Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor vloerbedekking op trap verwijderen:

Vloerbedekking op trap verwijderen

Vloerbedekking verwijderen van een vaste trap naar boven. 13 treden. Het is gelijmd. lijmen resten
Onze klant uit Leeuwarden (Friesland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerbedekking op trap verwijderen uit heel Nederland:

Tapijt verwijderen van trap

In huis moet van twee trappen de vloerbedekking (gelijmd) en lijmresten verwijderd worden. Het gaat om een 'dichte' trap naar 1e verdieping en een trap naar zolder die 'open' treden kent. Het afvoeren moet door de vakman gedaan worden.

Vloerbedekking trap verwijderen

Vloerbedekking trap verwijderen - 13 tredes

Lijmresten verwijderen van trap

Twee trappen: lijmresten vloerbedekking verwijderen. De tweede trap betreft de trap naar zolder. Daar is het tapijt rondom gelegd. Het is oud tapijt, 20 jaar geleden gelegd. Het tapijt zelf is door ons weggevoerd met boedelbak. Het gaat alleen nog om de resten.

Trap ontdoen van lijmresten

De vloerbedekking is al van de trap af. De lijmresten nog niet. We laten de trap later schilderen. We zouden de lijmresten weg willen laten halen door een vakman. Naast het lijm verwijderen, zouden we de trap ook willen laten schuren. Het is een dichte trap met 14 treden en een halve draai aan de bovenkant van de trap. Ik zou graag een prijsindiciatie zien van deze klus. Ik hoor van u.

Lijmresten van trap verwijderen

De vloerbedekking is al van de trap af. De lijmresten nog niet. We laten de trap later schilderen. We hebben alleen iemand nodig, die de lijmresten kan verwijderen en de trap kan schuren. De trap bestaat uit 14 treden. De zijkanten zouden wij er ook graag bij willen. Er zit een draai aan de bovenkant van de trap. Ik hoor graag van u.

Vloerbedekking en lijm verwijderen van trappen

Wij gaan beide trappen renoveren. Ik moet alleen zelf de trap kaal maken. Ik merk dat dit een moeilijkere klus is dan ik dacht. Ik wil graag een bedrijf vinden die dit kan doen.

Trap renoveren met tapijt of laminaat

Trap renoveren, eventueel met vloerbedekking, of laminaat. Ik wil de trap renoveren. Dit mag met vloerbedekking of laminaat zijn. Het gaat om een trap recht naar boven met een draai van 14 treden.

Vloerbedekking van trap verwijderen

Graag ontvang ik een indicatie voor het verwijderen van vloerbedekking dat is vastgelijmd met gele lijm. Ook de lijmresten dienen te worden verwijderd. De woning wordt bewoond.

Vloerbedekking van trappen verwijderen

Wij willen graag het tapijt van onze 2 standaard rechte trappen laten verwijderen inclusief de lijmresten. Aangezien we daarna onze trap willen schilderen.

Vloeren verwijderen en afvoeren

Ik zou graag een offerte willen voor het verwijderen en afvoeren van vloeren. Het gaat om de vloerbedekking in 2 slaapkamers, overloop, hal en een trap. En dan nog het laminaat in de woonkamer, 3 slaapkamers en de hal.

Partners

Partners van Casius