Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor ophangen van een projectiescherm:

Ophangen van een projectiescherm

Het gaat om het ophangen door middel van 2 beugels van een projectiescherm van circa 3 meter breed in de woonkamer aan de muur boven het raam in de voorkamer. Het scherm is circa 80 kg zwaar. Eventueel moet de rail van het gordijn iets naar voren geplaatst worden.
Onze klant uit Stiens (Friesland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor ophangen van een projectiescherm uit heel Nederland:

Beamer leveren en ophangen

Voor onze nieuwe vergaderzaal willen wij een nieuwe beamer en projectiescherm aanschaffen. De beamer moet bevestigd worden aan het plafond. Hiervoor moeten wel enkele aanpassingen verricht worden in verband met een verlaagd plafond van 25 centimeter. Verder moeten ook alle snoeren worden weg gewerkt. Ook het projectiescherm moet opgehangen worden worden en aangesloten. Als 2e optie denken we nog na over de aanschaf van een groot TV scherm en de installatie daarvan. Graag zouden wij een offerte ontvangen voor beiden opties inclusief de levering.

Timmerklussen

In onze praktijk willen wij graag een aantal werkzaamheden laten verrichten: - Wieltjes onder houten tafel - Ophangen schilderijen - Maken van een opklapbank - Ophangen projectiescherm