Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Leeuwarden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Leeuwarden heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Leeuwarden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Leeuwarden of directe omgeving.

942 klanten uit Leeuwarden bevelen een bij Casius in Leeuwarden aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Leeuwarden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, badkamer verbouwen, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, toiletruimte, plafond verfen, dakgoten vervangen, muur en vloer herstellen na waterschade, van bad naar douche(cabine), het tegen geluid isoleren van een wand, laminaat vloer verwijderen en opnieuw leggen, stucen woonkamer, tegelvloer leggen in nieuwbouw woning, pvc of polyester spanplafond aanbrengen badkamer/toilet met led spotjes en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Leeuwarden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Leeuwarden:

Trap renoveren inclusief stootbord

Trap renoveren met overzettrede en stootbord met 13 treden.

Wc betegelen en nieuwe wastafel monteren

De wc van ca. 4 m2 moet betegeld worden. De vloer en de wand tot ca. 1,5 m hoogte. En een nieuwe wastafel moet gemonteerd worden. Mijn vraag is, kunnen de nieuwe tegels over de oude heen worden gezet of moet dit eerst worden gestript? De wastafel en tegels heb ik zelf aangeschaft.

Glas uit de muur halen en muur en deurpost egaal maken

Ik wil in plaats van een normale deur een schuifdeur plaatsen voor mijn slaapkamer. Boven de huidige deur zit nog een gedeelte glas, zie foto. Ik wil graag dat het glas verwijderd word en de muur verder gedeeltelijk opvullen. Daarnaast moet het egaal gemaakt word boven de deur. (Eventueel ook de deur en de deurpost verwijderen en egaal maken voor de te plaatsen schuifdeur) zie de andere foto voor het idee dat ik heb, probleem is wel dat de railing niet aan de muur kan maar aan het plafond zal moeten worden bevestigd.

houten trap opnieuw bekleden

De trap opnieuw bekleden met houten traprenovatiedelen. 13 treden met linkse hoek. Betreft standaard dichte trap uit 1980. Met stootborden. Ik zorg er voor dat de trap kaal is als u begint.

Voordeur afhangen en lakken

Voordeur afhangen, hang en sluitwerk monteren. Bij de deur die wij gaan bestellen zit ook een glasplaat die gemonteerd dient te worden, het is ook de bedoeling dat hierbij het glas in de deur wordt geplaatst. Verder willen wij de deur laten aflakken.

Betonplaten voor oprit realiseren

Het betreft een oprit in combinatie met een deel onder de carport. De oprit is ca. 80 m2 en onder de carport ca. 20 m2. Ik wil de mogelijkheden bespreken om betonplaten met tussenruimte voor opvullen tegels of klinkers te plaatsen.

Ruimte brand traag maken

Het betreft een verfopslagruimte van ca 6x6 m bij een straal- en coatingbedrijf Nadat er een inspectie is geweest is er geconcludeerd dat de ruimte brand traag moet worden gemaakt.

Monteren hordeur in schuifpui

Wij hebben een nieuwe hordeur nodig in de schuifpui (kunststof). Wat kost de montage hiervan. De vakman mag zelf ook met een aantal opties komen, de afmetingen weet ik niet dus ik nodig de vakman uit een kopje koffie te drinken en hem op te meten.

Deur plaatsen

Wij willen binnenkort een nieuwe zwarte houten deur met glas erin bestellen bij de praxis. Het betreft hier een stomp deur. Het is een huiskamer deur. Er hoeft geen slot in, maar wel een kruk en drie zwarte scharnieren. Hoeveel kost het plaatsen van een deur?

Geluidsisolatie vanwege burengeluiden

Graag kijken naar mogelijkheden voor geluidsisolatie muur slaapkamer(klein) met schuin dak en ruimte onder het schuine dak. Wij weten zelf niet waarom de contactgeluiden van buren zo hard doorklinken vooral s'nachts last van. Graag professioneel advies. Liever geen offerte op basis van m2 want dat zegt niks, een ervaren oog die weet waar de lekken kunnen zitten is nodig. En dan hulp bij het aanbrengen van de isolatie.

Zonnescherm ophangen

Zonnewering met een lengte van 5 meter ophangen hoogte ongeveer 3 meter

Nesling pergola monteren

Montage en plaatsing van Nesling pergola met schaduwdoek.

Velux rolgordijnen ophangen

Ik wil 2 Velux rolgordijnen ophangen aan mijn dakraam, maar weet niet hoe dit moet. Hoeveel kost het om hier hulp voor in te huren? De dakramen zijn 1 bij 1 meter.

Tuin bestraten

Ik wil de tuin laten betegelen. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 50 m2. Daarbij hoort waarschijnlijk ophogen en egaliseren.

Tuinhek met een deur plaatsen

Ik wil een tuin schutting laten plaatsen van houtbeton of hout. Het gaat om een totaal van 12 meter die geplaatst moet worden waarvan 1 meter een deur moet zijn.

Plaatsing pelletkachel

Wil een Q Lima pelletkachel uit het Praxis assortiment in mijn woning laten plaatsen. Wat zijn de kosten?

Stopcontacten laten vervangen

Ik wil stopcontacten laten vervangen het betreft alle stopcontacten beneden

Buitenlampen ophangen

Het gaat om drie buitenlampen ophangen. De lampen zijn stuk en moeten vervangen worden. Electra aansluiting is aanwezig.

Aansluiting wasmachine

Graag wil ik op een oude afgedopte leiding een kraan laten monteren voor de wasmachine. De afvoerpijp iets laten verlengen en een stopcontact laten aansluiten op de bestaande bedrading. Zie foto.

Veranda van aluminium plaatsen

Ik wil in de achtertuin een veranda laten plaatsen van aluminium. Deze moet in een moderne stijl en er is geen vergunning nodig. Deze moet 4,5 bij 3 meter worden. De tuin is makkelijk te bereiken.

3-deurs garderobekast monteren

Het gaat om het in elkaar zetten van de 3-deurs garderobekast Kim.

Nieuw(e) rolgordijn(en) ophangen

Ik wil een nieuw rolgordijn ophangen en het oude systeem eraf halen. Het rolgordijn is ongeveer 2 bij 0,9 meter. Het is een handmatig rolgordijn.

Rolgordijn vervangen

Ik wil graag nieuwe rolgordijnen laten plaatsen en de oude rolgordijnen met systeem laten verwijderen. Het gaat om 1 raam van ongeveer 85 cm breed en ongeveer 2 meter lang. Het oude systeem moet er af gehaald worden en het nieuwe systeem bevestigd worden.

Elektrisch zonnescherm ophangen

Wij zoeken mensen die een elektrisch knikarm zonnescherm van ongeveer 4 meter kunnen ophangen, aansluiten kunnen we zelf. Graag zo spoedig mogelijk.

Gordijnrails opmeten en monteren

Ik wil graag kamerhoge gordijnen ophangen voor de tuindeuren en raam in de woonkamer. Ik zou graag het inmeten en het ophangen van de gordijnrails door een vakman willen laten doen. Het gaat hierbij om het ophangen van overgordijnen en in-betweens.