Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor tuinhek met een deur plaatsen:

Tuinhek met een deur plaatsen

Ik wil een tuin schutting laten plaatsen van houtbeton of hout. Het gaat om een totaal van 12 meter die geplaatst moet worden waarvan 1 meter een deur moet zijn.
Onze klant uit Leeuwarden (Friesland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinhek met een deur plaatsen uit heel Nederland:

IJzeren tuinhek plaatsen

Ik wil een ijzeren tuinhek plaatsen. Het tuinhek is aanwezig. Het is een deur met staanders (een soort poort) van een meter lang. Het hek is 2 meter lang.

Kindvriendelijk tuinhek plaatsen

Ik wil graag een tuinhek laten plaatsen aan de waterkant. Zie bijlage (geel) voor gewenst hek. Ik ben op zoek naar een hek waar kleine kinderen niet overheen kunnen klimmen en een opening/deur die open kan. De waterkant bestaat uit een gedeelte houten schotten en een overhangend houten vlot. Circa 60 cm hoog en circa 8 meter lengte.

Kindvriendelijk tuinhek plaatsen aan de waterkant

Wij willen een kindvriendelijk tuinhek plaatsen aan de waterzijde van onze tuin. Het tuinhek moet zo zijn dat het voor kleine kinderen veilig is en er zoveel mogelijk zicht behouden blijft. In de bijlage is de gewenste stijl zichtbaar aan de Hand van twee voorbeelden. Er dient een doorgangshek / deur in geplaatst te worden die in eerste instantie dicht blijft. Het hek moet 7.30 meter breed zijn en bij beide hoeken een stukje de tuin in lopen van ongeveer 1.50 meter per kant. Het hek wordt op een vlonder gemonteerd, of dient met palen verder in de grond geslagen te worden. Op de vlonder staat nu een houten bankje, deze dient verplaatst, of verwijderd te worden, aangezien anders de Kids er alsnog overheen klimmen. Uitvoering dient te gebeuren in Mei / Juni. Wij verhuizen pas begin juli 2018 naar dit adres. Indien van tevoren een bezichtiging van de tuin noodzakelijk is, dient deze 17, 18 of 19 april gepland te worden omdat we dan in het land zijn. We kijken uit naar de Offertes en mogelijkheden!

Beschadigd tuinhek vernieuwen

Mijn tuinhek is door de laatste storm beschadigd en ik wil deze graag volledig vernieuwen. Mijn tuinhek is 6,5 meter lang met 2 hoeken erin en heeft een deur aan het einde. De tuin heeft dus een achterom. Graag binnen vijftien dagen een offerte als dat kan.

Tuinhek laten maken

Ik wil mijn tuinhek laten maken. Het gaat om een totale afmeting van 12,60 meter. Het hek moet 1,80 meter hoog worden. Ik wil een hardhouten hek hebben hiervoor. De tuin is via de achterkant te bereiken. Er hoort ook een deur bij, die zit in de 12,60 en is ongeveer 1 meter lang.

Kapotte tuinafscheiding repareren

Door de storm vandaag is er een tuinhek en een deur stuk gewaaid. De tuin is 4 meter breed. Een balk is gebroken waar de deur aan hing. Wat is dus nodig heb is een schutting deel van 1.80 meter. een schutting deel van 90 cm en nieuwe palen. Wat kost mij deze klus?

Tuinhek repareren

Ik ben met de scootmobiel dwars door de deur van het tuinhek gereden. Het ligt eruit en moet terug op zijn plaats gehangen. Alles is heel gebleven, behalve de scharnieren.

Tuinhek met deur plaatsen en terras ophogen en betegelen

Graag zou ik 2 offertes ontvangen: De belangrijkste offerte is voor een hek met deur in de achtertuin: breedte van het hek is 2,39 meter, inclusief een deur hoogte ongeveer 1,95 meter. De 2e offerte eventueel: voor het ophogen, betegelen (25 cm ?) en helemaal dichtmaken van het terras, totale oppervlakte ongeveer 35 m2.

Plaatsen van tuinschermen

Het betreft een voortuin. Grootte 2,5 meter bij 4,6 meter. Er moeten hier een aantal tuinschermen geplaatst worden van een meter hoog en een tuinhek deur erbij. Geïmpregneerd vurenhouten hekje met palen.

Tuinhek met deur laten plaatsen

Ik wil graag een houten afscheiding met deur tussen de tuin en het openbare pad. Aan het eind van de tuin. De lengte zal circa 3.80 meter zijn. De huidige schutting moet worden afgebroken en afgevoerd. Verticale latten op de schermen op schermen van 1.80 x 1.80 meter. De deur is ook van hout.