Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor zonwering laten ophangen:

Zonwering laten ophangen

Ik wil graag een zonwering van 2.40 m laten op hangen. Graag ontvang ik hiervoor een prijsopgave.
Onze klant uit Leeuwarden (Friesland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zonwering laten ophangen uit heel Nederland:

Ophangen van Luxaflux zonwering

Ik heb 2 lamellen (luxaflex) en 3 rolgordijnen op maat laten maken en zojuist opgehaald. Wat is de prijs om deze te laten monteren? Hoor graag van u. Vriendelijke groet.

Zonwering ophangen en dampfolie aanbrengen

Ik wil een elektrisch zonnescherm ophangen buiten en dampfolie aanbrengen op zolder. Het is een vliering (het huis is van 1950).

Zonwering ophangen

Als ik een zonnescherm koop bij Praxis, kunnen jullie dan ook zorgen dat hij wordt opgehangen? Het gaat om een handmatig knikarm scherm van 3 meter breed op de begane grond. Graag ook de oude zonwering weghalen (op dezelfde plek).

Elektrische zonwering ophangen

Ik ga een zonwering kopen bij de Praxis. Wat gaat het kosten om deze op te hangen? Hij is 4 meter breed en niet elektrisch.

Ophangen van zonwering

Mijn zonwering zit op 1 plaats niet meer goed bevestigd (keilbout komt er langzaam uit) en hangt daardoor scheef. Ik zou dit graag gerepareerd zien voordat het dreigt mis te gaan. Kunt u voor mij een passende offerte maken?

Elektrische zonwering ophangen

Ik heb een elektrisch zonnescherm van 5.50 meter en wil dit op laten hangen en aansluiten. Ik weet niet precies wat voor materiaal er nodig is om het op te hangen (keilbouten?)

Elektrische zonwering monteren

Elektrische terraszonwering ophangen van 5.80 meter breed op de begane grond.

Ophangen terraszonwering

Terraszonwering ophangen van 3 meter breed met een 2.5 meter uitval. Het gaat om een terraszonwering aan in de tuin, dus achter het huis. De zonwering mag op de bakstenen muur gemonteerd worden. Rondom het raam heeft de woningbouw gestuct. De zonwering is inmiddels geleverd het gaat dus enkel om het monteren. Alles qua montage zit erbij, volgens de gebruiksaanwijzing zou hij in 20 minuten moeten kunnen hangen.

Zonwering boven terras ophangen

Ik wil graag een terraszonwering op laten hangen. De zonwering is 5 meter breed en 3 meter uitval. Betreft de begane grond. Er hoeft geen oud scherm verwijderd te worden.

Zonwering ophangen

Wat kost het om een terras zonwering op te laten hangen, de maat is 395x250 centimeter. Deze moet net onder de dakgoot worden gemonteerd, op een stenenmuur. Betreft een handmatige zonnescherm.

Partners

Partners van Casius