Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Gelderland.

1127 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: dakopbouw, renovatie badkamer en toiletruimte, inclusief isoleren, aluminium serre plaatsen, plavuizen leggen en buitenkant lift schilderen in appartementencomplex, zolder verbouwing: plaatsen inloopdouche, leiding- en elektra aanpassen en wanden plaatsen, badkamer betegelen, stucen, elektra klus, tuinaanleg, badkamer indeling wijzigen, tegelen, nieuw sanitair en buitendeur plaatsen, fietsenhok bouwen, fruitboom verwijderen en bestraten, damwand plaatsen voor een kelder, complete badkamerrenovatie: inloopdouche, wastafel, badkamermeubel, toilet en betonstuc, lekkend raam en vensterbank vervangen, en een beschimmeld muurtje behandelen of vervangen, woonkamer / Keuken renoveren, ontwerpen en (deels) herinrichten van ruime tuin, verlaagd plafond zolder realiseren en lamp monteren, stucwerk, deuropening dichten, elektrische vloerverwarming en pvc leggen, draagbalk plaatsen, vloer betegelen, stucwerk en plafond vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Gelderland:

donderdag 27 februari 2020

Het tegen geluidsoverlast isoleren van het plafond

Het is de bedoeling 25 m2 plafond te verwijderen, balken verstevigen met.andreaskruis indien nodig, isolatie en gipsplaten aanbrengen. 12 m2 isoleren achter sierplafond, plafond te behouden. Het gaat om een geluidsoverlast situatie, graag laten wij een vakman langs te komen om te kijken of dit op de juiste manier op gang is gekomen.
maandag 24 februari 2020

Stucwerk, deuropening dichten, elektrische vloerverwarming en pvc leggen

Ik wil graag diverse klussen uitbesteden: 1) Muur opnieuw stucen (7.20 lang en 2.20 hoog) 2) Deuropening dichtmaken 3) Huidige tegelvloer verwijderen, vloer egaliseren en pvc leggen. (41 m2) 4) Elektrische vloerverwarming leggen op keukenvloer (3.2 x 2 )
zondag 23 februari 2020

Badkamer indeling wijzigen, tegelen, nieuw sanitair en buitendeur plaatsen

De badkamer die op de bgg is moet worden vernieuwd en de huidige ruimte moet worden aangepast, de buiten/toegangsdeur moet worden verplaatst en de ruimte moet opnieuw worden ingedeeld door middel van het plaatsten van wanden. De ruimte gaat bestaan uit bijkeuken en badkamerruimte en achteringang en apart toilet. In de bijkeuken moet een nieuwe buitendeur worden geplaatst. Oppervlakte van de badkamer is 4 m2. De wanden en vloer zijn momenteel betegeld, deze zouden er eerst door u afgehaald moeten worden, waarna nieuwe tegels moeten worden geplaatst. Het plafond moet gestuct worden. Verder moet nieuw sanitair worden geplaatst.
zondag 23 februari 2020

Tussenwand op balkon maken als dichte afscheiding met naastgelegen balkon

Ik deel mijn balkon met de buren. Het balkon wordt gescheiden door een tussenschot. Graag zouden wij dit vervangen door een tussenwand. Ik heb foto's in de bijlage van de situatie nu. Andere bewoners van het complex hebben een tussenwand gemaakt. Hiervan heb ik een foto in de bijlage gedaan. En ook een situatieschets hoe andere bewoners dit hebben gerealiseerd. Afmeting is 3.10 meter hoog en 1.20 meter breed.
zaterdag 22 februari 2020

Toilet vervangen

Een nieuwe universele toilet met duo blok bij Praxis gekocht om huidige toilet met duo blok te vervangen. Ik zoek iemand om het te plaatsen
donderdag 20 februari 2020

Inkorten jaloezie

Wij willen graag onze houten jaloezie laten inkorten, het gaat om 4 stuks. Het gaat om het inkorten van 2 x 6 cm en 1 x 10 cm.
woensdag 19 februari 2020

