Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor verwijderen van twee asbest platen:

Verwijderen van twee asbest platen

In onze bijkeuken zitten bij de cv-ketel 2 asbesthoudende platen gespijkerd aan een kozijn. Het gaat om platen van in total 2 x 1,5 m². Ik heb al laten vaststellen dat het om hechtgebonden asbest 5-10% gaat maar er is nog geen asbestinventarisatierapport opgemaakt. Ik ontvang graag uw offerte voor het hele saneringstraject inclusief de nacontrole.
Onze klant uit Heerenveen (Friesland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor verwijderen van twee asbest platen uit heel Nederland:

Golfplatendak en dakbeschot verwijderen

Ik heb golf platendak van zon 100m2 Met een dakbeschot aan de binnenkant ook van asbest Er is vrij makkelijk bij te komen Het is in buitengebied niet in een woonwijk

Asbest verwijderen rond CV

Rondom de plaats van oude CV op een zolder ongeeeer 1-2m² (genageld) asbest verwijderen. Hoogstwaarschijnlijk losgebonden.

Asbest golfplaten verwijderen van boerenschuren

Ik wil van een 250 m2 oppervlak de asbest golfplaten verwijderen van de schuren. De volledige muur moet gesloopt worden. Ook moet er een woonhuis van 30 x 10 en 9 meter hoogte gesloopt worden. De funderingsbalken moeten ook weg.

Schuur inclusief fundering slopen

Het betreft het verwijderen van een vrijstaande schuur. De afmeting is ongeveer 2.25 bij 3.25 meter inclusief betonnen fundering. Het dak bestaat uit bitumen golfplaten zonder asbest en de wanden zijn gemetseld. Het puin dient door de vakman te worden verwijderd.

Asbest dak verwijderen

Ik wil het asbest dak verwijderen van een loods. Ongeveer 180-200 m2 oppervlakte. Hoe zit het met subsidie en vergunning aanvragen? Foto is niet de schuur waar het dak af moet maar hier kan je het dak goed zien. Ons dak ziet er zo ook zo uit. Alles moet daarna ook afgevoerd worden. Eventueel zou er een nieuw dak geplaatst kunnen worden.

Sanering dak met asbest

We hebben interesse in een huis waarbij een schuur staat met een asbest dak. 29 lang 9 breed en 2 meter tussen nok en goot. Wat kost het om dit laten verwijderen.?

Asbest plaat op zolder verwijderen

Asbest plaat verwijderen circa 120 x 250 cm

Asbest plafond garage verwijderen

Het verwijderen van een asbest plafond in de garage. Afmeting garage is 7 x 3.10 meter. Er is nog geen asbestinventarisatierapport voor gemaakt.

Asbestdak verwijderen en nieuw dak aanbrengen

Het betreft twee gebouwen waar asbest daken verwijderd dienen te worden. Een tolhuisje en een landbouwschuur. Voor het tolhuisje liggen de dakpannen al klaar. De constructie zou goed zijn. De landbouwschuur is erg donker en daar wil ik platen op met een aantal lichtdoorlatende platen. Hiervan moet de constructie beoordeeld worden. Uitvoering in overleg.

Dakpanelen met asbest verwijderen

Het betreft de dakpanelen. Gehecht asbest, niet beschadigd of verweerd. 28 m2 met matige toegang. Klasse 2 risico. De panelen zijn rondom het huis aanwezig.

Partners

Partners van Casius