Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor lampen ophangen en drempel vastzetten:

Lampen ophangen en drempel vastzetten

Ik wil graag 6 lampen laten ophangen en een drempel bij de slaapkamerdeur vast laten zetten.
Onze klant uit Mildam (Friesland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lampen ophangen en drempel vastzetten uit heel Nederland:

Dressoir .monteren

Ik wil graag een dressoir 151x89x35 cm in de keuken gemonteerd hebben. Bovenstaand de afmetingen. Hoe lang gaat zoiets duren? Bij succesvol montage zijn er meerdere mogelijkheden aangezien ik midden in een verhuzing zit. Denk aan lampen de- monteren en 2x gordijnen incl. Rail ophangen.

Lampen vervangen en nieuwe halogeenspots ophangen

In de hal wil ik 2 lampen vervangen en dus 2 nieuwe halogeenspots laten ophangen, graag zo spoedig mogelijk. Wil eerst een offerte dan besluit ik of ik het door jullie laat doen.

Plafondlampen ophangen

De klant heeft vier lampen die aan het plafond moeten worden bevestigd. De lampen zijn al aangeschaft, en er zit al een verbinding op het plafond. Bij een lamp zal er een haak in het plafond moeten worden gemaakt. Alles wat er voor nodig is om de draad een beetje fatsoenlijk over het plafond te laten lopen, heeft de klant echter niet.

Lampen ophangen

Mijn moeder heeft 2 hanglampen voor aan de muur gekocht waarbij 4 gaatjes moeten worden geboord, maar dit gaat ons zelf niet lukken.

Lampen installeren en plankjes monteren

Ik wil graag 7 lampen laten installeren waaronder 1 in de badkamer. Ik wil 2 plankjes zetten aan de muur en twee spiegels ophangen. Alle materialen heb ik al in huis.

4-kamerwoning behangen en spullen ophangen

Wij gaan naar een verzorgingstehuis en er moeten een aantal klussen gedaan worden: 37 rollen behang aanbrengen in een 4 kamerwoning. lampen op hangen, klok en gordijrails.

Lampen ophangen

Ik wil graag lampen laten ophangen. Het gaat om de woonkamer, 2 slaapkamers, hal, keuken, toilet en badkamer. Heb geen spullen in huis of idee wat voor lampen. Het liefst allemaal zo goedkoop mogelijk en betaalbaar service. Het gaat om ongeveer 7 lampen. De klant wil graag dat de vakman met een voorstel komt met simpele hanglampen.

Klussen in huis rondom verhuizing

Oud huis :Woonkamer 6x4 Kamer 1 3x3 Kamer 2 4,5x2 Kamer 3 4,5 x3 Gang 3,5x 1,5 en 3x 1,5 Keuken 4,5x2,5 Nieuwe huis :Woonkamer 20m2 Slaapkmamer achter 11,30m2 Slaapkamer voor 8,60m2 Keuken 7,80m2 Badkamer 3,65 vierkante meter - Laminaat demonteren oud huis en weer monteren nieuwe huis. - 10 lampen ophangen - Wasmachine aansluiten - Gasfornuis aansluiten - 4 schilderijen ophangen - 1 driedeurs kast 2 tweedeurskast demonteren oud huis en monteren nieuwe huis - Nieuwe huis: kamers behangen, DE rest verven

Lampen ophangen

Betreft het monteren van 5 plafondlampen in onze nieuwbouwwoning. Het gaat om twee lampen in de woonkamer, één in het toilet en één in de garage. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Vervelende klusjes laten uitvoeren

Ik wil een aantal verschillende "vervelende" klusjes laten uitvoeren, zoals het ophangen lampen, repareren van WC en lekkende kraan, losse leuning vastzetten en dergelijke.

Partners

Partners van Casius