Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor gaatjes boren en lamp ophangen:

Gaatjes boren en lamp ophangen

Gaatjes voor klok, schilderijen en lampen boren en ophangen.
Onze klant uit Heerenveen (Friesland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gaatjes boren en lamp ophangen uit heel Nederland:

Gordijnrail monteren aan het plafond

Ik heb begin deze week bij de Praxis in Hoogezand een uitschuifbare gordijnrail gekocht en wou graag weten wat het kost als ik die laat monteren. Ik ben zelf al begonnen maar het wil niet lukken met gaten boren enz. Er moeten vier gaten geboord worden en de beugeltjes monteren. Toevallig zaten er nog 2 gaatjes in het plafond maar de rest lukt niet dus zou heel graag hulp willen.

Gat voor toilet boren

Get boren van een nieuw toilet afvoergat (120 mm? ) voor hangend toilet+ inbouwreservoir op de BGG. Achter het bestaande gat, zie foto. Het achterwandje is een gipsplaat voorzet, deze zullen we ook ter hoogte van de boring wat verwijderen, zodat het gat nog wat extra naar achteren kan. Ook de toiletpot en reservoir zullen we vooraf verwijderen. En als jullie er dan toch zijn gelijk optioneel (als het lukt) twee nieuwe 16mm gaatjes in dezelfde vloer om wat computer kabels door te kunnen voeren via de kruipruimte (één in de meterkast en één onder de trap).

Elektra- en boorklusjes in huis

1. Het aansluiten van 2 spots op de centraaldoos in de huiskamer en de lichtschakelaar. 2. Het aansluiten van een 4-voudig stopcontact met randaarde in de keuken. 3. Het boren van 10 gaatjes in het plafond voor de bevestiging van 5 beugeltjes voor 2 rolgordijnen in een slaapkamer. Alle materialen zijn aanwezig.

Klusjes in de nieuwbouwwoning

Ophangen van rolgordijn en een gordijnrails bevestigen van waarschijnlijk 2.30 meter (gaatjes boren in beton en bevestigen), in de slaapkamer van mijn zoon. Ik krijg de sleutel op 19 juni. Het is een nieuwbouwflat. Week 18 voor het uitvoeren van deze 2 items zou ideaal zijn voor mij. Het materiaal wordt door mijzelf aangeschaft, ik beschik alleen niet over de juiste boren e.d.

Praxis douchecabine laten monteren

Ik heb een douchecabine gekocht bij de Praxis, al uitgepakt en geprobeerd deze te plaatsen. Eén muurbevestiging zit, de ander lukt niet. Ook staat het frame al, maar ik krijg het niet voor elkaar om gaatjes in dat frame te boren om de 2 delen aan elkaar te schroeven.

Boor- en montagewerk

Betreft het uitvoeren van een aantal klusjes. Twee jaloezieën moeten vervangen worden door de nieuwe op maat gemaakte jaloezieën. Deze jaloezieën zijn 1.47 meter bij 1.13 meter en 1.16 meter bij 1.12 meter. Deze moeten op houten kozijnen gemonteerd worden. Ik wil een krabpaal iets laten verplaatsen, deze moet van de muur worden gehaald en een stukje verder weer gemonteerd worden. Tevens graag twee gaatjes in een gestucte muur boren ten behoeve van een handdoekenrekje. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

LED panelen ophangen

Het gaat om 2 LED panelen met rand. Deze moeten opgehangen worden aan het plafond. Heb het zelf geprobeerd, maar er is geen mogelijkheid om met een boormachine klein gaatjes en plugjes in het plafond te boren. Ik zoek iemand die dit wel kan. Zelf met een staal boor lukt het niet.

Afvoer en kraan voor de wasmachine maken

Het betreft het realiseren van een afvoer en het vervangen van het kraantje, splitter in keuken, inclusief 2 gaatjes boren in de onderkant keukenblok voor afvoer. Graag ontvang ik een prijsopgave wat het totaal, inclusief uren en materiaal, zou kosten. De afstand tussen de wasmachine en de afvoer is ongeveer 1 meter.

Nieuwe Grohe doucheset monteren

We hebben een nieuwe Grohe doucheset gekocht, de oude moet gedemonteerd worden. Is al met al is het niet heel veel werk maar het komt er niet van en het moet liefst ook goed gebeuren. Kwestie van een paar gaatjes boren en oude gaten afkitten, et cetera. Het zal 1-2 uur werk zijn hooguit.

Aantal kleinere klussen in huis

1 De hoge rvs kraan op de rvs aanrecht boven de spoelbakken zit los, moet misschien iets onder ter versteviging? 2 Een bestaande plafondlamp in de gang: hangt aan de elektrische draad, moet schroef en plug in. 3 Een kamerdeur sluit niet goed, 4 Twee kleine gaatjes boren met plugje voor een klein schilderijtje. 5 Erg vervelend: ik heb email en Skype, telefoon heb ik niet, nummer is dus fake.