Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor trap renoveren inclusief stootbord:

Trap renoveren inclusief stootbord

Trap renoveren met overzettrede en stootbord met 13 treden.
Onze klant uit Leeuwarden (Friesland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trap renoveren inclusief stootbord uit heel Nederland:

Trap renoveren

Onze rechte steektrap moet gerenoveerd worden mbv overzettreden en stootborden. Inclusief verlichting en trapleuningen, de trap is gemaakt van hout.

Portiek renoveren

Met de meerdere eigenaren, onderdeel vve, willen we graag ons portiek hebben opgeknapt. Werkzaamheden bestaan uit: stucen plafond, trap herstel verbeteren licht en kozijn/ raam opknappen.

Trapbekleding verwijderen evt bekleden met vinyl of laminaat

Onze trap van 15 treden met twee draaien het huidige tapijt er afhalen en afvoeren. Evt renoveren met laminaat of vinyl.

Traprenovatie

Ik wil de trap renoveren met praxis betonlook met stootborden. Er zitten 2 bochten in de trap. Het zijn 15 treden, de trap is op dit moment van hout en kaal, er zitten nog wel antislip strips op.

Trap laten renoveren

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het laten renoveren van 2 trappen, eerste en tweede verdieping 26 tredes

Twee trappen renoveren

Ik zoek een trappenspecialist die twee trappen kan renoveren. De trappen zijn momenteel bedekt met vinyl. Ik wil dat de trappen volledig wit zijn. Het gaat om een open en dichte trap. Elke trap telt 12 treden.

Vloer behandelen

Wij willen graag onze houten vloer laten renoveren. In de bijlage heb ik 3 foto's toegevoegd, hier kunt u de staat van de vloer zien. Tevens kunt u zien dat ook de slaapkamer,de overloop en de trap (inclusief balustrades) van hout zijn. Dit is in in totaal 150 m2. Betreft begane grond, eerste verdieping twee verdieping. Dit zouden wij allemaal willen laten behandelen/onderhouden. Met als doel al het hout weer als 'nieuw' te laten lijken (en niet in de huidige oranje kleur). Liefst schuren, lakken maar als nieuwe vloer er in moet horen we dat ook graag.

Een trap renoveren

Goedendag, Bij de huidige stalen spiltrap van ons nieuwe woning ontbreekt er een trapleuning. Daarom willen wij graag bij jullie een nieuwe trapleuning aanvragen. Plan is om de complete leuning+balustrade (1e en 2e verd.) van de trap te vervangen, afhankelijk van wat mogelijk is. De rest van de stalen spiltrap is witgekleurd. Hoogte vloer tot plafond is : Beganegrond : 261 cm. 1e verdieping : 239 cm Momenteel wonen wij er nog niet maar we maken binnenkort graag een afspraak ter plaatste.

Dak van schuur renoveren en daarop een dakterras aanleggen

Graag willen we iemand die het hele plaatje kan doen. Dus een nieuw schuurdak maken plus schutting. Plus vlonder plus trap. De dak is 3,90 x 2,90 meter. Er liggen nu tegels en dit moet verwijderd en afgevoerd worden. Daarna moeten er houten planken op komen. Wie kan ons helpen?

traprenovatie

Ik wil graag over 12 treden, dichte trap met 2 draaiingen laten renoveren met traprenovatie; overzettredes van JeWe.