Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor schuifdeurkast inmeten en monteren:

Schuifdeurkast inmeten en monteren

Ik wil in een berging een 3-deurs schuifdeurkast gaan plaatsen. Ik wil een vakman vragen om de kast hier in te meten en na de levering ook te monteren. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave.
Onze klant uit Sneek (Friesland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuifdeurkast inmeten en monteren uit heel Nederland:

Schuifdeurkast voorzien van nieuwe rails en deuren

Wij hebben een kast met 3 schuifdeuren. Wij willen daar andere deuren en rails in laten monteren. Ook willen we op het huidige zijpaneel een nieuw zijpaneel laten monteren in dezelfde kleur als de nieuwe deuren die wij al bij Gamma hebben gezien. Ik wil de kast hier even laten opmeten, zodat de juiste maat kan worden besteld. Gamma zal alles bij mij thuis afleveren, waarna de montage kan plaatsvinden. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave voor het inmeten en de montageklus.

2-deurs Lundia kast met interieur inmeten en monteren

Graag wil ik een Lundia schuifdeurkast met 2 deuren en een interieur willen laten inmeten en monteren. Na inmeten bestel ik de kast en na levering kan de maatwerk kast gemonteerd worden op de eerste verdieping.

Schuifdeurkast en interieur inmeten en monteren

Inmeten en monteren 2-deurs kast + Inmeten en monteren bijhorend interieur 2-deurs kast. Kast 284,- interieur 115,- Totaal: 399,- Klant woont in België Postcode is indicatief in verband met werkadres in België.

Inmeten en monteren van Lundia schuifdeurkast

Wij hebben van Gamma een offerte van een Lundia schuifdeurkast voor in de slaapkamer ontvangen. Wij hebben een en ander wel opgemeten, maar de kast wordt op maat gemaakt. Wij zouden graag iemand een en ander na willen laten meten en vervolgens 2 weken later willen laten monteren. Graag zouden wij een offerte ontvangen.

Plaatsen maatwerk schuifeurkast met interieur

Ik wil graag een Storemax maatwerk, een schuifdeurkast en het interieur laten plaatsen. De kast is 3.60 meter breed, 2.50 meter hoog en 60 cm diep. De kast heeft vier schuifdeuren. Graag een opgave van kosten voor inmeten, het noteren van de te bestellen onderdelen en het monteren van het geheel.

Schuifdeurkast op maat inmeten en monteren

We zouden graag vrijblijvend en kosteloos een offerte willen ontvangen voor de kosten voor het inmeten, monteren en materiaalkosten van een schuifdeurkast op maat. We hebben boven in de hal een nis waar wij een wandkast willen laten plaatsen. De afmetingen zijn 101x137x240 (dxbxh) cm.

Spiegel op de schuifdeurkast vervangen

Het betreft het leveren en plaatsen van een spiegel op de schuifdeur van een inbouwkast. De afmeting van de schuifdeur is ongeveer 1 meter breed en ongeveer 2.3 meter hoog. Offerte graag inclusief inmeten en plaatsen.

Maatwerk schuifdeurkast laten inmeten

Onze klant wil graag een schuifdeurkast op maat bestellen. Hij heeft zelf de maten opgemeten maar wil voor de zekerheid dat iemand het nog even komt nameten.

Inmeten van Lundia schuifdeurkast

Graag komen wij in contact met een vakman die een Lundia schuifdeurkast kan inmeten.

Bij het filiaal Hardenberg hebben we een ...

Bij het filiaal Hardenberg hebben we een storemax folder meegenomen. het gaat om een vierdeurs schuifdeurkast met interieur. Inmeten, bestellen en plaatsen.