Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor plisséhordeur monteren op houten kozijn:

Plisséhordeur monteren op houten kozijn

Ik wil een bij de Gamma te kopen hor monteren op een houten kozijn van 200 x 83 cm op een klein balkon (onvoldoende ruimte voor deur hor).
Onze klant uit Katlijk (Friesland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plisséhordeur monteren op houten kozijn uit heel Nederland:

Plisséhordeur plaatsen aan de binnenzijde van een kozijn

Graag laat ik 1 Bruynzeel plissé hordeur aan de binnenzijde van het houten kozijn van mijn keukendeur monteren. De hor (nu: 1 x 2,29 meter) en het opbouwkader (nu: 1,53 x 2,43 meter) staan al binnen. Deze moeten op maat gemaakt en gemonteerd worden.

Inzethorren en plissehordeur inmeten en monteren

Ik wil in mijn woning graag 3 horren en 1 plisséhordeur laten inmeten en monteren. Het gaat om een hordeur voor de achterdeur en een hor voor een raam in de woonkamer. Verder heb ik in mijn dakkapel 2 ramen waar ik horren voor wil laten monteren. Ik laat graag even bekijken wat voor soort horren er hier passen. Ik kan de horren na het inmeten eventueel zelf kopen bij Gamma. Ik ontvang graag uw offerte.

Horren inmeten en monteren

Het gaat om 2x plisséhordeur inmeten en monteren. Ik bestel de horren als ze ingemeten zijn. Graag eerst een prijsopgaaf.

Deurhor monteren

Ik wil graag een deurhor, merk Bruynzeel laten monteren in een houten kozijn. Het is een plisséhordeur uit de 900-serie. De deur gaat naar buiten toe open. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Plissé hordeur op maat maken en monteren

Ik wil een plisséhordeur voor een naar binnen draaiende deur met kunststof kozijnen. Een deur van ongeveer 95 cm breed en 235 cm hoog. De kozijnen zijn niet helemaal haaks. Ik wil de hordeur laten inmeten, maken en monteren. Graag even komen kijken.

Plisséhordeur van Bruynzeel monteren

Het gaat om de Bruynzeel plissehordeur 500 serie. Deze deur is 92 cm breed en 1.99 meter lang. Mijn tuindeur is 90 bij 197 cm. De hordeur dient dus te worden ingekort. Graag ontvang ik hier een indicatie voor.

Hordeur MAXX monteren

Montage Hordeur MAXX aan de binnenkant van de buitendeur van het balkon. Oude framewerk verwijderen, nieuwe plaatsen. Bruynzeel plisséhordeur is op 29 juli 2016 bij Praxis, Veenendaal gekocht.

Hordeur monteren in een schuifpui

Ik wil graag een hordeur laten monteren in een schuifpui. Het gaat om een plisséhordeur. Wat zou dit ongeveer kosten? Bij voorkeur contact via de email.

Plissé hordeur laten monteren

Graag laat ik een plisséhordeur inmeten en monteren. De deur is ongeveer 90 cm breed en 215 cm hoog. Materialen heb ik nog niet in huis maar ben ik van plan zelf aan te schaffen. NB Deze aanvraag hebben wij telefonisch aangenomen. Klant heeft geen email. Graag telefonisch contact met klant opnemen.