Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor zonwering laten ophangen:

Zonwering laten ophangen

Ik wil graag een zonwering van 2.40 m laten op hangen. Graag ontvang ik hiervoor een prijsopgave.
Onze klant uit Leeuwarden (Friesland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zonwering laten ophangen uit heel Nederland:

Zonneluifel ophangen aan serre

Mijn zonwering is uit de muur gekomen en wil deze graag weer opgehangen hebben aan mijn serre (5.40 meter breed).

Terraszonwering ophangen

Graag zou ik op korte termijn 2 terraszonnewering willen laten monteren. De afmeting is 2.95 meter breed en ze zullen opgehangen moeten worden op de begane grond en is goed bereikbaar. De bediening van de zonwering is handmatig.

Zonwering verhuizen en monteren

Ik wil graag een zonwering laten verwijderen op een flat met balkon en laten ophangen aan een muur bij een huis met tuin. De zonwering heeft een motor. Het balkon is smal op 2 hoog. Zonwering is 4.70 meter. Het moet van Den Haag naar Zoetermeer vervoerd worden.

Zonwering ophangen

Ik wil een uitvalscherm met elektrische motor van 3,5 m breed aanschaffen bij Praxis en op laten hangen.

Elektrische zonwering ophangen

Ik ben op zoek naar een klusser die onze nieuwe zonwering wilt ophangen aan de achterzijde van het huis. Breedte: 3 meter, uitval 2 meter. Let op, de zonwering is elektrisch met motor. Het liefst z.s.m. realiseren. Er zitten nog geen bouten en schroeven bij.

Zonwering ophangen

Ik wil graag een zonwering laten ophangen in de achtertuin. De afmeting bedraagt 5 meter in de breedte met een uitval van 2.5 meter. De oude zonwering moet ook verwijderd worden. Als ik de zonwering zelf bij Praxis koop, wil ik graag het product laten bezorgen.

Zonwering binnen ophangen

Ik wil graag meerdere zonwering op laten hangen (gekocht bij GAMMA). Gaat om 3 plissé's en 1 horizontale jaloezie (hout). Afmetingen plissé's: 180 x 80 cm (x2), 140 x 80 cm Afmeting jaloezie: 180 x 80 cm

Zonwering ophangen

Ik wil een zonwering (knikarmschem) laten aan brengen op de gevel boven het balkon. Afmeting scherm 3m x 2,5m. Het betreft de flat van mijn vader. Derde (tevens bovenste)verdieping. Dient te voldoen aan voorwaarden woningbouwvereniging (boren bij voorkeur in de voeg)

Terraszonwering laten maken

Zou u een offerte kunnen maken voor het ophangen van een terras zonwering voor op het balkon. Terras zonwering met frame 295 x 250 cm.

Zonwering ophangen

Het betreft een uitvalscherm van 300 cm voor buiten aan de voorgevel (beganegrond) van een eengezinswoning.

Partners

Partners van Casius