Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor boiler vervangen:

Boiler vervangen

Het betreft het vervangen van een bestaande (Daalderop close-in 15) boiler in een keukenkastje onder de spoelbak. Ergens zit momenteel ook een lekkage in de aansluiting waardoor bij opwarming van de boiler best veel water druppelt in het kastje waar de boiler geplaatst is, dat onderdeel voor de aansluiting zal dus ook vervangen moeten worden. De bestaande boiler is een ouder type en wil ik graag vervangen hebben voor een nieuw, energie zuiniger type. Liefst een vergelijkbare (15 liter? ) boiler van energie klasse A. Tevens moet eigenlijk de eengreeps mengkraan vervangen worden voor een nieuwe met hoge uitloop. Graag zou ik offertes ontvangen m.b.t. dit klusje.
Onze klant uit Drachten (Friesland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boiler vervangen uit heel Nederland:

CV ketel en warm water boiler vervangen door elektrische boiler

Op dit moment zijn we aan het verbouwen. Het huis is houtbouw uit 1984. Er komt dubbel glas op de benedenverdieping en nieuwe vloerverwarming. De vloer en het dak zijn geïsoleerd. Oppervlakte beneden is na de verbouwing (uitbouw) 120 m2, verdeeld over 2 ruimtes. Bovenverdieping heeft al vloerverwarming. Er zijn 2 badkamers in het huis. Er staat nu een cv ketel en een warm water boiler. Maar het is blijkbaar allemaal heel raar aangesloten en willen het liefst alles vervangen. Zouden graag wat advies willen wat er mogelijk & aan te raden is. Alvast bedankt!

Vervangen boiler grohe red voor nieuw model in keukenkastjes

Graag wil ik mijn nieuwe grohe red boiler laten plaatsen en aansluiten op bestaande situatie. Boiler en kraan zijn aanwezig, het gaat om bestaande oude grohe boiler vervangen en nieuwe aansluitkabels plaatsen. Graag hiervoor bij mij in de keuken dit opnieuw aansluiten. In verband met het ontbreken van heet/ warm water graag zo spoedig mogelijk installeren.

Geiser verwijderen en boiler plaatsen

Ik wil mijn geiser laten vervangen voor een boiler.

Mengkraan in douche vervangen en close in boiler verwijderen in keuken

Mengkraan in douche monteren (kraan heb ik al in huis)en close in boiler verwijderen in keuken ; (staat onder vloer in kruipruimte) keukenkraan weer aansluiten op cv ketel

Geiser vervangen

Ik heb nu een (oude) gasgeiser maar wil die vervangen door een elektrische geiser. Ik kan in jullie lijst alleen kiezen voor een boiler maar wil ivm ruimte liever een geiser, Ik heb zonnepanelen op mijn dak. Ik heb een eenpersoonshuishouden. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke werken moeten uitgevoerd worden? Elektrische boiler plaatsen Oude geiser ook verwijderen en afvoeren.

Extra groep in meterkast voor nieuwe (doorstroom)boiler en inductie

Thuis in ons appartement hebben wij momenteel een warm water geiser van het type: Vaillant MAG Turbo 19/2. Deze geiser willen wij dit jaar vervangen door een elektrische doorstroomboiler en daarom hebben we een extra groep nodig in de meterkast voor deze boiler. Mocht u instaat zijn de boiler ook te installeren horen wij dat graag. Ook willen wij af van het gas en elektrisch gaan koken dmv een inductie kookplaat, hiervoor zal een perilex aansluiting en een nieuwe groep moeten worden gerealiseerd.

Boiler plaatsen

Op dit moment krijgen wij warm water via een geiser die in de keuken hangt. Deze willen wij vervangen door een elektrische boiler. Gebruik voor douchen en keuken. Betreft een 3-kamer appartement. Boilercapaciteit 100-120 liter. Energiezuinig belangrijk. Voor plaatsing boiler is het (waarschijnlijk) noodzakelijk een extra groep toe te voegen in de meterkast. er is ruimte om de boiler op te hangen in de keuken (max h 120 cm, b 70 cm, diepte zo plat mogelijk).Offerte voor boiler, inclusief plaatsing en installatie groep (bij voorkeur kosten apart weergegeven in offerte). In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke werken moeten uitgevoerd worden? Elektrische boiler plaatsen

Moederhaard en boiler vervangen door CV ketel

Ik woon in een jaren 30 huis en heb een moederhaard en een boiler. Er is wel overal CV. Graag zou ik de moederhaard en de boiler vervangen voor een VC ketel. Het rookkanaal mag niet aan de voorkant naar buiten. De vraag is waar de ketel het beste kan worden opgehangen een waar de leidingen naartoe doorgetrokken moeten worden.

Boiler vervangen

het betreft hier een studentenhuis met 7 kamers en twee douches en twee keukens. nu is er een gasboiler gekoppeld aan een cv ketel van 120 liter in gebruik. toegegeven altijd warm water en voldoende maar wij denken dat het gasverbruik erg hoog is en is dan elektrisch ook goedkoper. dus eerst graag advies. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke werken moeten uitgevoerd worden? Elektrische boiler plaatsen

Keukengeiser vervangen door boiler

Ik ben op zoek naar iemand voor het vervangen van een keukengeiser door een keukenboiler. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Partners

Partners van Casius