Binnendeur met kozijn plaatsen

Ik wil graag in een halletje een ijzeren kozijn met deur geplaatst hebben. (de kozijnen en deur die vaak in nieuwbouwhuizen geplaatst worden. Op dit moment is er een opening, van ongeveer 93cm. we kunnen deze deur kozijn zelf bestellen en willen dan dat dit geplaatst wordt. De bestelling van het kozijn kan ook door een vakman gedaan worden als dat wenselijk is ivm met juiste maten etc.
maandag 17 februari 2020

Close in boiler verwijderen en nieuwe installeren

Close in boiler plaatsen. Oude bolier verwijderen. Ik ben van plan zelf de boiler aan te schaffen, ik ben opzoek naar een vakman met de juiste kennis die dit voor mij kan uitvoeren.
maandag 17 februari 2020

6.7 m2 laminaat leggen

Graag zou ik zsm liefst deze week een kleine gang 6,7m2 laminaat gelegd hebben alle materialen zijn in huis.
maandag 17 februari 2020

Gat boren buitenmuur 160 mm afzuigkap en een gat boren afzuiging badkamer

Graag zouden wij 2 gaten geboord hebben in de buitenmuur. 1 in de keuken van 160 mm deze moet een beetje schuin omhoog ten behoeve van de afzuigkap. 1 gat in de badkamer voor de afzuiging deze zal ook ongeveer 160 mm moeten worden. Dit moet eigenlijk nog in week 9 gerealiseerd worden, uiterlijk in week 10 voor de badkamer. Mocht het iets later worden moet ik met degene die de badkamer komen plaatsen kijken hoe het opgelost kan worden.
maandag 17 februari 2020

Damwand plaatsen voor een kelder

Ik ben van plan een kelder te gaan graven. Het gat van de kelder word 800 x 350 x 300 cm. Aan een lange kant staat een garage dichtbij (1 Meter) Aan de andere lange kant staat ruim 10 meter niets. Aan de voorzijde staat het huis op 2.5 meter van de garage af. Aan de achterzijde staat ruim 30 meter niets. Ik denk dat ik de damwand een kleine 2 maanden nodig heb.
vrijdag 14 februari 2020

Wasmachinekraan vervangen

De kraan van de wasmachine is lek en sluit niet meer af. Dus er loopt continu water uit als hij niet op machine is aangesloten, en hij lekt beetje als hij wel op machine is aangesloten. Zie foto
donderdag 13 februari 2020

nieuw toilet plaatsen

De toiletpot in het restaurant dient vervangen te worden. In de huidige pot zit een kleine barst, waardoor je soms het riool ruikt. Het is een niet al te grote toiletruimte. Graag zou ik een vakman vinden, die eerst voor me kijkt wat voor toiletpot er het best geplaatst kan worden en deze vervolgens ook monteert.
dinsdag 11 februari 2020

Het vervangen van de CV combiketel naar elektrische boiler

Op dit moment hebben wij een CV combiketel. Door een storing geeft deze op het moment geen warm water en voor verwarming wordt deze nauwelijks gebruikt. Wij hebben nu het idee om de ketel weg te halen en te vervangen door een elektrische boiler van 120 liter voor de warm water voorziening. De verwarming op de nog resterende 'koude' dagen dit seizoen lossen we op andere wijze op en richting volgende winter gaan wij ons oriënteren op andere verwarmingsmogelijkheden waaronder gas-los.
maandag 10 februari 2020

gordijnen en rolgordijnen ophangen

Enkele weken heb ik een vakman laten komen om gordijnen in te meten. Deze gordijnen heb ik inmiddels binnen en moeten worden opgehangen. Het gaat om 1 rails van 380 cm lang ophangen voor de gordijnen en 2 losse rolgordijnen. Ik wil graag zsm een afspraak om ze te installeren.
vrijdag 7 februari 2020

isoleren van cv-leidingen in kruipruimte

Ik heb een klus, namelijk het isoleren van cv-leidingen in kruipruimte.
donderdag 23 januari 2020

Vensterbank vervangen

Ik heb een beschadigde houten vensterbank die wil ik graag vervangen. Het gaat om een stuk van 1,45 meter en een stuk van 2,90 meter.
woensdag 22 januari 2020

