Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor aansluiten van pelletkachel:

Aansluiten van pelletkachel

Aansluiten pellet kachel op bestaand rook kanaal.
Onze klant uit Wijtgaard (Friesland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor aansluiten van pelletkachel uit heel Nederland:

Pelletkachel aansluiten op bestaand rookkanaal

in de ruimte van de palletkachel loopt een dubbelwandig rookkanaal van 18 cm. Kan de palletkachel hierop aangesloten worden? Het kanaal (vanaf de kachel) is in totaal 5 a 6 meter lang tot uitgang boven het dak.

Rookgasafvoer pelletkachel QLIMA

Installatie van rookgasafvoer voor QLIMA VIOLA 85S pelletkachel inclusief materiaal. Gat boren op 2-2,5 meter hoogte door blinde bakstenen muur, kachel op plek zetten begane grond, aansluiten en proefdraaien, papieren voor subsidieaanvraag aanleveren.

Pelletkachel aansluiten

Ik wil een pelletkachel aansluiten. De kachel en buizen ga ik aanschaffen. Er is nog geen rookkanaal aanwezig. Kanaal moet door de muur op de begane grond gerealiseerd worden.

Pelletkachel installeren inclusief volledige afvoerkanaal

Ik wil een pelletkachel aanschaffen die in de woonkamer geplaatst moet worden. Verder de volledige afvoerkanaal plaatsen (inclusief afvoer naar buiten maken) en alles goed aansluiten en gebruiksklaar maken.

Pelletkachel aansluiten

Ik heb een pelletkachel die aangesloten moet worden op een bestaand kanaal. Dus er moet een voering in het rookgas kanaal komen en de kachel moet worden aangesloten. Het gaat om een kleine Julia pelletkachel van Artel.

Aansluiten Pelletkachel

Ik wil graag een pelletkachel van de Praxis laten installeren door een erkend installatiebedrijf

Kachel plaatsen

Houtkachel of pelletkachel plaatsen, aansluiten, etc.

Pelletkachel plaatsen

Pelletkachel aansluiten, rookkanaal boren en rookafvoer plaatsen.

Pelletkachel aansluiten

Ik zoek een openhaardenspecialist die volgens de richtlijnen een pelletkachel kan installeren. Er is al een rookkanaal aanwezig. Dit alles moet voldoen aan de eisen ten behoeve van een vergunning.

Pelletkachel plaatsen en aansluiten

Ik zoek een openhaardenspecialist die een palletkachel kan aansluiten. Er is nog geen rookkanaal aanwezig. Verdere specificaties graag in onderling overleg.