Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor zonwering laten ophangen:

Zonwering laten ophangen

Ik wil graag een zonwering van 2.40 m laten op hangen. Graag ontvang ik hiervoor een prijsopgave.
Onze klant uit Leeuwarden (Friesland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zonwering laten ophangen uit heel Nederland:

Zonwering in een flat ophangen

Ik wil graag zonwering laten ophangen bij mijn appartement op de 7-de etage. Het betreft zonwering met handbediening van 3,85 meter breed. Motief wit-groene banen.

Zonwering ophangen

Ik wil een zonwering van 3,5 meter ophangen boven een balkon op de derde verdieping. Deze komt een oude zonwering vervangen. De montage moet voldoen aan de normen in verband met sterke windvlagen op deze hoogte. Hoeveel zal de meerprijs zijn wanneer u de zonwering komt leveren?

Zonwering ophangen

Ik zoek iemand die voor mij een zonnescherm met knikarm van 3 meter breed en een uitval van 2.50 meter wil ophangen. Aan de voorkant van mijn huis.

Montage van terraszonwering

Het ophangen van een 'Optima Terras' zonwering. Breedte 5 meter, uitval 3 meter. Moet opgehangen worden met 'oogwindwerk', deze zijn aanwezig. Het betreft geen vervangende zonwering en deze moet op de begane grond geplaatst worden.

Zonneluifel ophangen aan serre

Mijn zonwering is uit de muur gekomen en wil deze graag weer opgehangen hebben aan mijn serre (5.40 meter breed).

Terraszonwering ophangen

Graag zou ik op korte termijn 2 terraszonnewering willen laten monteren. De afmeting is 2.95 meter breed en ze zullen opgehangen moeten worden op de begane grond en is goed bereikbaar. De bediening van de zonwering is handmatig.

Zonwering verhuizen en monteren

Ik wil graag een zonwering laten verwijderen op een flat met balkon en laten ophangen aan een muur bij een huis met tuin. De zonwering heeft een motor. Het balkon is smal op 2 hoog. Zonwering is 4.70 meter. Het moet van Den Haag naar Zoetermeer vervoerd worden.

Zonwering ophangen

Ik wil een uitvalscherm met elektrische motor van 3,5 m breed aanschaffen bij Praxis en op laten hangen.

Elektrische zonwering ophangen

Ik ben op zoek naar een klusser die onze nieuwe zonwering wilt ophangen aan de achterzijde van het huis. Breedte: 3 meter, uitval 2 meter. Let op, de zonwering is elektrisch met motor. Het liefst z.s.m. realiseren. Er zitten nog geen bouten en schroeven bij.

Zonwering ophangen

Ik wil graag een zonwering laten ophangen in de achtertuin. De afmeting bedraagt 5 meter in de breedte met een uitval van 2.5 meter. De oude zonwering moet ook verwijderd worden. Als ik de zonwering zelf bij Praxis koop, wil ik graag het product laten bezorgen.