Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor plaatsen van meerpalen of kleine steiger:

Plaatsen van meerpalen of kleine steiger

Ik zou graag 4 meerpalen laten slaan voor de aanleg van mijn boot. Onze buren zouden dit ook willen wellicht kunnen we dit combineren. Kunt u mij een offerte sturen en op welk termijn zou u de palen kunnen slaan.
Onze klant uit Parrega (Friesland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van meerpalen of kleine steiger uit heel Nederland:

Plaatsen van twee meerpalen

Ik heb een plek voor een boot naast mijn huis en zou daarvoor 2 meerpalen met een horizontale paal willen plaatsen. Het water is ongeveer 2 meter diep, maar hoe diep het de grond in moet durf ik niet te zeggen. Het moet waarschijnlijk via het water geplaatst worden en dat zou moeten lukken.

Plaatsen van meerpalen of steiger

Naast onze huidige steiger willen wij aanmeerpalen laten plaatsen. Andere optie is het breder maken van de huidige steiger. Willen graag beide opties naast elkaar leggen.

Plaatsen van meerpalen of kleine steiger

Ik wil graag in het water 3 meter diep 2 meerpalen laten plaatsen tbv afmeren sloep.

Plaatsen van 9 meerpalen

Plaatsen van 9 meerpalen 14 meter uit de kant het zijn de buitenpalen van aanleg boxen. Het verwijderen van de 9 oude houten palen. en het plaatsen van 9 ronde stalen meerpalen van 10 meter x diameter 168 mm x 6,5 mm staaldikte. De palen zijn aan de bovenkant voorzien van 2 meter DTM coating.

Plaatsen van meerpalen en/of kleine steiger

Ik wil een aanlegsteiger bouwen voor het huis, vergunning is in aanvraag. De steiger moet 5 tot 7 meter worden. Er moeten 2 meerpalen worden geplaatst, of hier een fundering voor nodig is durf ik niet te zeggen. Graag zou ik een offerte willen hebben voor het plaatsen van de meerpalen en voor het plaatsen van de stijger.

Meerpalen plaatsen vanaf het water

Ik wil graag 2 meerpalen in de Vecht bij Oud-Zuilen plaatsen voor mijn sloep (7,25 x 2,80). De sloep ligt aan 1 kant vast aan een steiger. Ik zal daarvoor een vergunning moeten aanvragen neem ik aan. Wat zijn ongeveer de kosten? Wat ik ook interessant vind is om te weten hoeveel het zou kosten als de vakman mij helpt met het verkrijgen van de vergunning.

Plaatsen meerpalen jachtwerf

In de boxen van een jachtwerf moeten 2 meerpalen geplaatst worden vanaf het water met een lengte van 10 meter en een doorsnede van circa 22 cm. Er is makkelijk bij te komen. Het gaat om de levering en de plaatsing.

Plaatsen meerpalen voor woonboot

Onze woonboot ligt aan de Kleine Potten in Offingawier en is over land niet goed bereikbaar. We willen 2 meerpalen laten plaatsen om de woonark opnieuw te bevestigen. De oude bevestiging voldoet niet meer. De woonark moet daarvoor mogelijk van zijn plek gehaald worden. Daarnaast moet er een bevestiging komen tussen de meerpalen en de ark (betonnen bak).

Twee meerpalen plaatsen vanaf het water

Ik wil 3,5 meter vanaf mijn aanlegsteiger 2 meerpalen in het Oegstgeester kanaal laten plaatsen. Het is daar ong 2 meter diep. Het plaatsen zal vanaf het water moeten gebeuren. Graag prijs incl 2 meerpalen.

Plaatsen van meerpalen of kleine steiger

Wij hebben bij ons vakantiehuisje bij RCN de Potten een steiger. De meerpaal is op 2 meter buiten de steiger geplaatst. We zijn een boot aan het kopen van 250 cm breed, dus moet de meerpaal een meter verplaatst worden.