben. Wanden zijn nieuw opgeleverd en klaar om te starten. Wat voor soort manier stucen wil ik graag in gesprek doen met een expert
zaterdag 16 mei 2020

Het stucen van de wanden van een badkamer

7 jaar geleden zijn onze badkamertegels gesloopt waarna de muren vol met gaten zaten. De muur is van beton. Hierop zijn tegels gelijmd, zonder dat het opnieuw vlak is gemaakt van te voren. Ik ben er niet bij geweest maar ik vermoed dat het gewoon met heel veel tegellijm is gedaan. De tegels klinken ook 'hol' als je er op klopt. OPDRACHT: Nu gaan we renoveren en nieuwe tegels nemen. Deze keer wil ik de muren vlak hebben, voordat er opnieuw betegelt mag worden. Een waterdichte afwerking is niet mega belangrijk omdat er daarna nieuwe tegels gelijmd worden. Het hoeft dus niet 100% waterdicht te zijn! AFMETINGEN: Wij hebben een kleine, vierkante badkamer. De afmeting is 220CM x 197CM. met een hoogte van 250CM tot het verlaagde plafond (dus reken ik nu 265CM). Als ik hier het oppervlakte van de deur en het raam afhaal, hou je een totaal oppervlakte over van 17,93 meter. WANNEER: Het liefste zo snel mogelijk, er is een lekkage ontstaan. Als het echter veel scheelt met de prijs kunnen we iets langer wachten omdat er nu een noodoplossing is.
zaterdag 16 mei 2020

Schaduwdoek inmeten en laten plaatsen

Ik wil drie scahuwdoeken laten plaatsen Een 8 bij 4 mtr en twee 2 bij 4 mtr tbv veranda. Zie tekening. Het is de bedoeling dat ze elkaar overlappen zodat je een mooi lijnen spel krijgt. Kleur wit. Graag hoor ik van de mogelijkheden en de prijs. Met vriendelijke groet, Jacquelien Sepers
woensdag 13 mei 2020

Schutting plaatsen en afdeklaag

Ik wil achter in mijn tuin een tuinscherm laten plaatsen van tien 10 meter en ook Aquaplan plaatsen op de tuinscherm van 6,5 meter. Het materiaal ervan heb ik al voorhanden het gaat om de montage.
dinsdag 12 mei 2020

Tegen geluid isoleren van betonnen wand tussen twee woningen

We hebben een dunne betonnen muur tussen de twee woningen inzitten waardoor we last hebben van contact geluid. De muur is ongeveer 15m2 en het is een 18cm dikke muur. Wij zien graag een offerte tegemoet voor een goede oplossing, u bent natuurlijk ook hartelijk welkom om de situatie ter plekke te bekijken.
zondag 10 mei 2020

Plaatsen van een plisse hordeur

Ik zou graag een plissé hordeur te laten monteren. (gaat om een Bruynzeel s900). Deze heb ik zelf al. Er hoeft ook niks verwijderd te worden. Wel graag een klein stukje plint er misschien inzagen. De afmetingen zijn 2,35 hoog bij 96 cm breed.
donderdag 7 mei 2020

Radiator dompelen

Ik wil graag 1 radiator van 40 cm bij 120 cm opnieuw laten spuiten. Deze is verroest, dus deze moet er eerst af gehaald worden. Daarnaast moet deze opnieuw worden gespoten en worden teruggezet.
woensdag 6 mei 2020

Monteren plafondventilator

Ik wil een plafonfventilator laten ophangen en laten aansluiten. Ik wil graag weten wat dit kost.
dinsdag 5 mei 2020

Schutting plaatsen 7,5 m2

Ik wil graag een standaard schutting laten plaatsen in de achtertuin. Het gaat om 7,5 m2. Eventueel incl slopen en afvoeren van de bestaande schutting. Ik ben van plan zelf de schutting aan te schaffen.

Partners

Partners van Casius