Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor asbest dakbeschot en pijp verwijderen en afvoeren:

Asbest dakbeschot en pijp verwijderen en afvoeren

Ik heb een huis op het oog met een asbest pijp en asbest dakbeschot in het oude woongedeelte van circa 11 x 11 m. Wat kost het om dit asbest dakbeschot en de asbest pijp te verwijderen en af te voeren en nieuw dakbeschot en een nieuwe pijp te laten plaatsen?
Onze klant uit Elsloo (Friesland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor asbest dakbeschot en pijp verwijderen en afvoeren uit heel Nederland:

Complete dakvernieuwing

Wij overwegen komend jaar het pannendak van ons woonhuis te laten vernieuwen. Het gaat om ongeveer 54 m2 schuin pannendak, 2 maal 8740 x 3000. Het dakbeschot is van asbest, dus dat moet verwijderd worden. De panlatten zijn niet goed meer en moeten worden vervangen en daarna moeten of de oude of nieuwe pannen geplaatst. Aan de noordoostkant van ons dak nestelen een groepje huismussen, die willen we graag weer een plek bieden. We willen van de gelegenheid gebruik maken om gelijk goed te isoleren. Verder overwegen we de volgende opties: - aanleg van een dakkapel aan de zuidwestzijde, hele lengte: 5,50 meter of 3,50 meter - aanleg extra energiebesparende maatregelen, warmtepomp, we hebben 1000 kW per jaar overcapaciteit op onze zonnepanelen afhankelijk van de kosten. We zouden graag een offerte van jullie ontvangen. Als er mogelijkheden zijn om bepaalde kosten te drukken door zelf dingen te doen, dan horen we dat graag.

Asbest verwijderen en afvoeren

Asbest vewijdering bovenvedieping bungalow 900*1100cm (2*550cm schuin dak) en asbest verwijderen van dakbeschot garage , schuin dakvlak van 900cm*400cm (2*2m schuin puntje) ook afvoeren van asbest en schoon opleveren

Dak vervangen

Betreft een woning 1961. Zit asbest in het dakbeschot. Willen deze woning misschien aankopen maar willen weten wat de kosten zijn voor vervangen dak en asbest verwijderen. Dakpannen dak. 6x5,20 dus ongeveer 30m2.

Geheel nieuw dak met isolatie en dakkapel

Het gaat om een 2 onder 1 kap uit 1958 met Eternit platen als dakbeschot. Niet geïsoleerd. Onze wensen: geheel nieuw dak inclusief isolatie en een dakkapel aan een zijde. Dak is 7 meter breed en heeft een nokhoogte van 2 meter. Dakkapel wordt 4 meter breed. Offerte inclusief asbest verwijderen.

Dakbeschot verwijderen en vervangen

Verwijderen van 170 m2 dakbeschot, pannen worden eventueel weer hergebruikt na vervanging van het dakbeschot door bv OSB. Het gaat om Eternit platen. Onduidelijk is het of het om asbest gaat, er is dan ook nog geen asbestinventarisatierapport voor gemaakt. Wat kost het verwijderen van het dak en het vernieuwen van het dakbeschot? Graag een indicatieve prijs.

Golfplatendak en dakbeschot verwijderen

Ik heb een golvend platendak van zo'n 100 m2 met een dakbeschot aan de binnenkant ook van asbest dat ik verwijderd wil hebben. Er is vrij makkelijk bij te komen. Het is in buitengebied niet in een woonwijk

Asbest dakbeschot verwijderen

Wij hebben een woning te Delden aangekocht. In het dakbeschot van deze woning zijn hechtgebonden asbestplaten verwerkt. De afmeting van de woning is circa 9 x 6 meter. Het is een pannendak dus het oppervlak daarvan is wat groter. Graag ontvang ik een prijsindicatie voor het verwijderen van dit dakbeschot.

Asbest dakbeschot saneren en isoleren

Ik wil het asbest dakbeschot verwijderd hebben en vervolgens nieuw dakbeschot geplaatst hebben met isolatiefolie om het dak waterdicht te maken. Het gaat om 170 m2 oppervlak. Ik wil eventueel dezelfde pannen gebruiken die er nu al op zitten.

Mansarde dak renoveren

Wij overwegen om een huis uit 1926 te kopen, het huis heeft een mansardedak. Aan de binnenzijde van het huis zit asbest in het dakbeschot, dit zouden we graag verwijderd zien, tevens dienen de pannen vernieuwd te worden. Ook zouden we graag advies krijgen inzake of isolatie aan de binnen dan wel buitenkant mogelijk is. Tevens zouden we om het huis te verfraaien graag een overstek van qua 30 cm aan zowel de voor als achterzijde van het dak maken. Het huis is 8 bij 9.27 meter, het huis is ongeveer 9 meter hoog, het dak start op de 1e verdieping. Kunt u een prijsindicatie afgeven voor deze renovatie?

Mansardedak renoveren en asbest verwijderen

Wij zitten in het aankooptraject van een vrijstaande woning uit bouwjaar 1926. Het huis heeft een mansardedak met asbesthoudende platen onder het dakbeschot. Wij willen in dit stadium graag een prijsindicatie ontvangen voor de asbestsanering en voor het isoleren van de kap aan de binnenzijde. Verder willen een overstek van ongeveer 30 cm aan zowel de voor- als achterzijde en alle dakpannen laten maken. De afmeting van het huis is 8 meter breed bij 9,27 meter diep. Het dak start aan de zijkanten van het huis bij de eerste verdieping en is symmetrisch. De bewerkte foto is hoe het zou moeten worden. Er is geen asbest-inventarisatierapport aanwezig, maar het asbest staat vermeld in de verkoopbrochure.