Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Heerenveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Heerenveen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Heerenveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Heerenveen of directe omgeving.

239 klanten uit Heerenveen bevelen een bij Casius in Heerenveen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Heerenveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: parkeerkelder met hellingbaan verbouwen, 12 trappenhuizen renoveren in vve complex, frans balkon en ramen realiseren aan en in gevel, nieuw plafond plaatsen, dakteras omtoveren tot tuinkamer, lampen plaatsen en muur bouwen in kamer + schilderen + electra, bekisting maken, plafond isoleren tegen geluid, het spackspuiten van de begane grond en eerste verdieping, pergola aanbouwen met raamwerk, tuin aanleggen, overkapping plaatsen, renovation works, badkamer onderdelen plaatsten, renovatie slaapkamer na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Heerenveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Heerenveen:

Raamhorren plaatsen

Ik wil graag twee raamhorren laten maken en laten plaatsen. Ik kan dit niet zelf. Ik woon 3 hoog in een flat. De ramen zijn vrij klein. Als het mogelijk is wil ik graag ook een hordeur. Bij de voordeur die naar binnen toe open gaat. De raamhorren moeten denk ik, aan de buitenant worden bevestigd. Tenzij er een andere mogelijkheid is. De ramen draaien ook naar binnen toe open. Ik wil vrij sterke horren, want ik heb een kat, die niet mag ontsnappen. Kan er eventueel kippengaas met horgaas tegelijk worden gebruikt? Ik hoor het graag.

Badkamer renoveren

Verfraaien van de badkamer van 6,3 m2. Nieuwe vloertegels (eventueel oude vervangen), inloopdouche met eventueel een regendouche set plaatsen. De oude tegels en spullen moeten afgevoerd worden. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Pergola met waterdicht harmonicadoek plaatsen

Wij willen graag een pergola met waterdicht harmonicadoek op ons dakterras laten plaatsen. Het doek komt op een bestaande constructie van een houten raster met breedte 2,90 meter, lengte 4,19 meter en hoogte 1,19 meter.

Gaatjes boren en lamp ophangen

Gaatjes voor klok, schilderijen en lampen boren en ophangen.

Verwijderen van twee asbest platen

In onze bijkeuken zitten bij de cv-ketel 2 asbesthoudende platen gespijkerd aan een kozijn. Het gaat om platen van in total 2 x 1,5 m². Ik heb al laten vaststellen dat het om hechtgebonden asbest 5-10% gaat maar er is nog geen asbestinventarisatierapport opgemaakt. Ik ontvang graag uw offerte voor het hele saneringstraject inclusief de nacontrole.

Schilderen woonkamer

Mijn plafond en wanden moeten geverfd/gesausd worden. De huiskamer is ongeveer 30 vierkante meter.

Overkapping in de achtertuin maken

We willen een overkapping in onze achtertuin maken tussen de schuur. Het is een tussen woning en we willen een overkapping die begint van de achterdeur. Thuis hebben we materiaal voor de overkapping. Wat kost deze klus en wie kan ons helpen om de overkapping te maken?

Kattenluiken plaatsen

Ik wil in een binnendeur en een buitendeur een kattenluik laten plaatsen. Wat zou dit kosten?

Rolluik en screen monteren op de 1e verdieping

Wij hebben een tussenwoning gekocht en krijgen daarvan half juli de sleutel. Wij willen daar op de 1e verdieping een rolluik en een screen laten inmeten en monteren, beide met handmatige bediening door band aan de binnenzijde. De ramen zijn elk ongeveer 2 meter breed. Ik laat de materialen ook graag inmeten en eventueel ook leveren. Ik ontvang graag een offerte met daarin aparte posten voor de arbeid en materialen.

Kledingkast monteren

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor het monteren van een garderobekast. Betreft een 3-deurs kast met een tweetal lades, een hanggedeelte en legplanken.

CanDo vensterbank laten plaatsen

Graag wil ik over mijn huidige houten vensterbank in de keuken een nieuwe laten plaatsen. In de winkel heb ik een vensterbank van Cando 250x20 gezien deze zou ik er graag op willen monteren. Komen jullie het eerst nog opmeten? Ik hoor graag van jullie.

Rails ophangen voor gordijnen

Rails ophangen in kamer en op slaapkamers.

