Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Gelderland.

1078 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis en in de tuin, vloerbalken vervangen/verstevigen, badkamerrenovatie uitvoeren, sloot laten uitbaggeren, garage met asbest dak slopen, spanplafond plaatsen, klussen in huis laten uitvoeren, raamdecoratie inmeten en monteren, nieuwe rolluiken en rolluik elektrisch maken, laminaat leggen en wanden behangen, screen plaatsen voor de zon, zonnescherm met knikarmen ophangen, 2 Schuifdeuren maken, elektrische rolluiken plaatsen, screens plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Gelderland:

zondag 24 juni 2018

Douchwand monteren

Ik wil graag een douchwand van Bryinzel monteren
zaterdag 23 juni 2018

Schuifdeur op maat

Ik wil graag schuifdeuren van Storemax bestellen bij Praxis en voor een bestaande kastenwand laten plaatsen. Hoogte 2. 36, breedte 2,00 m.
zaterdag 23 juni 2018

Tuinschutting

Tuinschutting plaatsen totale breedte 730 cm en twee poorten van 100 cm plaatsen Vervanging van bestaande oude schutting
vrijdag 22 juni 2018

Lateien plaatsen in een dragende buitenmuur Voor metselwerk

Lateien plaatsen in een dragende buitenmuur voor metselwerk. Wat kosten latei van 6 meter
dinsdag 19 juni 2018

Op maat maken en monteren van een voorzethor

Wij wonen sinds kort in een appartement in Doorwerth en ik wil aan de galerijkant een "voorzethor" laten maken. Deze moet komen voor een groot kiepraam die ook naar binnen toe open kan. De afmeting is circa 105 cm breed en circa 238 cm hoog.
maandag 18 juni 2018

Garderobekast Alpha van GAMMA laten monteren

Gamma garderobekast monteren: of zweefdeurkast Alpha 150brx200h of draaideurkast Kim 150brx200h, zie website Gamma. Graag zien wij een offerte PER MAIL , niet per telefoon svp. Het betreft een plaatsing in een woonzorgcentrum in Wageningen, wachtlijst vanaf nu ca. 5 maanden, maar als we bericht krijgen hebben we max. 1 week, dus we willen de kast evt. Al als pakketten in huis hebben tot de verhuisdatum, want de kast niet altijd voorradig. Vandaar geen week/maand vwb planning, sorry. Zie uw offerte graag tegemoet. Bijvoorbaat
maandag 18 juni 2018

IKEA ladenkasten monteren

2 ladenkasten van ikea. Slaapkamerladenkast
maandag 18 juni 2018

Vinyl kunstwerken plaatsen

Ik zoek een partij die twee vinyl kunstwerken kan plaatsen. Het gaat om een kunstwerk van 6 bij 4 meter en een kunstwerk van 5.5 bij 7.4 meter.
zondag 17 juni 2018

Schuurdak en afdakje maken

Schuurtje (hout) in de tuin; op het dak aquaplan dakpan platen monteren en aan 1 kan dit dak langer laten doorlopen waar een afdakje (fietsen) gerealiseerd moet worden 1)monteren dak 2)afdakje maken (simpele constructie)
zondag 17 juni 2018

Kledingkast in elkaar zetten

Ik wil een kledingkast laten monteren die aangeschaft is bij Yisk. De afmeting is 166 cm bij 197 cm bij 53 cm. Is met spiegeldeur.
zaterdag 16 juni 2018

Buitenkant huis schoonmaken

Het betreft het schoonmaken van houtwerk rondom de dakkapellen en de zijkant, de goot en kozijnen rondom het huis. Ik weet niet precies om hoeveel m2 het zal gaan.
donderdag 14 juni 2018

Roljaloezieën knippen en hangen

Ik heb 6 rol jaloezieën en ik wil ze laten knippen en ophangen op kunststof kozijnen. Ze zijn 90 cm en moeten geknipt worden naar 85 cm.
donderdag 14 juni 2018

Houten jaloezie monteren

Ik wil 6 houten jaloezieën laten ophangen. De afmetingen zijn 4 x 70 cm en 2 x 90 cm.
woensdag 13 juni 2018

Roljaloezieen knippen en ophangen

Ja :Ik heb hier over al een tel over offerte. Wat ik nu graag, wil is dat ie vakman mijn gaat bellen. Of kunt u een vakman voor me zoeken.
dinsdag 12 juni 2018

Bureaublad maken en muur sauzen

Ik zou graag een wit bureaublad van circa 3.50 meter breed en 80 cm diep willen laten inmeten en monteren. Daarnaast zou ik ook graag een muur van circa 20 m2 willen laten schilderen (van donkergroen naar een lichte kleur).
zondag 10 juni 2018

Buitenzonwering plaatsen

Wie kan bij ons een zonwering plaatsen, deze is 3 bij 2,5 meter. Alles is goed toegankelijk allemaal. Het gaat om een knikarmscherm. Er hangt geen nieuw scherm. De gevel is van steen.
zaterdag 9 juni 2018

Klus in de tuin

Ik zou willen dat er achterin mijn tuin 4 hardhouten palen (2 meter boven de grond) worden gezet waar ik verder zelf een simpel prieeltje van kan maken. Afwerking met 4 halfronde palen bovenop in het vierkant. Onderlinge afstand tussen de palen 2,70 m. Is allemaal goed toegankelijk.
zaterdag 9 juni 2018

Hor in de deur monteren

Betreft 1 deur van 98 x 200 cm. Hor is al gekocht, de 500 serie 98 x 199 cm. De hor is dus al op maat.
vrijdag 8 juni 2018

Zweefdeurkast Alpha monteren

Het in elkaar zetten van de zweefdeurkast Alpha wit 120 cm.
vrijdag 8 juni 2018

Badkamertegels schilderen

Graag zou ik de mogelijkheden en de kosten willen weten voor het schilderen van de tegels van de badkamer. De oppervlakte zal ongeveer 16 m2 zijn.
vrijdag 8 juni 2018

Plissé gordijn monteren

Ik wil de maat van 1 plissé gordijn laten nemen en eveneens laten monteren. Het opmeten graag snel in verband met de levering van enkele weken.
donderdag 7 juni 2018

Horren monteren

Graag wil ik 3 horren en een hordeur laten monteren. 1 dakraam hor, 2 kiepraam horren en 1 hordeur. Alles bij Gamma gekocht moet nog wel op maat gemaakt worden.
woensdag 6 juni 2018

Motor van het zonnescherm repareren

Motor van ons electrische zonnescherm lijkt kapot. Het is al een wat ouder scherm dus wil eerst even dat iemand komt kijken of het nog de moeite waard is om grotere reparatie te laten uitvoeren.
woensdag 6 juni 2018

Zes roljaloezieën op maat knippen en monteren

Ik wil weten wat kost om 6 duo roljaloezieën; Te knippen en ophangen op kunststoffen kozijnen
dinsdag 5 juni 2018

Hordeur inmeten en monteren

Ik zoek een vakman die bij mij een hordeur kan inmeten en vervolgens monteren. Gaat om een standaard deur.