Uitzuigen van zand uit de kruipruimte

Wij willen de kruipruimte uitzuigen van ongeveer 30 cm naar 70 cm. De grond is van zand en geen last van grondwater. Dit willen we doen i.v.m. vloerisolatie. Eventueel kan de vloerisolatie ook geplaatst worden. Het gaat om een stuk van 4,5 m bij 10 m dat geïsoleerd moet worden. Welk isolatiemateriaal dat laat ik aan u over. Rond september/ oktober willen wij beginnen.
dinsdag 21 januari 2020

Het aanbrengen van brandwerende platen in drie kamers

3 kamers van gemiddeld 3 x 3 meter, hangen nu particleboard platen in, moet brandwerend (bijvoorbeeld gipsplaat) worden. Uiteindelijk moet het glad afgewerkt worden, liefst zonder houten latje langs de bovenrand zoals nu.
dinsdag 21 januari 2020

Rolgordijn ophangen

Rolgordijn ophangen in het keukenkozijn, het gordijn heb ik al voorhanden. Het zal nog wel iets moeten worden afgesneden.
dinsdag 21 januari 2020

Wanden geluid isoleren

Graag laat ik een ruimte van circa 3 x 3 m met 1 schuine wand tegen geluid isoleren. Graag zou ik advies van de vakman ontvangen over het best te gebruiken isolatiemateriaal.
maandag 20 januari 2020

Klussen in huis + toilet renovatie

2 radiatoren vervangen, waarvan 1 via kruipruimte 250 cm moet worden verlegd (aansluiting rechts van raam verplaatsen naar aansluiting links van raam voor designradiator aan de muur). Bij de andere blijft huidige aansluiting behouden. Er zijn nu raam radiatoren, deze worden zij radiatoren die tegen de muur worden geplaatst, direct ernaast. Tegelen 3.8 m2 keuken spatwand (60 cm× 530 cm + extra bij afzuigkap). Leg verband + tegel nog niet bepaald. Er komt een nieuwe keuken. De oude wordt helemaal gestript en gedemonteerd, waarna de nieuwe keuken wordt geplaatst, maar deze heeft geen spatwand. Renovatie van toilet (zie foto). Willen gebruik maken van een pakket als deze: https://www.badkamervoordeelshop.nl/toiletten/complete-sets/complete-toiletruimte-inclusief-tegels/complete-toiletruimte-muretto-inclusief-tegels-en-toilet.html. Staand toilet naar hangend toilet + tegelen tot hoogte +/- als huidig toilet en vervangen kraantje. Toilet is 1,15 m bij 1,2 m. Huidige tegels haal ik er zelf af. De grote dingen regelen wij zelf, maar aansluitmateriaal hebben wij geen verstand van, dus dat laten wij graag door u regelen. In de loop van april willen wij beginnen.
zondag 12 januari 2020

Het realiseren van een PVC serre

Het betreft een aanbouw (liefst een soort gesloten veranda serre dus?) aan het huis aan de achterzijde indicatie lengte ongeveer 4-5 meter breedte max 5 hoogte ongeveer 4 denk ik. De mogelijkheid om deze van PVC in elkaar te zetten. het wordt wel een maatwerkconstructie. Het is een voormalige veldwachterswoning, er zit een gevangenis aan. Dit gedeelte (de gevangenis) wil ik met een lichtkoepelachtige versie, in de muur van de gevangenis wil ik een schuifdeur terecht komen.
zaterdag 4 januari 2020

Extra opbouw stopcontact aanleggen

In verband met het plaatsen van een vaatwasser in een bestaande keuken, moet er een extra geaard opbouw stopcontact worden aangelegd in een onderkast. De leiding ligt achter het keukenblok.
vrijdag 3 januari 2020

Thermisch isoleren slaapkamer

Betreft een muur van een slaapkamer van ongeveer 3,50 meter, gedeeltelijk onder een schuin dak. In de muur zit een raam. Onder het raam een radiator. Er zit geen stopcontact of schakelaar in de muur. We willen isolatie tegen de kou en we willen een strakke, vlakke muur. Nu zit er structuurverf op. We denken dat met isolerende gipsplaten beide problemen worden opgelost. Omdat de kamer vrij klein is, zoeken we naar een oplossing die het minste ruimteverlies geeft. Het is een 1-steensmuur, waar vlekken inzitten waarvan niet bekend is of het vocht is of iets anders.

Partners

Partners van Casius