Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor vloeronderhoud:

Vloeronderhoud

Lamelparket vloer schuren en in olie zetten. Grootte ongeveer 60 m2
Onze klant uit IJlst (Friesland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloeronderhoud uit heel Nederland:

Laminaat in een studentenkamer leggen

Laminaat leggen in een studentenkamer Ik wil graag laminaat laten leggen in mijn studentenkamer. 15m (2. 86 bij 5. 12 en alles gewoon recht) Datum in overleg, bij voorkeur binnen nu en week of 3 (liever eerder) Het laminaat is nog niet aangeschaft. Graag reactie via mail Onze klant uit Nijmegen (Gelderland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Vloer schuren en lakken

Onze woonkamer en het aangrenzende kantoortje zijn aan vloeronderhoud toe. Het gaat om ongeveer 96 m2, Amerikaans wit eiken. Hoewel, het is nu bijna beige. Er zit nu een verf-/laklaag op en de vloer naar kantoor loopt door. Graag een offerte voor schuren en lakken, coaten of een andere mogelijkheid. Als de vloer maar weer 'wit' wordt! Grote kamer die in delen gedaan moet worden, om de meubels te kunnen verzetten, onderverdeling van de woonkamer is drie delen.

Vloeronderhoud

opschuren, olieen van 16 m2 werkvloer

Aangeboden Object beveiling & schoonmaak

SCHOONMAAKDIENSTEN Cleánce is een allround schoonmaakbedrijf dat is opgericht in 2005 met als één doel... 'kwaliteit en service tegen een betaalbare prijs'. Met deze formule wist Cleánce zich een plek te werven in de schoonmaakbranche. Vanaf haar oprichting biedt Cleánce diverse diensten aan op het gebied van schoonmaak. U kunt bij ons o.a. terecht voor: - Schoonmaak van kantoren - Schoonmaak van glas- en gevels - Schoonmkaak van trucks - Vloeronderhoud - Specialistisch reiniging BEVEILIGINGSDIENSTEN Eind 2008 heeft het bedrijf een stap gezet in beveiligingsdiensten. Wij leveren onze diensten aan particulieren, bedrijfsleven en overheidsinstanties. Of het nu gaat om de veiligheid van uw winkel, bedrijfspand of woning, onze mensen staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week par