Wasbakje afkoppelen en verwijderen

Graag zouden we ook een wasbakje in het fietsenhok willen laten verwijderen, zonder dat daar voor in de plaats iets nieuws komt. Wij hebben deze ruimte nodig namelijk. Kan dat op dezelfde dag en het zelfde uur?

Zonnescherm repareren

We hebben bij Praxis 8 jaar geleden een Optima knikarm zonnescherm gekocht. Nu is 1 van de armen stuk gegaan, ik denk dat het staaldraad kapot is. We kunnen bij Praxis een nieuwe arm kopen, en die moet dan gemonteerd worden. Ik wil graag een offerte voor de reparatie ontvangen.

Slaapkamer opknappen

In een kleine slaapkamer dient er een kledingkast gedemonteerd te worden en het behang verwijderd van de wanden. Hierna dienen de wanden gesausd te worden. Dit zal totaal 13 meter breed zijn en 2.30 meter hoog. Hierna dient de kast weer in elkaar gezet te worden.

Rolgordijn inmeten en ophangen

Wij zouden graag een rolgordijn willen laten inmeten en later laten ophangen. Het zijn twee ramen van 2 meter en 1 raam van 70 cm. Het gaat om plissé gordijnen.

Vensterbank aanbrengen en GAMMA deuroverkapping plaatsen

Ik heb een klein kamertje met een raam van ongeveer 1.50 meter, graag zou ik hier een vensterbank willen plaatsen, aan de binnenkant. Boven mijn achterdeur zou ik graag een deuroverkapping, te koop bij Gamma, laten plaatsen. Wat zullen hier de kosten voor zijn?

Klussen in en om het huis

Ik heb een paar maanden terug gebeld met de klusservice over het plaatsen van twee dakramen, de kosten zijn €500,- totaal voor twee dakramen is me toen verteld. Graag wil ik weten wanneer ik dit moet inplannen, eind april wordt m'n woning opgeleverd. Verder ben ik benieuwd naar de kosten van laminaat leggen op begaande grond, eerste en tweede verdieping. Ik heb de dakramen en laminaat in m'n bezit. Ook voor het plaatsen van een veranda zou ik graag willen weten wat de kosten daarvan zijn, een veranda is besteld, het gaat alleen om de klussen en niet het materiaal.

Gaas in Hamstra rolhordeur vervangen

De rolhordeur (sticker Hamstra) sluit niet meer goed. Onderaan is het gaas versleten/kapot. Graag zou ik van u horen wat het kost om het gaas te laten vernieuwen. Mijn moeder heeft deze 12 jaar geleden overgenomen toen ze in de woning kwam wonen.

Cinewall wandmontage

Cinewall monteren aan de wand ( tv paneel ) panelen voorzien van boorgaten voor het wegwerken van de bedrading van tv / mediabox / ps3

Kast opnieuw in elkaar zetten

Wij hebben een nieuwe kledingkast gekocht, maar hij is helaas niet goed in elkaar gezet. De deurtjes hangen niet recht en de onderste la wil niet dicht, wij hebben een klusjesman nodig die er voor zorgt dat deze kast goed in elkaar komt en alles netjes open en dicht kan en recht hangt.

Naden van uitvalscherm vast naaien

2 uitvalschermen 1 van 3,00 meter en 1 van 4,50 meter. De losgelaten naden opnieuw stikken met UV werende draad.

Ventilator ophangen

Ventilator ophangen. Ventilator moet aangesloten op een lichtpunt, aan het plafond. Het is een betonnen plafond met gipsplaten afgewerkt.

Behang- en laminaatklus in de woning

Het tapijt dient verwijderd te worden. Daarna dient er een ondervloer, laminaat en plinten gelegd te worden. De oppervlakte is ongeveer 50 m2. Verder zullen er ongeveer 5 muren van 4 meter behangen moeten worden. Wanneer deze werkzaamheden goed verlopen dat zal er nog een kast om de CV ketel gemaakt moeten worden en de woonkamer deur vervangen moeten worden door een glazen deur. De materialen voor de vloer en de muren zullen wij zelf aanschaffen.

Materialen

Hierbij zou ik graag een offerte aanvragen voor het volgende materiaal: SLS 38x89 16 stuks van 4800mm Damp open folie 35m2 120x240 12,5mm dik gipsplaat 12 stuks Rockwool isolatie op rol met folie 600mm breed 70mm dik lengte 70 meter. 1 doos gips plaat schroeven +/- 250 stuks. Graag zou ik hier een offerte met prijsopgave van ontvangen.