Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor vloerbedekking op trap verwijderen:

Vloerbedekking op trap verwijderen

Vloerbedekking verwijderen van een vaste trap naar boven. 13 treden. Het is gelijmd. lijmen resten
Onze klant uit Leeuwarden (Friesland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerbedekking op trap verwijderen uit heel Nederland:

Trap bekleden met hout of rubberwood

Uit welk materiaal is de trap gemaakt? Hout. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Graag zou ik een prijsopgave willen als we de trap zouden laten bekleden met (massief) hout, of rubberwood met een witte anti slip strip erin. Het gaat om 1 open en 1 dichte trap van ieder 12 treden. Plus 2 kleine halletjes die met hetzelfde hout bekleed moet worden. Er ligt nu vloerbedekking op maar willen dat zelf verwijderen en schilderen. Graag eerst even bellen.

Trap laten schilderen

Graag zouden we onze trap laten schilderen (tussen de 13 en 15 treden). De lijmresten van de vloerbedekking hebben we inmiddels verwijderd. De trap is nog niet geschuurd/beschadigingen zijn nog niet hersteld. We willen de trap in een donkere kleur (grijs/groen) laten schilderen.

Vloerbedekking leggen en ondervloer spannen

Tapijt leggen op de eerste etage met kamer 1 (510 x 490 cm), kamer 2 (300 x 375 cm), hal (110 x 230 cm) en trap naar BG met 12 treden. Ik wil graag ook een ondertapijt gespannen met latjes (zwevend tapijt). Binnen welke tijd kan het gelegd worden en hoeveel gaat het kosten?

Lijmresten van trap halen

De trappen zijn van vurenhout, er zit iets van beits en lijm resten van vloerbedekking op. Heb bij een aantal trede geprobeerd dit te verwijderen, dit lukte tot zekere mate. Tijdrovend en veel beschadigingen. Het zijn 2 trappen met een totaal aantal van 28 trede. Dit zijn 2 trappen met allebei een kwart slag erin. De bedoeling is om alleen de trede en stootborden te stralen. Afplakken kan ik zelf wel.

Traprenovatie met Cando eiken fineer traptreden

Ik wil onze 2 trappen laten uitvoeren met Cando traptreden eiken fineer toplaag. Het gaat om 2 trappen met 13 treden per trap. De stootborden moeten wit worden. De vloerbedekking is er al af. Er zitten nog wel wat lijmresten op de trappen.

Zolder en trapgat stuken en sauzen

Onze zolder is verbouwd (dakkapellen). De wanden en plafonds van de twee kamers zijn grotendeels afgewerkt met stucplaten. Trappengat is nu spachtelputz. Wij zouden de beide zolderkamers en het trappengat graag gestuukt en gesausd hebben. Afplakken betreft alleen de ramen, raamkozijnen en deurkozijnen en de (open) zolder trap. Vloerbedekking in de twee zolderkamers leggen we pas na het stuken. Stuken kan wat ons betreft vanaf 29/3. Wanden Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Trapbekleding aanbrengen

Trap bekleden met vloerbedekking 13 treden open trap helemaal rondom de trede. Betreft een draaitrap van hout.

Trap laten renoveren

Wij wensen graag rond 31 maart a.s. onze trap te renoveren. Op dit moment zit er vloerbedekking op de trap die wij zullen verwijderen. Bij diverse bouwmarkten hebben wij overzettreden gezien van laminaat en witte stootborden. Graag ontvangen wij een offerte voor het monteren van deze treden en stootborden. De trap bestaat uit 13 treden en heeft een kwart draai. Mocht u nog vragen hebben, neemt u gerust contact met ons op.

Trap laten renoveren

Wij wensen graag rond 31 maart aanstaande onze trap te renoveren. Op dit moment zit er vloerbedekking op de trap die wij zullen verwijderen. Bij diverse bouwmarkten hebben wij overzet treden gezien van laminaat en witte stootborden. Graag ontvangen wij een offerte voor het monteren van deze treden en stootborden. Het zal hoogstwaarschijnlijk gaan om 12 treden en 13 stootborden. Onze trap heeft een kwart draai erin. Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.

Trap renoveren in overleg

Ik wil de trap graag laten renoveren. Momenteel zit er vloerbedekking op. Nieuwe bekleding in overleg (overzettredes, laminaat of eventueel schilderen). Trap met 13 treden en een halve draai.

Partners

Partners van Casius