Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Harlingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Harlingen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Harlingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Harlingen of directe omgeving.

18 klanten uit Harlingen bevelen een bij Casius in Harlingen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Harlingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: het intern renoveren van een gedateerde boerderij, realiseren van slaap- en badkamers in luxe nieuwbouwwoning, elektrische boiler plaatsen, elektrische boiler installeren, geiser door elektrische boiler vervangen, betonnenvloer slopen, isoleren en vloerverwarming aanleggen, kozijn en deuren vervangen, 2 Dakkoepels vervangen en allround timmer- en loodgietersklussen, plavuizen leggen, tuin renoveren, glazen dak van overkapping vernieuwen en staanders herstellen, tegel- en timmerwerk, badkamer vernieuwen, meer dan 20 klussen in en om het huis, pergola plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Harlingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Harlingen:

Toilet en fonteintje vervangen

In bestaand appartement graag toilet (staand) en fonteintje vervangen (beide aanwezig) en oude afvoeren. Leidingen kunnen een op een aangesloten worden.

Afstellen van buitenzonwering

Afstellen van de zonwering als die dicht is

Slot van garagedeur herstellen of vervangen

Het slot in de metalen kanteldeur van mijn garage is kapot. Ik wil dit laten herstellen of vervangen. Ik maak graag even een afspraak om de klus hier te laten bekijken en ontvang daarbij graag uw reparatievoorstel en een prijsopgave.

Aanbrengen van een schilderij-ophangsysteem in woonkamer

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het aanbrengen van een schilderij-ophangsysteem in mijn woonkamer, inclusief hangers. Het gaat om het merk ArtiTeq, type click-rail. Het zijn betonnen muren, 1 muur van 462 cm, 1 muur van 297 cm, 1 muur van 864 cm en 1 muur van 285 cm breed. Ik zal het systeem zelf kopen. Graag hoor ik wat de montagekosten zijn.

Rolgordijnen ophangen voor hoge ramen

Over enige tijd ga ik 2 rolgordijnen kopen bij de Gamma. Ik wil die graag laten monteren voor 2 heel hoge ramen. Er is bij de montage een hoge trap of ladder nodig. De ramen zijn 250 cm hoog en 120 cm breed. Ik ontvang graag een offerte voor de montagekosten.

Op maat maken van houten jaloezieën

Wat zijn de kosten om het op maat maken van houten jaloezieën? Gaat om 1 van 1.85 meter en 1 van 95 cm.

Nesling Coolfit harmonicadoek monteren

Ik wil graag een Nesling Coolfit Harmonica doek laten monteren van 2.9 x 5 meter. Ik zorg zelf voor al het benodigde materiaal, wat zijn de montagekosten?

Laminaat leggen op mijn zolderverdieping

Ik wil graag 46 m² laminaat laten leggen op mijn zolderverdieping. Ik heb het laminaat hier al liggen. Het gaat om één ruimte, waar wel nog wat meubels staan. Er ligt een dun tapijt in. Daar wil ik het laminaat op laten leggen. Er moeten ook plinten worden geplaatst.

Raamdecoratie ophangen

4 rolgordijnen ophangen, 2 per raam in verband met kantel/kiep ramen. Het zijn 4 ramen van 90 centimeter breed.

Ophangklussen in huis

Schilderijrail en boekenplankje ophangen. Beide in huis. Kleine klusjes voor nu maar wellicht in de toekomst nog wat andere klusjes. Ik zoek dus een bedrijf in Harlingen of directe omgeving.

Een badkamer van 2,50m bij 1,75m moet ...

Een badkamer van 2,50m bij 1,75m moet opgeknapt worden, het is in een boot dus er moet geschikt materiaal gebruikt worden omdat het altijd beweegt. Er zitten nu schrootjes in zoiets moet er weer voor terug komen maar dan wat moderner. De vloer is ongelijk en zou mooi zijn als die gelijk word. Leidingwerk vernieuwen en sanitair plaatsen.

Ik wil graag mijn bestaande schuine dak ...

Ik wil graag mijn bestaande schuine dak met dakkapel recht trekken om binnen meer ruimte te creeren. De dakkapel is 215 breed en 240 hoog en bestaat uit twee openslaande deuren. De ene zijkant is 150 breed en loopt naar de zijkant van het huis de andere kant is onder 70 breed en boven ca. 240 breed en moet gaan aansluiten op een ander schuin dak wat er haaks op staat.